Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Remington D8700 E51 PROtect Dryer

Termékkatalógus
Remington D8700 E51 PROtect Dryer
5 2 értékelés
Hajszárító - 2400W, 2 sebesség, 3 hőmérséklet, sűrítő, diffúzor, ThermoCare technológia, a szárítógyűrű keratinnal, argán és makadám olajjal a fényes és egészséges hajért
Kód:  REFV001 Termékszám:  45542560100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Remington D8700 E51 PROtect Dryer

Hajszárító Remington D8700 E51 PROTECT Szárító halványkék, jellemzi kiváló minőségű, nagy teljesítményű motor és nagy jellegét. Ideális napi ellátás a hajad. A hajszárító kiszárad nagyon gyorsan, anélkül, hogy túlságosan kiszáradt. A nagy előnye, egyedülálló ThermoCare szárító technológia   szárítja a hajat alacsonyabb hőmérsékleten gyorsan és kevesebb kárt. Pro ideální kombinaci pro váš typ vlasů si můžete vybrat ze dvou rychlostí a tří stupňů teploty.

Hajszárító gondoskodik a haj segítségével ion generátor, amely megtartja a haj nedves, fényes, és megakadályozza a sima. A hajad fog okozni a szép és egészséges megjelenését. Erős teljesítményű motor egy állandó légáramlás kiemelkedik a kétszer hosszabb élettartam. S vysoušečem se vám díky jeho nízké hmotnosti a dlouhému kabelu bude pohodlně manipulovat.

A fő előnyök

  • ThermoCare technológia
  • 2 sebesség
  • 3 hőmérséklet
  • párátlanítót gyűrű
  • diffúzor
  • fúvócső
  • lógó hurok

hasznos funkciók

Haj kínál sok hasznos funkcióval. Ez büszkélkedhet egy szárítási gyűrű átitatott keratin, argánolaj és makadamovým, hogy haja egészséges és fényes.A természetes hullámok és jobb száradás göndör haj tökéletes diffúzor. Ugyancsak nagy fúvócső szép sima haj, amely irányítja a levegő áramlását a kívánt helyre.Nagyon praktikus kivehető hátsó rács segít megtisztítani a szárítóba. Van is egy fiiggesztőhurok könnyű lóg szárító. Ez a minőségi hajszárítóval ad tökéletes ápolást és védelmet a haj.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington D8700 E51 PROtect Dryer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington D8700 E51 PROtect Dryer . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington D8700 E51 PROtect Dryer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington D8700 E51 PROTECT Wäschetrockner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington D8700 E51 PROTECT Wäschetrockner.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ