Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

REDMOND SkyKettle RK-G200S

Termékkatalógus
REDMOND SkyKettle RK-G200S
4,5 19 értékelés
Vízforraló - űrtartalom: 2 l, 2200 W teljesítmény, anyaga: üveg, hőmérséklet-szabályozás, termikus szabályozás, vízszint jelző, működésjelző, rejtett spirál, szűrő, forgótalp, időzítő, automatikus leállítás, túlmelegedés elleni védelem, szárazonfutás közbeni védelem, automatikus bekapcsolás, hőbiztosíték, led megvilágítás, kábeltartó rekesz, háttérvilágítású kapcsoló és vezérlés mobiltelefonon keresztül, szűrő: eltávolítható, fekete
Kód:  REDRK274 Termékszám:  RK-G200S-E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REDMOND SkyKettle RK-G200S

Redmond SkyKettle RK-G200S vízforraló 

Az intelligens Redmond SkyKettle RK-G200S elektromos vízforraló egyszerre nyújt eleganciát és funkcionalitást. Nemcsak üveg kialakítása gyönyörű, de a LED-es háttérvilágításnak köszönhetően teljesen új dimenziót nyit megjelenése. A SkyKettle RK-G200S készüléket távolról is vezérelheted mobilalkalmazás segítségével - melegítsd fel a vizet a kívánt hőmérsékletre, vagy változtasd meg a világítás színét anélkül, hogy felállnál a székről. Nem kell sokáig várnod a kávéra vagy teára, hiszen a 2200 W teljesítménynynek köszönhetően a víz szinte azonnal felmelegszik. A rendkívül nagy, 2 literes térfogat lehetővé teszi, hogy a Redmond SkyKettle RK-G200S vízforralóval látogatók érkezése esetén is elegendő italt készíthess egyszerre. Ezenkívül az ünnepi pillanatokat vagy a bulit is jobban fogod élvezni, hiszen a Redmond vízforraló a zene ütemére változtatja színét. További előnye a kivehető szűrő, amelyet folyó víz alatt könnyen le tudsz öblíteni.


A Redmond SkyKettle RK-G200S legfőbb jellemzői

  • 2 literes intelligens elektromos vízforraló, üveg testtel, fekete műanyag elemekkel
  • A vízforraló háttérvilágítással rendelkezik, amelyen bármilyen szín beállítható, és a víz meghatározott időközönként vagy akár a zene ritmusára forralás során világít 
  • A vízforralót távolról is vezérelheted a Ready for Sky mobilalkalmazással
  • Az alkalmazás segítségével beállíthatod a kívánt vízmelegítési hőmérsékletet, vagy megadhatod, hogy akár 12 órán keresztül a készülék megőrizze a víz hőmérsékletét, sőt  az energiafogyasztást vagy a vízforralóban található víz frissességét is ellenőrizheted
  • Ezzel egyidejűleg beállíthatod a világítási módokat, a színátmeneteket, vagy akár oktató játékokat játszhat gyermekeiddel az alkalmazás segítségével
  • A Redmond SkyKettle RK-G200S vízforralót 360° -ban elfordíthatod az állványon
  • A vízkőmentesítő szűrő teljesen eltávolítható és folyó víz alatt könnyen átöblíthető
  • A SkyKettle RK-G200S vízforralót túlmelegedés elleni rendszer védi vízhiány esetén
  • Természetesen automatikusan kikapcsol, ha a víz felforr, vagy ha eltávolítod a kannát az állványról
  • A fennmaradó kábelt kényelmesen elrejtheted a Redmond SkyKettle RK-G200S vízforraló tárolójában

A szivárványszínű világítással rendelkező Redmond SkyKettle RK-G200S okos vízforralót távolról is irányíthatod

Ha a forró italok készítése során a konyhában többre vágysz, mint amit egy egyszerű vízforraló tud nyújtani, akkor a Redmond SkyKettle RK-G200S ideális választás lesz számodra. Ez nem egy közönséges vízforraló, hanem egy modern és okos készülék, amely világítással és okostelefonon keresztüli távirányítással is büszkélkedik. A Ready for Sky alkalmazással távolról is felmelegítheted vizet a kívánt hőmérsékletre, vagy tetszés szerint megváltoztathatod a világítás színét, és élvezheted a csillogó tükröződéseket a Redmond SkyKettle RK-G200S vízforraló üvegtestén például melegítés során bizonyos időközönként, vagy épp a zene ritmusára.

Okos vízforralás a Redmond SkyKettle RK-G200S vízforralóval

Az egyedülálló Smart Boil funkciónak köszönhetően az alkalmazás segítségével beállíthatod a Redmond SkyKettle RK-G200S okos vízforralón a forrásban lévő víz intenzitását. Ugyanakkor ez a funkció megakadályozza a víz túlzott párolgását is, és emellett figyeli a forralt víz ideális mineralizációs szintjét. Ezt az egyedülálló funkciót a Ready for Sky alkalmazásban, a "Settings" rész "Boiling duration" menüpontjában találod meg.

Állítsd be a világítást az aktuális hangulatnak vagy a lejátszott zenének megfelelően

A Redmond SkyKettle RK-G200S intelligens vízforraló kellemes világítását okostelefonon keresztül kényelmesen beállíthatod. Bármilyen szín közül választhatsz, és a fényerőt is kiválaszthatod. Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi a világítás egyik színről a másikra történő váltásának sebességét 30 másodperc és 3 perc közötti időközönként, tetszésed szerint. Ha még éjszaka is szeretnéd élvezni a Redmond SkyKettle RK-G200S vízforraló színeinek szépségét, csak állítsd be a "Night Light" funkciót a kiválasztott színnel, és az intelligens SkyKettleRK-G200S vízforraló varázslatos hangulatot teremt otthonodban még akkor is, ha épp nem szükséges vizet forralni.


SkyKettle RK-G200S vízforraló, mint különleges parti kiegészítő

Az egyedülálló Redmond SkyKettle RK-G200S vízforraló különleges tulajdonsága, hogy a világítást a zene ritmusára képes változtatni. Csak válaszd a "Disco Tea" módot a Ready for Sky alkalmazásban, és a SkyKettle RK-G200S vízforraló ízléses kiegészítője lesz a bulinak. Telefonról vagy rádióról lejátszott kedvenc dalodra, sőt az énekhangra is tud reagálni. Ezt ki kell próbálnod!


Az okos Redmond SkyKettle RK-G200S vízforraló szórakoztat is

A gyerekek imádni fogják az új Redmond SkyKettle RK-G200S vízforralót, hiszen különböző kitalálós oktató játékokhoz is használhatod, vagy edzheted memóriád a színek sorrendjének memorizálásával.



A SkyKettle RK-G200S vízforraló funkciói a Ready for Sky alkalmazással vezérelhetők


Hőmérséklet-beállítás 1°C pontossággal

Akár a kívánt hőmérsékletre szeretnéd melegíteni a bébiételt, akár egy meghatározott eljárás szerint szeretnél teát főzni, az intelligens Redmond SkyKettle RK-G200S vízforraló mindent el tud intézni a Ready for Sky alkalmazás segítségével.

  • 40 °C - bébiétel
  • 70 °C - zöld tea
  • 75 °C - chinese yellow tea
  • 80 °C - fehér tea
  • 85 °C - oolong tea
  • 85 °C - gyógynövény tea
  • 90 °C - fekete tea



A SkyKettle RK-G200S vízforraló védi egészséged, hiszen figyelemmel kíséri a víz frissességét

Gyakran nem is figyelünk arra, hogy meddig marad a víz a kannában használat nélkül. A Redmond SkyKettle RK-G200S készülékkel azonban nem fog előfordulni, hogy olyan vizet fogyasztanál, amely hosszú ideje a kannában áll, mivel a vízforraló figyelmeztet a víz cseréjének szükségességére. Mostantól mindig csak friss vizet fogsz fogyasztani!



Vízforraló, amely termoszként is működik

A Redmond SkyKettle RK-G200S vízforralóval felmelegítheted a vizet a kívánt hőmérsékletre, amely akár 12 órán keresztül a kívánt hőmérsékleten tudja tartani! Melyik előző vízforralód volt képes erre?



További információk a SkyKettle RK-G200S energiafogyasztásáról

A Ready for Sky alkalmazás hozzáférést biztosít a a vízforralóval kapcsolatos egyébként ismeretlen adatokhoz, például a kW-ban megadott energiafogyasztáshoz vagy a Redmond SkyKettle RK-G200S működési idejéhez.



A színek segítségével tisztában lehetsz a Redmond SkyKettle RK-G200S vízforralásának folyamatával

A szivárványszínű csúszkának köszönhetően bármely szín közül választhatsz, amire csak gondolsz. Az átmenetek a beállított hőmérséklet-tartományon belül változnak. Például 35° C-on a Redmond SkyKettle RK-G200S zölden világít, majd a sárga és piros színeken halad át, végül a kék színnél a hőmérséklet eléri a 100 °C-ot. Ezzel a funkcióval mindig tudni fogod, hogy az intelligens Redmond SkyKettle RK-G200S a vízforralás folyamatának mely részénél tart.



Színátmenetek a zene ritmusára

"Disco Tea" módban a Redmond SkyKettle RK-G200S bármely ünnepi alkalom során vagy partin igazi díszvendég lesz. Ebben a módban az okostelefon mikrofonjának segítségével az általa elérhetővé tett zene ritmusára változtatja meg a színeket.



Szórakoztató tanulás és játék a Redmond SkyKettle RK-G200S okos vízforralóval

Gyermekeid is remekül szórakoznak majd  a Redmond SkyKettle RK-G200S vízforraló Ready for Sky mobilalkalmazásának segítségével. Edzheted a saját vagy a gyerekek memóriáját, de a vízforralás idejét kellemes tanulással is töltheted. Elérhető játékok:

  • "Találd ki a színét", 2 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas
  • "Vigyázz, ha jön a vonat",  7 évesnél idősebb gyermekek és felnőttek számára alkalmas
  • A "Memória vonat" 7 évesnél idősebb gyermekek és felnőttek számára alkalmas.



A Redmond SkyKettle RK-G200S vízforraló csomag a következőket tartalmazza:

  • Redmond SkyKettle RK-G200S vízforraló
  • Vízforraló állvány
  • Használati útmutató
  • Garancia jegy


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Anyag
Üveg Kész!
Űrtartalom
2 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Automatikus bekapcsolás, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Vezérlés mobiltelefonon keresztül, Hőbiztosíték Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Anyag

Anyag
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
2 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Automatikus bekapcsolás, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Vezérlés mobiltelefonon keresztül, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REDMOND SkyKettle RK-G200S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDMOND SkyKettle RK-G200S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REDMOND SkyKettle RK-G200S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte REDMOND SkyKettle RK-G200S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte REDMOND SkyKettle RK-G200S.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ