Shop roku Shop roku

Remington i-Light Prestige IPL6750 epilátor

Termékkatalógus
Remington i-Light Prestige IPL6750 epilátor
5 1 értékelés
IPL szőrtelenítő - IPL propulse technológia, 5 választható fokozat, Multi Flash vagy Single Flash mód, arckezelő fej, bikinivonal fej
Kód:  REMIPL05 Termékszám:  42054560110 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Remington i-Light Prestige IPL6750 epilátor


Gyors és tartós hatás

A Remington i-LIGHT PRESTIGE végleg eltávolítja a szőrszálakat, nem csak az arcról, de a testről és a bikinivonalról is. Az epilátor fejlett IPL technológiával biztosítja a professzionális eredményt az otthonod kényelmében. Így minden nap élvezheted a puha és bársonyosan sima bőrt.


Tökéletesen sima bőr

A különleges Remington PROPULSE technológia minden szőr eltávolítására alkalmas. Innovatív depiláló technológiája a klinikailag bizonyított IPL rendszert használja, amely eltávolítja a szőrszálakat és györekeiket is. A végleges eredmény és a selymes bőr garantált. 


50%-kal nagyobb felület

Az 50%-kal nagyobb, UV szűrővel ellátott felület nem csak megvédo a bőrt az irritációtól, de segít, hogy könnyen hozzáférj a kívánt területhez. A tökéletes eredményért 5 intenzitási szint közül választhatsz. Egy, az arc szőrtelenítésére tervezett fej, egy a tökéletes bikinivonalért és egy luxus táska a csomag része.


Alkalmas férfiaknak és nőknek

A készülék előnye, hogy ugyanolyan hatékony eredményt ér el a férfi és a női testen is. Kezelheted vele a hátat, a vállakat és a mellkast is. Az epilátor használata nagyon egyszerű, köszönhetően ergonomikus kialakításának. Soha nem kell cserélned az Infinity izzót sem. 

Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.
» Tudj meg többet a villanófényes és a lézeres szőrtelenítés különbségéről az IPL epilátorokról szóló cikkünkból!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington i-Light Prestige IPL6750 epilátor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington IPL6750 i-Light Prestige. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington IPL6750 i-Light Prestige. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington IPL6750 i-Light Prestige. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington IPL6750 i-Light Prestige.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ