30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Remington D7779 Air3D Dryer

Termékkatalógus
Remington D7779 Air3D Dryer
5 6 értékelés
Hajszárító - ionizáló, 1800 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 3 m hosszú kábel, fehér kivitel
Kód:  REMVV025 Termékszám:  45619560710 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Remington D7779 Air3D Dryer


Olyan frizura, mintha fodrász szalonban készült volna

A Remington D7779 Air3D szárító hajszárító egy új, innovatív termék, amely a mindennapi hajápolásod szerves részévé válik. A hajszárítót a most terjedő trend alapján tervezték, amelynek varázsa az időtlen designban és az intelligens, ergonomikus megoldásokban rejlik.


A Remington D7779 Air3D Dryer hajszárító legfontosabb jellemzői

  • Egyedülálló 3D légáram
  • Mikrokondicionálókkal impregnált kerámia rács
  • Ion generátor
  • DC motor, 1800 W
  • Kis tömeg a maximális kényelemért
  • Beállítható 3 hőmérséklet és 2 sebességfokozat
  • Hideg levegő fúvás a frizura rögzítéséhez
  • 3 formázó fej, 360°-os forgathatóság
  • 3 m hosszú kábel
  • Praktikus akasztófül + tároló tok

3D légáram

A szárító egyedi kialakítása 3D légáramot biztosít, és minimálisra csökkenti a turbulenciát az üreges fejrészben, és ez minden használatkor folyamatos és egyenletesen fűtött levegőáramlást eredményez a tökéletes és tartós frizura érdekében.


Könnyű és ergonomikus hajszárító

A Remington Air3D hajszárító fő előnye, hogy könnyű és hatékony. Mivel a motort a fejrészből áthelyezték a fogantyúba, az egész szárító súlyeloszlása egyenletes és stabil. Ezzel a hajszárítóval sokkal jobban kezelhető a haj, a hajformázás pedig egyszerűbb és élvezetesebb művelet minden nő számára.


A Remington D7779 Air3D Dryer hajszárító egyedülálló felépítése

A szárító speciális fejrésze olyan áteresztő alappal rendelkezik, amely teljesen kiküszöböli az akadályokat a légkamrában, és lehetővé teszi az egységes, egyenletes 3D légáram áthaladását. Ezenkívül az alap fehér vagy kék fényt bocsát ki, amely jelzi, hogy forró vagy hideg levegő jön a fejrészből.      


Tökéletes hajformázás

A Remington Air3D 3 hőmérséklet- és 2 sebességfokozatot kínál, hogy pontosan igazodjon hajformázási elképzeléseidhez. A levegő hőmérséklete úgy van beállítva, hogy garantálja a hatékony hajformázást, de nem károsítja a hajadat. A hideg levegő funkció a frizura igazításához és végleges rögzítéséhez használható. 


Ion generátor

Az Air3D hajszárító két olyan technológiát kombinál, amelyek több fényt adnak a hajnak. Ez az ion generátor és a speciális, szilikon mikrokondicionálók. Az ion generátor a negatív ionok kibocsátását biztosítja, miközben a mikrokondicionálók gyönyörű fényt adnak a hajnak a szárítás során.


A Remington D7779 Air3D Dryer hajszárító gazdag felszereltsége

További előny a Push Locking rendszer, amely a tartozékok könnyű, csendes rögzítését és szárítás közben az egyszerű forgatását biztosítja. A csomag tartalmaz egy diffúzort, egy 7 mm-es keskeny szűkítőt és egy 11 mm-es szűkítőt a gyors szárításhoz. Mindent, amire szükséged van egyedi stílusod kialakításához.


Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nehogy vegyetek meg ha learazva is van. Külsős link

Én sem értem tegnap még 29900.- volt.

Tisztelt alza! Direkt figyeltem a terméket hány darab volt belőle akciós áron, ma akartam megvenni a terméket de vissza ment 60 ezerre pedig volt még belőle kb 23-om. kedvezményes áron. Lehetetlen, hogy reggelre elfogyott.....

Kérdések és válaszok: Remington D7779 Air3D Dryer
Kiegészítők: Remington D7779 Air3D Dryer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington D7779 Air3D Dryer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington D7779 Air3D Dryer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington D7779 Air3D Dryer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington D7779 Air3D Dryer.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ