Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Remington CR4000 REVEAL Perfect Pedi

Termékkatalógus
Remington CR4000 REVEAL Perfect Pedi
4,0 1 értékelés
Elektromos reszelő - eltávolítja a lábon lévő bőrkeményedést, 2 henger- durva és normál szemcsés fej, tisztítókefe, elemmel csomagolva (2 x AA elemel működtethető)
Kód:  REMZT01a23 Termékszám:  47009560110 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Remington CR4000 REVEAL Perfect Pedi

Tisztító készlet Remington CR4000 FELFEDÉS Perfect Pedi lesz a tökéletes asszisztens otthonában pedikűr. A forgó henger gyorsan és könnyen eltávolíthatók kérges bőrt és gyengéden homok a megkeményedett, száraz bőr a lábad. Pillanatokon belül teszi a lábát selymes és puha, a tökéletes megjelenés kiválóan különösen nyitott nyári szandál. A készülék fel van szerelve két henger - durva és extra durva. Néha csak láb csak finoman csiszoljuk, hogy Önt egy nagy henger durva, néha kell használni nagyobb erővel extra durva hengerrel.

A fő előnyök

  • tökéletes segítő otthoni pedikűr
  • könnyen eltávolítható kemény és száraz bőr a lábad
  • 2 hengerek - durva és extra durva
  • modern kompakt kialakítás
  • könnyen kezelhető
  • művelet segítségével a két AA elem

könnyen kezelhető

A készülék kiemelkedik a modern, kompakt kialakítás, a kezében lesz kényelmesen tartható. Használata nagyon egyszerű, görgők finoman csúsztassa végig a keze és lába, és könnyen megfosztja őket száraz és kemény bőrt. A készlet is van egy tisztító kefét.A készülék kezelése működik két AA elemmel, amelyek szerepelnek. Kényeztesse lábát szépen ápolt megjelenést ez a high-end készülék, és készen áll a közelgő nyári szezonban.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington CR4000 REVEAL Perfect Pedi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington CR4000 REVEAL Perfect Pedi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington CR4000 REVEAL Perfect Pedi.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ