Shop roku Siguro kuchyňský robot

Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro

Termékkatalógus
Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro
4,7 10 értékelés
Trimmelő - bajuszra, leöblíthető fejek, 1 kiegészítő, titán pengék, 0,4 mm min. vágási hossz, 18 mm max. vágási hossz, 13 vágási beállítás, 50 perc üzemidő, elektromos hálózat és akkumulátor, vezérlés: nyomógombokkal
Kód:  REMZT01a07 Termékszám:  43196560110 Gyártó honlapja:

Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro


Tökéletesen egyenletes vágás

A Remington MB4130 Beard Boss Pro szakállvágót minőségi, titán felületű pengékkel látták el, amelyek 300 %-kal keményebbek, mint a rozsdamentes acélból készültek, és tökéletesen egyenletes és gyors vágást biztosítanak. A készülék ideális megoldás minden modern férfi számára, aki ad a külsejére és semmit sem bíz a véletlenre.


Kiváló ergonómia

Az OptiAngle készülék egyedülálló design-ja a használata során biztosítja a maximális kényelmet és ellenőrzést. Kiváló ergonómiájának köszönhetően tökéletes könnyedséggel siklik az arc vonalán. Az egyszerű használatért a szakállvágó drót nélküli, és az áramellátásról 50 perc üzemidejű, újratölthető lítium elem gondoskodik.


13 hosszúság a pontos eredményért

Az 1,5 és 18 mm között állítható 13 hosszúság lehetővé teszi, hogy a saját elképzelésed szerint változtathasd a vágás hosszát. Rendelkezésre ál a 0,4 és az 1 mm-es hosszúság is, ha a fésű nélkül használod, és a mikro-beállítás a 2 és 2,5 mm hosszú borostára az extra rövid vágáshoz.


Fogazott pengék

A tökéletes eredményért a Remington MB4130-at fogazott CaptureTrim pengékkel látták el a hatékonyabb és tisztább vágásért. A pengék moshatóak, így folyó víz alatt könnyen megtisztíthatod őket. A csomag része egy praktikus tisztító kefe is.

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Felhasználási terület
Bajuszra Kész!
Felhasználás módja
Általános használat Kész!
Kiegészítők száma
1 Kész!
Pengék anyaga
Titán Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Felhasználási terület
Bajuszra Kész!
Felhasználás módja
Általános használat Kész!

Tulajdonságok

Kiegészítők száma
1 Kész!
Pengék anyaga
Titán Kész!
Vágási beállítások száma
13 Kész!
Működtetés
Nyomógombokkal Kész!
Tartozék típusa
Bajuszra Kész!

Funkciók

Funkciók
Leöblíthető fejek Kész!

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság
0,4 mm Kész!
Max. vágási hosszúság
18 mm Kész!

Működés és tápellátás

Üzemidő
50 perc Kész!
Tápellátás
Elektromos hálózat, Akkumulátor Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington MB4130 Beard Boss Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ