Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Remington D3080 E51 Pro Dry 2000 Dryer

Termékkatalógus
Remington D3080 E51 Pro Dry 2000 Dryer
5 2 értékelés
Hajszárító - Ionizációs technológiával, max. 2000W teljesítmény, eltávolítható rács, 3 fokos hőmérséklet-beállítás, 3 sebességfokozat, hideg levegő funkció, akasztófül, a kábel hossza 1,8 m
Kód:  REMDE308 Termékszám:  45356560100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Remington D3080 E51 Pro Dry 2000 Dryer

A dús hajkorona minden nő álma. A Te hajad is a legjobbat érdemli, kényeztesd hát ionizációs technológiával, amit a Remington D3080 Pro Dry hajszárító kínál. A hajad így tökéletesen megszárad, és a negatív ionoknak köszönhetően megőrzi a természetes nedvességét, és védve marad a sérülésekkel szemben. A 2000 W-os teljesítményének köszönhetően a hajszárító gyorsan és hatékonyan megszárítja a hajat, így nem kell sok időt eltöltened a hajszárítással. A hagyományos forma, a modern dizájn és a csupán 470 grammos tömeg kombinációjával ez a készülék ideális a rendszeres használatra. 

A Remington D3080 Pro Dry hajszárító főbb jellemzői

  • Gyors száradás a nagy teljesítménynek köszönhetően
  • Ionizációs technológia az egészségesebb hajhoz
  • A Remington hajszárító 3 hőmérséklet- és sebességbeállítással rendelkezik
  • Hideg levegő funkció
  • A csomagolásban egy fúvócső is található

Válaszd ki a megfelelő hőmérsékletet

A Remington hajszárítóval könnyedén beállíthatod a megfelelő hőmérsékletet és a sebességet is, ami nem károsítja a hajat. Az integrált ionizáló biztosítja, hogy a hajad megőrizze egészséges fényét. A hideg levegő funkció segít megőrizni a frizurád tökéletes formáját. A levehető kerámia-ionos rács pedig megkönnyíti a hajszárító tisztítását. A használata után elég csak felakasztani az akasztófül segítségével a fogasra. A csomagolásban egy fúvócső is található az erős légáram létrehozására. 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington D3080 E51 Pro Dry 2000 Dryer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington D3080 E51 Pro Dry 2000 Dryer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington D3080 E51 Pro Dry 2000 Dryer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington D3080 E51 Trockentrockner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington D3080 E51 Trockentrockner.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ