Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Remington PG6055

Termékkatalógus
Remington PG6055
4,8 6 értékelés
Trimmelő önélező pengék titán bevonattal, vezeték nélküli, további 5 fejek, 8 fésűk állítható hosszúságú, a töltés lámpa, mosható fej, USB töltés, a töltés állvány
Kód:  REMZT010 Termékszám:  PG6055 Gyártó honlapja:

Remington PG6055

Nincs több felesleges látogatás, hogy a borbély. Minden már kényelmesen otthonában. Mark Remington egy férfi trimmer kit kínál mindössze 8 fésűk különböző haj hosszú és 5 további fejek. Természetesen mindent meg lehet öblíteni folyóvízzel. A nagy előnye, a magas színvonalú a lapátok, melyek önélező, és azok felülete el van látva egy titán réteget.

Legfontosabb jellemzők

  • Állítsa be a fodrász és a borotválkozás szakáll
  • Hosszú akkumulátor-élettartam egyetlen feltöltéssel
  • töltésjelző
  • Csúszásmentes
  • Mosható fejek, így könnyen tisztítható
  • USB töltőkábel
  • Önélezö titán penge

Vágás kábel nélkül

A tartozékok talál olyan széles vágót éles vonalak és részletes 0,2 mm trimmerrel. mintenergiaforrás használható borotva akkumulátor expozíciós idő 40 perc, amely lehetővé teszi az eszköz használható vezeték nélkül. Egy gyors áttekintés a töltöttségi állapot kijelző szolgál illetékes. Remington PG6055 minden tartozék kényelmesen tárolhatjuk egy speciális állványra.

csomag tartalma

  • Állítható fésű a különböző hosszúságú (1,5-1,6 mm)
  • 5 további fejek: széles vágót éles vonalakat, közelkép trimmer (0,2 mm), egyenes nyíró, mini borotva fej és a fülek vagy az orr
  • töltőállványhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington PG6055
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington PG6055. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington PG6055. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington PG6055. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington PG6055.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ