A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Remington S5505 Pro Ceramic Ultra

Termékkatalógus
Remington S5505 Pro Ceramic Ultra
4,7 60 értékelés
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 10 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítású kijelző, fekete kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel, akasztó szíj és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
13 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REMZV004 Termékszám:  45516560100 Gyártó honlapja:
Remington S5505 Pro Ceramic Ultra 13 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Remington S5505 Pro Ceramic Ultra


Vlastnosti
 

Tökéletesen egyenes haj

Használd a Remington S5505 Pro Ceramic Ultra hajvasalót a selymesen sima, fényes, és tökéletesen egyenes hajért akár már az otthonában is, kényelmesen, erőfeszítés nélkül. A Remington S5505 Pro Ceramic Ultra modell szakértők által kifejlesztett termék a haj hatékony formázása érdekében. A Remington S5505 Pro Ceramic Ultra egy új generációs kollekció, a "Pro" Remington termékcsalád része, amely forradalmian új stílus vonal biztosítja számodra a sima, életerővel teli, fényeshajat minden nap.


Újgenerációs kerámia bevonat

A Remington S5505 Pro Ceramic Ultra korszerű kerámia, azaz turmalin felülettel készült, amely mintegy 75% simább hajat és a korábbiakhoz képest még jobb eredményeket produkál a használatkor. Az innovatív turmalin felületű lapokkal most könnyen elérheted a sima, fényes hajat egészen rövid idő alatt is. Az ultra-modern turmalin felület 10-szer több kerámiát tartalmaz mint az elődei, amin a haj 2x könnyedebben siklik, így ez garantálja számodra a3x tartósabb eredményt.

Kerámia felület
 

Hőfok
 

A haj mindig ellenőrzés alatt áll

A hőmérséklet beállításával szabályozhatod mely hőmérsékletet választod 150 ° C- és a 230 ° C közt, így a hajtípusodnak megfelelő hőmérsékletet használhatod. A hajvasaló felmelegedési ideje 15 másodperc, majd meg is kezdheted a Remington S5505 Pro Ceramic Ultra hajvasaló használatát, ami még a legmakacsabb hajat is egyenessé varázsolja. A rugalmas lapok egyenletes nyomást és simítást biztosítanak, a hajvasalás végeztével pedig a biztonsági zárnak és a hőálló toknak köszönhetőenkönnyedén tárolhatod vagy akár magaddal is viheted a készüléket. A hőmérséklet beállításához és ellenőrzéséhez a vasaló rendelkezik egy LCD kijelzővel,  mert csak a helyesen beállított hőmérséklettel tudod elérni a kívánt eredményt, amely azt sugallja majd, hogy éppen most léptél ki egy hajformázó szalonból.


 

Gyors hajformázás

A hosszú, keskeny vasalólapok lehetővé teszik, hogy egyszerre több hajat tudj kivasalni ugyanannyi idő alatt. Kiegyenesítheted a szélesebb tincseket közvetlenül a haj gyökereitől egészen a hajvégekig, amely gyorsabbá teszi  a hajformázás folyamatát. Most már Te is készen állsz arra, hogy sokkal gyorsabban és professzionális módon készítsd el frizurádat a gyönyörűen sima és csillogó hajért a Remington S5505 Pro Ceramic Ultrahajvasaló segítségével.

Gyorsaság

Tekintsd meg a hajformázási javaslatainkat a készülék hazsnálatára vonatkozóan a www.remington-europe.com oldalon.


A Remington S5505 Pro Ceramic Ultra jellemzői:

  • Ultra modern kerámia-turmalin bevonat - akár 75% simább haj a vasaláskor
  • Digitális hőmérséklet-szabályozás, LCD kijelzőn 150-230 ° C közt
  • Hőmérséklet zár a kiválasztott hőmérséklet fixálásáért
  • "Turbo Boost", hogy gyorsan beállítsd a legmagasabb hőmérsékletet
  • Gyors felmelegedési idő: 15 másodperc
  • Keskeny, hosszú 110 mm-es vasaló lapok
  • Rugalmas vasalólapok a hajformázás közbeni egyenletes nyomásért 
  • Biztonsági zár
  • Automatikus feszültségilleszkedés
  • Automatikus kikapcsolás 60 perc után
  • Forgatható kábel
  • Hőálló tok
  • 3 év garancia

A csomag tartalma:

  • 1 x Remington S5505 Pro Ceramic Ultra
  • 1 x hőálló tok

Paraméterek

Összehasonlít

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok szélessége
25 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
10 Kész!
Bemelegedési idő
15 s Kész!

Funkciók

Kijelző
Háttérvilágítású kijelző Kész!
Funkciók
Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kiegészítők
Tároló tok Kész!
Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington S5505 Pro Ceramic Ultra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington S5505 Pro Ceramic Ultra. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington S5505 Pre Ceramic Ultra. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington S5505 Pro Ceramic Ultra. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington S5505 Pro Ceramic Ultra.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ