Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Relax Beauty ultrahangos kavitáció 3 az 1-ben

Termékkatalógus
Relax Beauty ultrahangos kavitáció 3 az 1-ben
4,0 20 értékelés
Masszírozó gép - has, fenék, kar, comb, dekoltázs és vádli kezelésére, masszázspisztoly, felhasználási terület cellulitisz csökkentése, bőrfeszesítés, elektrostimulációval, 5 intenzitási szint, 5 program, infravörös fény, érintésvezérlés, töltő és elektródák a csomag része, hálózati tápellátás, fehér kivitel, tömege 240 g, mérete 18,7 × 8 × 6 cm (Ma×Sz×H)
21 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  EAT7232 Termékszám:  BR-720
Relax Beauty ultrahangos kavitáció 3 az 1-ben 21 490 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

Relax Beauty ultrahangos kavitáció 3 az 1-ben

Relax Beauty ultrahangos kavitáció 3 az 1-ben egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A BeautyRelax BR-720 3 az 1-ben ultrahangos kavitációs készülék forradalmi eszköz a zsírsejtek fájdalommentes, hatékony és tartós lebontására, a cellulit csökkentésére és az azt követő alakformálásra. A készülék kombinálja az ultrahangos kavitációt, az infravörös fényterápiát és az elektromos izomstimulációt. Megvásárlásával nagyszerű fegyver lesz a kezedben a felesleges zsír, a cellulit és a megereszkedett bőr elleni küzdelemhez.

A BeautyRelax BR-720 otthoni kavitációs, masszírozó készülék legfontosabb jellemzői

  • Tanúsítvánnyal rendelkező készülék
  • Biztonságos és kíméletes kezelés otthonod kényelmében
  • Könnyen használható kialakítás
  • Ultrahangos kavitáció
  • Kétféle ultrahang intenzitás
  • Nincs véraláfutás vagy hegesedés a kezelés után
  • Infravörös fényterápiát is kínál
  • Négy infravörös fényt kibocsátó lámpa a kezelőfejen
  • Támogatja a vérkeringést és az anyagcserét
  • Elektromos izomstimuláció (EMS)
  • A Beauty Relax Ultrahangos kavitációs 3 az 1-ben készülék ötféle intenzitás beállítását kínálja
  • Öt stimulációs mód áll a rendelkezésedre
  • Két gél elektródával

BeautyRelax BR-720 3 az 1-ben ultrahangos kavitáció az otthon történő biztonságos és kíméletes kezelés érdekében

A BeautyRelax BR-720 esztétikai masszázs készüléket a zsírsejtek fájdalommentes, hatékony és tartós lebontására ajánljuk, valamint alkalmas arra is, hogy a kezelt területeken fogyást érj el. További funkciói közé tartozik az infravörös fényterápia és az elektromos izomstimuláció (EMS). A otthonra készült, kavitációs 3 az 1-ben gép egy hitelesített, forradalmi eszköz, amellyel úgy formálhatod otthon a testedet, mintha egy professzionális szépségstúdióban lennél! A három funkció kombinációjának köszönhetően ez a hatékony eszköz kiváló a felesleges zsír elleni küzdelemben, valamint a cellulit és megereszkedett bőr ellen. A szalonokban történő kezelésekért több tízezer forintot kell fizetned. Most a profik által használt technológiát a kezelések árának töredékéért kaphatod meg! 

A BeautyRelax BR-720 3 az 1-ben készülék ultrahanggal stimulálja a zsírszövetet

A BeautyRelax BR-720 készülék a nagyméretű kezelőfejen keresztül ultrahang hullámokat generál, amelyek behatolnak a bőr alatti szövetekbe. Ezután a szövetek elnyelik az ultrahang-energiát, és a zsírsejtek integritása sérül, maga a sejt pedig szétesik. A felszabaduló zsír glicerinre és szabad zsírsavakra bomlik. A glicerin energiaforrásként szolgál, míg a zsírsavak a májba kerülnek, ahol az ételekből származó normál zsírsavakhoz hasonlóan a szervezett feldolgozza őket, majd természetes úton megszabadul tőlük. Az eltávolított zsír nem kerül vissza a szövetekbe. Az ultrahangos kavitáció fájdalommentes, nem invazív, kíméletes, hatékony és mindenekelőtt tartós módszer a zsírszövet eltávolítására, a cellulit csökkentésére és a bőr kisimítására.

Az infravörös fényterápia jelentősen fokozza a vérkeringést

A BeautyRelax BR-720 készülék négy infravörös fényforrással rendelkezik, amelyeket a készülék kezelőfejébe építettek be. Az infravörös sugarak 8 és 12 nm közötti hullámhosszon hatolnak be a testbe. Az infravörös sugárzás más hőforrásokhoz képest mélyebbre hatol a bőr alatti szövetekben. Az infravörös hő jelentősen serkenti a vérkeringést, ezáltal a szervezet gyorsabban megszabadul a szennyeződésektől és salakanyagoktól. Hozzájárul a szervezet általános regenerációjához és regenerálódásához is.

EMS - az izmok elektromos stimulációja elektromos impulzusok segítségével

A BeautyRelax BR-720 esztétikai készülék elektromos impulzusokkal történő izomstimulációt is kínál. A testmozgás alapja az izmok összehúzódása, amelyek az agyból érkező impulzusok révén kapják a cselekvésre vonatkozó parancsokat. A mozgással az izmok természetes módon erősödnek. Az izmok pontosan azokon a területeken dolgoznak, ahová a gél elektródákat ragasztod. Az elektródákról a bőrön keresztül az izmokba továbbított impulzusok erősségét könnyen beállíthatod. Az erősebb impulzusokat az izmok aktív erősítésére használhatod. A gyengébbeket pedig épp ellenkezőleg, használd a fizikai megterhelés utáni lazításra. Egyszerre két elektródát is feltehetsz.

BeautyRelax BR-720 3 az 1-ben ultrahang technológiával

Az ultrahang hullámaival történő kezelés a testformálás nem invazív, kíméletes, rendkívül hatékony és tartós módszere. Alkalmazását követően nem jelennek meg zúzódások, dudorok és hegek. A BeautyRelax BR-720 3 az 1-ben készüléken két ultrahang-intenzitás szintet állíthatsz be. A BeautyRelax BR-720 3 az 1-ben méretes kezelőfeje lefedi a problémás területet az alkalmazás során. A készülékkel kezelhető területek az alábbiak: áll, karok, dekoltázs, has, fenék, combok, vádli.

BeautyRelax BR-720 3 az 1-ben vörös fény technológiával

A BeautyRelax BR-720 3 az 1-ben kezelőfeje négy infravörös sugarat kínál. A fény serkenti a vérkeringést és az anyagcserét, valamint az emésztést is. A masszázs készülékkel a következő területeket kezelheted: áll, karok, dekoltázs, has, fenék, combok, vádli. Az infravörös fényterápia az ultrahang hullámokkal egyidejűleg működhet, nem kell szemvédőt sem használnod.

A BeautyRelax BR-720 3 az 1-ben ötféle masszázsmódot kínál

A BeautyRelax BR-720 3 az 1-ben ötféle masszázsmódot kínál, többek között a következőket: kopogtatás, masszírozás, gyúrás, nyújtás és formázás. A készüléket a következő területeken használhatod: karok, has, fenék, combok és vádli.

A BeautyRelax BR-720 jótékony hatással van a bőrre

A készülék kialakítása a könnyű testkezelés előfeltétele. A BeautyRelax BR-720 két fontos tulajdonsággal rendelkezik ebben a tekintetben - egy nagy kezelőfejjel és egy hosszú nyéllel. A nagyméretű kezelőfejjel még a nagyobb testrészeket is könnyedén lefedheted. Az eszköz hosszúkás alakja, amely egyben fogantyúként is szolgál, különböző fogási lehetőségeket biztosít. Ez megkönnyíti a nehezen elérhető testrészek kezelését, mint például a fenék vagy a combok alsó része. 

BeautyRelax BR-720 3 az 1-ben gombokkal és fényjelzéssel

A BeautyRelax BR-720 könnyedén kezelhető a kezelőpanelen található gombok segítségével. A funkció aktiválását közvetlenül a gombba integrált fényjelzés mutatja. A készülék összes funkcióját egyszerűen beállíthatod az aktuális igényeidnek megfelelően.

1. POWER gomb (a készülék be-/kikapcsolása)

2. EMS gomb (elektromos izomstimuláció)

3. INFRARED gomb (infravörös fényterápia)

4. SONIC H/L gomb (ultrahang hullámok két üzemmódban HIGH (magas intenzitás) és LOW (alacsony intenzitás))

A BeautyRelax BR-720 3 az 1-ben készülék mindkét oldalán csúszka gombok találhatók

Az elülső kezelőpanelen kívül a BeautyRelax BR-720 3 az 1-ben oldalain található gombok szolgálnak a vezérlésre. A bal oldali gomb az elektromos izomstimulációs üzemmód beállítására szolgál. A második gomb az elektromos impulzusok intenzitását állíthatod be. 

1. Az impulzusos EMS-terápia masszázsmódjai: TAPPING (KOPOGTATÁS), MASSAGE (MASSZÁZS), KNEAD (GYÚRÁS), SCRAPPING (NYÚJTÁS), SLIMMING (ALAKFORMÁLÁS)

2. Állítsd be az elektromos impulzusok intenzitását 1-től 5-ig (1. szint = legalacsonyabb, 5. szint = legmagasabb).

A készülék használata a SONOGEL ultrahang géllel

A készülékkel való kezeléshez mindig használj átlátszó ultrahang zselét. A SONOGEL gél megvásárolható bármelyik orvosi ellátó üzletben (gyógyszertárban is). A gél nagyon fontos a BeautyRelax BR-720 3 az 1-ben használatához, ugyanis szükséges kötőréteget hoz létre a kezelőfej és a bőr között. Vizes bázisú, és nem károsíthatja a készülék fejét. A kontakt gél használata elengedhetetlen,mivel lehetővé teszi, hogy az ultrahang hullámok jobban kötődjenek a bőrhöz. Ne használj más kozmetikai terméket!  



Paraméterek

Típus

Típus
Masszázspisztoly Kész!

Használat

Használat
Has, Fenék, Kar, Comb, Dekoltázs, Vádli Kész!

Rendeltetés

Használat
Cellulitisz csökkentése, Bőrfeszesítés Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fehér Kész!
Tulajdonságok
Érintéses vezérlés Kész!
Funkciók
Elektrostimulációval, Infravörös fény Kész!

Csomagolás

Csomag tartalma
Töltő, Elektródák Kész!

Méret & súly

Tömeg
240 g Kész!
Magasság
18,7 cm Kész!
Szélesség
8 cm Kész!
Hosszúság/mélység
6 cm Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Elektromos hálózat Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Infravörös sugárzás, elektrostimulációval Kész!
Tápellátás módja
Elektromos hálózat Kész!
Használat
Has, Fenék, Kar, Comb Kész!
Üzemmódok száma
5 Kész!
Mellékletek száma
1 Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza A cseh nyelvű bő leírás helyett csak az oldalon található rövid magyar kézikönyv elérhető?

Van-e valakinek már tapasztalata a gép használata után, eredményes-e a gép? Előre is köszönöm a válaszokat

Üdvözlet A kérdésem az lenne,hogy az EMS funkció használata közben kell e érezni valamit a gél elektródáknál?

Magyar nyelvű használati útmutatót szeretnék kérni a géphez hogy hogyan kell használni, mert nem értek hozzá

Sziasztok. Meg kaptam a terméket. Annyi lenne a kérdésem hogy a mai nap a hasamon kezdtem. Holnap csinálhatom a lábamon? Vagy várnom kell?

A Beauty Relax BR720 kavitációs ultrahangos készülékhez külön elektródát nem lehet venni? Mert sajnos a elektróda hamar elhasználódik. Így akkor nem tudom használni a készülék ezen részét.

Tisztelt Cím! Az ultrahangos kavitációs zsírbontó eszközköz két gél elektródát kaptam. Érdeklődnék, hogy ha ez tönkre megy, ezt lehet külön rendelni? Ugye mert ez idővel sajnos elhasználódik. Köszönöm előre is válaszukat.

Szép jó napot! Mellkas, illetve áll alatti zsírpárna kezelésére alkalmas a gép?

Hiányolom a magyar tájékoztatót és nem tudom, zselé kell-e a használatához? Köszi

HOL TUDOM LETÖLTENI A MAGYAR HASZNÁLATI UTASITÁST?,MERTSZERETNÉM MEGVÁSÁROLNI

12
Kiegészítők: Relax Beauty ultrahangos kavitáció 3 az 1-ben
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ