Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Remington CI8725 E51 PROTECT Tong hajsütővas

Termékkatalógus
Remington CI8725 E51 PROTECT Tong hajsütővas
Hajsütővas - A Remington CI8725 forradalmian új HydraCare és ThermoCare technológiája extra védelmet biztosít a hajformázás során fellépő esetleges károsodásokkal szemben, úgy, hogy közben tartós, gyönyörű frizurát kreálhatunk a készülékkel.- 62 % -kal kevesebb károsodás, tartós hajformázási eredmény- HydraCare technológia: hideg párát bocsát ki és optimális, 170 °C -os hőmérsékleten formáz- A hideg pára hidratálja a hajat, ezáltal lehetővé válik a haj formázása alacsonyabb hőmérsékleten, tökéletes hatékonyság mellett- 25mm átmérőjű hajsütővas a lazább, hullámos loknikért- Újgenerációs kerámia bevonat, keratin, argán-, és makadámia olajos kondicionálással az egészségesen fényes hajért- Integrált digitális kijelző- Változtatható hőmérséklet beállítás 5 fokozatban, max. 220°C- Félperces, gyors felmelegedés- Automatikus kikapcsolás funkció 60 perc működés után
Kód:  REMKU018 Termékszám:  45540560100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Remington CI8725 E51 PROTECT Tong hajsütővas

Szeretné a tökéletes fürtökkel kiemelni a szépségét? A Remington PROTECT Tong hajsütővas által tökéletes eredményt érhet el. Az innovatív kerámia felület teljes mértékben megóvja a haj szerkezetét, biztosítja annak megfelelő, erős tartását a sütővasban, a nélkül, hogy az kellemetlen hajhúzást okozna. A vasaló felülete keratinnal, argánolajjal és makadámolajjal van átitatva, így hajának göndörítése során a készülék annak ápolásáról, táplálásáról is gondoskodik, a hajszerkezet védelmének és haja fényességének biztosítása mellett.

A készülék gyönyörű hullámokat biztosít az elegáns csatt segítségével, amely helyén tartja a fürtöket. Az intelligens HydraCare technológia megvédi a hajat a sérülésektől a kibocsátott hideg pára segítségével, amely lehetővé teszi az alacsonyabb hőmérsékleten történő hajformázást, mindezt károsodás nélkül. Próbálja ki az újgenerációs hajsütővasat az egészséges és csodálatosan formázott hajért!

A termék főbb jellemzői

  • Kerámia bevonatú felület
  • A kerámia sütővasak 25 mm átmérőjűek a szép, közepes méretű hullámok elkészítéséhez
  • A HydraCare technológia biztosítja a tökéletes hidratálás és hőmérséklet egyensúlyát
  • Mintegy 62% -kal alacsonyabb hajkárosodás (a HydraCare technológia nélküli hajformázókkal szemben)
  • Keratinnal, argánolajjal és makadámolajjal bevont vasaló felület
  • Öt különböző hőmérséklet beállítás 220 ° C-ig a haj típusától függően
  • Gyors, 30 másodpercen belüli felmelegedés
  • Automatikus biztonsági kikapcsolás funkció
  • Világos és jól olvasható digitális kijelző
  • Elforgatható vezeték, hossza: 1.8m
  • A hőálló hordozótok a csomag tartalma

Hőmérséklet beállítások

A különböző hajtípus és hajszál minőség okozta eltéréseket könnyedén korrigálhatja a megfelelő hőmérséklet beállítási funkciókkal, amelynek köszönhetően pontosan kiválaszthatja a hajtípusának megfelelő hőmérsékletet. Festett, szőkített és vékonyszálú hajra alacsonyabb hőmérsékletű,  normál, nehezen formázható, göndör és rakoncátlan hajra pedig maximális hőmérséklet beállításokat kínál, összesen 5 különböző hőmérséklet opcióval. 

Paraméterek

Típus
Csipeszes Kész!
Anyag
Kerámia Kész!
Bemelegedési idő
29,4 s Kész!
Hőmérséklet fokozatok száma
5 Kész!
Max. hőmérséklet
220 °C Kész!

Típus

Típus
Csipeszes Kész!

Tulajdonságok

Anyag
Kerámia Kész!
Bemelegedési idő
29,4 s Kész!
Hőmérséklet fokozatok száma
5 Kész!
Max. hőmérséklet
220 °C Kész!
Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajsütővas kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington CI8725 E51 PROTECT Tong hajsütővas Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington CI8725 E51 PROtect Tong . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington CI8725 E51 PROtect Tong. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington CI8725 E51 Protecta Tong. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington CI8725 E51 Protecta Tong.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ