Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Remington CI96W1 Silk Curling Wand

Termékkatalógus
Remington CI96W1 Silk Curling Wand
4,8 99 értékelés
Hajsütővas - kúpos, 25 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 220 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás, 29,40 s bemelegedési idő, piros színű
11 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REMKU010 Termékszám:  45487560100 Gyártó honlapja:
Remington CI96W1 Silk Curling Wand 11 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Remington CI96W1 Silk Curling Wand

Az Remington márkájú első osztályú Curling Wand hajsütővas a márka Silk kollekciójából extra gyors, hatékony és egészséges hajstílust biztosít. Ezzel a nagyszerű eszközzel pillanatok alatt magával ragadó hajstílust varázsolhat otthona melegében.

Silk kollekció

 

A Silk kollekció a professzionális hajformázók egyedülálló gyűjteménye. Stílusos design, piros színben.  Az összes készülék ebből a kollekcióból úgy készült, hogy lehetővé tegye a kiváló minőségű hajformázást és megszünteti a statikus, szálló hajat.  A kerámia bevonatnak köszönhetően haját tökéletesen fényessé és egészséges megjelenésüvé varázsolja néhány lépésben. Tökéletes, szalon minőségű frizurát készíthet professzionális segítség nélkül, kényelmes otthonában.

Remington Silk Curling Wand

 

A Remington Silk Curling Wand hajformázó le fogja Önt nyűgözni, nem csak a modern stílusos megjelenésével és kiváló teljesítményével, de még az állítható hőmérsékletével is. Hőmérséklettartománya 120-220°C, így megfelelő bármilyen típusú haj formázásához. A kúp alak és a kúpos test kombinációja lehetővé teszi, hogy gyönyörű spirálos loknikat hozzon létre. További funkciója az informatív digitális kijelző és a hőmérséklet zár, amely megakadályozza a hőmérséklet nem kívánt változtatását.

A Remington Silk Curling Wand hajformázóval elfelejthetjük a végeláthatatlanul hosszú várakozási időt, ugyanis akár 30 másodperc alatt felmelegszik és használatra kész, így nem pazarolja az Ön idejét. A Remington gondol még az Ön biztonságára is - automatikus biztonsági kikapcsolás funkcióval, egy hőálló kesztyűvel és a csomagolással rendelkezik, hogy megvédje Önt az esetleges balesetektől.

Legfontosabb jellemzők:

  • Kúp alak és kúpos test (25 mm - 13 mm) a spirálos fürtökért
  • Hőmérséklettartománya: 120-220 °C
  • Gyors felmelegedés, 30 másodperc
  • Automatikus biztonsági lekapcsolás 60 perc után
  • Digitális kijelző
  • Hőmérséklet zár a nem kívánt változtatások ellen
  • Hőálló kesztyű
  • Hőálló csomagolás

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Kúpos Kész!
Anyag
Kerámia Kész!
Bemelegedési idő
29,4 s Kész!
Max. hőmérséklet
220 °C Kész!
Átmérő
25 mm Kész!

Típus

Típus
Kúpos Kész!

Tulajdonságok

Anyag
Kerámia Kész!
Bemelegedési idő
29,4 s Kész!
Max. hőmérséklet
220 °C Kész!
Átmérő
25 mm Kész!

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők
Automatikus kikapcsolás Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajsütővas kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington CI96W1 Silk Curling Wand Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington CI96W1 Silk Curling Wand. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington CI96W1 Silk Curling Wand. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington CI96W1 Silk Curling Wand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington CI96W1 Silk Curling Wand.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ