30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White

Termékkatalógus
Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White
5 1 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2400 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, fehér kivitel
13 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REMFE708 Termékszám:  45663560100 Gyártó honlapja:
Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White 13 290 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White

A tökéletes szalonban megszokott frizura a vágyad? A közkedvelt Remington által gyártott hajszárító segítségével pontosan ez az álom fog valóra válni. Imádni fogod, hogy hatékony és gyengéd ápolást biztosít a hajnak. A jól átgondolt kivitelezéssel bíró hajszárítót szuper funkciókkal egészítik ki, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító nagy teljesítményű motorja rendkívül megbízható és hosszú élettartamot garantál, teljesítményfelvétele pedig 2400 W. 2 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor ideális a levegő egyenletes eloszlatására. Olyan lesz, mintha hajad természetesen száradna meg, ezáltal kevésbé göndörödik majd a hajad, és nagyszerű frizurában gyönyörködhetsz majd. A nagyszerűen kialakított szűkítő nagy sebességű légáramlást hoz létre, így lehetővé teszi, tincsről tincsre haladva formázd a frizurát, anélkül, hogy a már kész részeket összekócolod.

Hajszárító Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White Tartozékok

A népszerű Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White hajszárító leglényegesebb előnyei

  • A neves Remington hajszárító segítségével hajad puha, lágy esésű és fényes lesz
  • Az ionizátornak köszönhetően a hajad tökéletesen néz majd ki
  • A hajszárító motorja erős, teljesítményfelvétele pedig: 2400 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A frizura végleges rögzítéséhez hideg levegő áll rendelkezésre
  • A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel hosszúsága: 1,8 m
  • A csomagban található többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fehér

Ionok a lágy esésű haj érdekében

A közismert Remington hajszárító nemcsak remekül néz ki, de kiváló funkcióival is lenyűgöz A hajszárítás segít abban, hogy sima alapot kapj a későbbi göndörítéshez vagy hajvasaláshoz. A közismert Remington hajszárító az ionizátor funkcióval garantálja a puha, sima, lágy esésű hajat. Az ionizátoros hajszárító működési elve a negatív ionokon alapul amelyek hidratálják a hajadat, miközben gondoskodnak arról, hogy ne száradjanak ki és ne göndörödjenek a hajszálak. A hajad szépségéhez és puhaságához az ionok is hozzájárulnak. Utolsó lépésként remek választás a hideg levegő gomb, amely rögzíti a frizurát, ugyanakkor nem melegíti túl és nem károsítja. A csomagban a híres Remington hajszárítón kívül a következő tartozékok kapnak helyet akasztó pánt.

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington D5226 Pro-Air Turbo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington D5226 Pro-Air Turbo.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ