Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Remington D4110OP E51

Termékkatalógus
Remington D4110OP E51
4,8 10 értékelés
Hajszárító - ionizátoros hajszárító, 2000 W teljesítmény, ionizálás és hideg levegő, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, diffúzor és koncentrátor, 1,8 m-es kábel, rózsaszín
Kód:  REMVV023 Termékszám:  45597560100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Remington D4110OP E51


Fén na vlasy Remington D4110OP E51
 

Hozz létre egyedi, stílusos frizurát a Remington hajszárítóval

Alakítsd egyénivé hajformázó készletedet, és hozd létre saját stílusodat a nagy teljesítményű, univerzális Remington D4110OP E51 hajszárító segítségével. Nem csak a hajformázást tökéletesítheted vele, hanem feltűnő, halvány rózsaszín színének és eleganciájának köszönhetően, bármely öltözőasztal csodás kiegészítője. Válaszd ki a megfelelőt a két tartozék közül, hogy elérd a kívánt megjelenést - diffúzor vagy szűkítőfej.


Sima haj, a kívánt formára rögzítve

A haj kiszáradása elleni küzdelemben segítségedre lesz az intelligens ionizáló technológia, amely segít elérni a sima és csillogó hajkoronát. A megközelítőleg 90%-kal több ion és a hideg levegő segít, hogy rendkívül sima és lazán hullámos haj legyen az eredmény, amely egész nap tart. Ez a többfunkciós hajszárító lehetővé teszi, hogy további kiegészítőket vásárolj hozzá, például a Spin Curl kiegészítőt, amely segítségével, laza, strandhatású hullámokat hozhatsz létre, vagy az extra széles fúvócső a még simább haj érdekében.

Fén na vlasy Remington D4110OP E51
 

Fén na vlasy Remington D4110OP E51
 

Szabályozható hőmérséklet és teljesítmény

Nem számít, milyen típusú a hajad, a hajszárító lehetővé teszi számodra a rugalmasságot, hogy létrehozd egyedi stílusodat és kielégítsd a hajad igényeit. A szabályozható hőmérséklet és teljesítmény lehetővé teszi számodra, hogy kiválaszd a hőmérséklet és teljesítmény megfelelő kombinációját - állítsd be a legalacsonyabb hőmérsékletet vékony szálú, töredezett haj esetén, vastag szálú, dús és hullámos haj esetén pedig éppen fordítva, a legmagasabb hőmérsékletet válaszd.


A Remington D4110OP E51 hajszárító legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű motor (2000 W) hosszú élettartammal
  • Szuper gyorsan szárít
  • Iongenerátor a tökéletesen csillogó, sima hajért
  • 3 lehetséges, választható hőmérséklet és 2 sebességfokozat
  • Hatékony hideg levegő a tökéletes frizuráért
  • Keskeny fúvócső a tökéletes stílus érdekében
  • Diffúzor a hullámos / göndör hajhoz
  • A levegőbemenetnél lévő rács eltávolítható, így könnyedén tisztítható
  • Praktikus akasztófül
  • 1,8 m-es vezeték
  • Stílusos, retró tároló táskával
Fén na vlasy Remington D4110OP E51
 
 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington D4110OP E51 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington D4110OP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington D4110OP E51. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington D4110OP E51 Retro Pink Lady. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington D4110OP E51 Retro Pink Lady.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ