Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Redmond SteakMaster RGM-M816P-E

Termékkatalógus
Redmond SteakMaster RGM-M816P-E
Elektromos grill - kontakt, 2100 W teljesítmény, 7 program, grill anyaga: rozsdamentes acél, tapadásmentes grillfelület, 1488 cm2 grillfelület, grillfelületek száma: 2, tömege: 4,9 kg, tápkábel hossza: 0,8 m,
Kód:  REDEG472 Termékszám:  RGM-M816P-E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Redmond SteakMaster RGM-M816P-E

Redmond SteakMaster RGM-M816P-E elektromos kontakt grill

Ha szereted a nyári grillezéseket, és gyakrabban szeretnél elmerülni bennük szenzonon kívül is, akkor a Redmond SteakMaster RGM-M816P-E elektromos grill ideális lesz számodra. Nem kell az időjárásra korlátozódnod vagy otthonod kényelmét elhagynod, mégis igazi grillezésben lehet részed közvetlenül a konyhában! Használd ezt a multifunkcionális 3 az 1-ben grillt az ebédek vagy vacsorák mindennapi elkészítéséhez, a lédús steakektől és a grillezett halaktól kezdve az ízletes sült tésztákig vagy ragukig, a speciális sütőedénynek köszönhetően. A panelek alulról felfelé történő egyenletes melegítésének köszönhetően az ételek akár kétszer olyan gyorsan is elkészülhetnek, mint egy hagyományos tűzhelyen vagy sütőben. A 7 automatikus programnak köszönhetően a Redmond SteakMaster RGM-M816P-E grill kezelése rendkívül egyszerű és intuitív.


A Redmond SteakMaster RGM-M816P-E elektromos kontakt grill legfőbb jellemzői 

  • Elektromos kontakt grill 3 az 1-ben a mindennapi ételkészítéshez
  • Használhatod steakek, halak és zöldségek grillezésére, vagy sütésre a mellékelt speciális tepsiben.
  • A Redmond SteakMaster RGM-M816P-E multifunkcionális grill egyszerű működését 7 automatikus program biztosítja
  • A grill a nyers termék vastagsága alapján is képes felmérni egy adott étel elkészítési idejét
  • Egyenletes melegítés alulról felfelé, az ételkészítés gyorsaságát elősegítendő
  • A grill teste rozsdamentes acélból és műanyagból készül, a levehető fűtőpanelek alumíniumból, tapadásgátló anyaggal bevonva
  • A csomag egy speciális teflon bevonatú tepsit is tartalmaz 
  • a háttérvilágítású LED-kijelző tökéletes áttekintést nyújt a Redmond SteakMaster RGM-M816P-E kontakt grill működéséről 
  • Fedelét legfeljebb 180° -os szögben nyithatod ki
  • Levehető tálca is rendelkezésre áll, amelybe a zsír és olaj csepeghet
  • A SteakMaster RGM-M816P-E elektromos grill 70 és 230 °C közötti hőmérséklet-tartományt kínál
  • Beépített időzítő 1 és 88 perc közötti beállítási lehetőséggel, 1 perces intervallumban, amely az ételek kényelmes elkészítéséhez járul hozzá
  • A Redmond SteakMaster RGM-M816P-E kontakt grill méretei 377 × 327 × 161 mm

Készítsd el ételeid kétszer olyan gyorsan a Redmond SteakMaster RGM-M816P-E elektromos grill segítségével

Ez a Redmond SteakMaster RGM-M816P-E elektromos kontakt grill biztosan megtalálja helyét a konyhádban, hiszen az ételek elkészítéséhez sokféle módon használhatod. Akár egy tökéletesen sült steaket, frissen sült halat, illatos piláfot, sültet vagy omlettet szeretnél, a SteakMaster RGM-M816P-E grillel mindent pontosan ötleteid szerint készíthetsz el. Ennél a kontaktgrillnél akár kétszer olyan gyorsan készítheted el az ételeket, mint egy klasszikus tűzhelyen vagy sütőben, legfőképp az alulról felfelé, egyszerre történő melegítésnek köszönhetően.


Egyszerűen kezelhető SteakMaster RGM-M816P-E kontaktgrill

A Redmond SteakMaster RGM-M816P-E-vel történő főzés gyerekjáték - nem kell semmilyen paramétert kiválasztanod, hiszen a 7 automatikus program segít neked. A programok a következők: „Hús”, „Hal”, „Baromfi”, „Bacon”, „Kolbász”, „Karaj és Hamburger”, valamint „Kiolvasztás és melegítés”. Miután kiválasztottad az elkészítendő ételt, a Redmond SteakMaster RGM-M816P-E kontakt elektromos grill felmelegszik az előre beállított ideális hőmérsékletre, és a főzési időt az összetevők vastagsága szerint állítja be.


Gyorsabb sütés, mint egy klasszikus sütő esetében

Nem kell sokáig várnod a sütemények, raguk vagy sültek sütésére - a Redmond SteakMaster RGM-M816P-E elektromos grill megvásárlásával ezeket az ételeket ugyanolyan jól elkészítheted, csak sokkal rövidebb idő alatt. Egyszerűen helyezd a hozzávalókat a csomagban található speciális tepsibe, fedd le fóliával, és tedd a SteakMaster RGM-M816P-E grillbe. A tepsit úgy alakították ki, hogy jól vezesse a hőt, így a kontakt grill egyenletes felmelegedése biztosítja a finomságok gyors és egyben pontos elkészítését. Fóliában vagy alumínium grilltálcában ugyanígy főzhetsz.


A Redmond SteakMaster RGM-M816P-E elektromos grillsütővel egész évben élvezheted a grillezést közvetlenül a konyhában 

Ha a Redmond SteakMaster RGM-M816P-E elektromos grill fedelét 180° -ban kinyitod, akkor a valódi grillezés élménye vár, mintha csak egy igazi kerti grillpartira érkeztél volna. Előnye azonban, hogy a rossz időjárás nem korlátoz, és el kell elhagynod  otthonod kényelmét, hogy élvezhesd a grillezés örömeit. Lédús steakeket vagy ízletes hamburgereket készíthetsz az egész család számára egyszerre, a nagy méretű grillező területnek köszönhetően, így senki sem marad éhes. Az egyes panelek kívánt fűtési hőmérsékletét manuálisan állíthatod be, így az egyik oldalon húst, míg a másikon zöldségeket vagy gombákat készíthetsz. A Redmond SteakMaster RGM-M816P-E elektromos grill minden vegán vagy vegetáriánus felhasználó tetszését elnyeri!



A Redmond SteakMaster RGM-M816P-E kontakt elektromos grill csomag tartalma:

  • Redmond SteakMaster RGM-M816P-E elektromos grill
  • 2 × levehető panel
  • Kivehető tálca a lecsepegő  olaj és a zsír számára
  • Edény
  • Receptkönyv
  • Szervizkönyv
  • Használati útmutató



Paraméterek

Anyag

Grill anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
1 488 cm2 Kész!
Grillfelület szélessége
31 cm Kész!
Grillfelület mélysége
24 cm Kész!

Grill méretei

Grill magassága
16 cm Kész!
Grill szélessége
38 cm Kész!
Grill mélysége
32 cm Kész!

Tömeg

Súly
4,9 kg Kész!

Felszereltség

Felszereltség
Tapadásmentes felület Kész!

Tulajdonságok

Tejlesítmény
2 100 W Kész!
Programok száma
7 Kész!
Grillfelületek száma
2 Kész!
Tápkábel hossza
0,8 m Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Redmond SteakMaster RGM-M816P-E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Redmond SteakMaster RGM-M816P-E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Redmond SteakMaster RGM-M816P-E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Redmond SteakMaster RGM-M816P-E.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ