30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Remington D5720 Thermacare PRO 2400 Dryer

Termékkatalógus
Remington D5720 Thermacare PRO 2400 Dryer
4,5 2 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2400 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,5 m hosszú kábel, fehér kivitel
15 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REMFV388 Termékszám:  4008496985388 Gyártó honlapja:
Remington D5720 Thermacare PRO 2400 Dryer 15 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Remington D5720 Thermacare PRO 2400 Dryer

Gyönyörű, fényes és egészséges haj? A híres Remington gyártó által készített hajszárító remek segítségedre lesz ebben. Imádni fogod, mert gyengéd és kíméletes. Ez a nagyszerű hajszárító hasznos funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele 2400 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt a hajszálak között. Hasonlít a szabad levegőn történő száradáshoz, ezáltal a hajad nem göndörödik annyira, és pont úgy néz ki majd a hajad, ahogy szeretnéd. A nagyszerűen kialakított szűkítő nagy sebességű légáramlást hoz létre, így könnyedén alakíthatod a frizurádat szakaszonként, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétfújnád.

Hajszárító Remington D5720 Thermacare PRO 2400 Dryer Oldalnézet
Hajszárító Remington D5720 Thermacare PRO 2400 Dryer Tartozékok

A híres Remington D5720 Thermacare PRO 2400 Dryer hajszárító leglényegesebb előnyei

  • A híres Remington hajszárító csodásan puhává varázsolja a hajkoronádat
  • Az ionizátornak köszönhetően fokozza a haj simaságát és puhaságát
  • A hajszárító egy rendkívüli erejű motort kapott, amely teljesítményfelvétele: 2400 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérsékletfokozat található rajta
  • Hideg levegő is a rendelkezésedre áll a frizura befejezéséhez
  • A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhosszúság: 1,5 m
  • A csomagban található többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fehér

Ionok az egyenletesen sima és puha hajért

A közkedvelt Remington hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem ápoló funkcióival is rabul ejti A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A népszerű Remington hajszárító az ionizátronak köszönhetően sima és egészséges hajat biztosít. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén alapul amelyek hidratálják a hajat, miközben megakadályozzák a nemkívánatos kiszáradást és a göndörödést. A hajad szépségéhez és puhaságához az ionok is hozzájárulnak. A frizura végleges rögzítéséhez egy praktikus gomb található a hideg levegő áramlásához, amely nem nehezíti el és nem melegíti túl a hajat. A csomagban a közismert Remington hajszárítón kívül a következő tartozékok lesznek még akasztó pánt.

Hajszárító Remington D5720 Thermacare PRO 2400 Dryer Tartozékok

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington D5720 Thermacare PRO 2400 Dryer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington D5720 Thermacare PRO 2400 Dryer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington D5720 Thermacare PRO 2400 Dryer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington D5720 Thermacare PRO 2400 Dryer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington D5720 Thermacare PRO 2400 Dryer.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ