Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Remington S9620 hajvasaló Silk Wide

Termékkatalógus
Remington S9620 hajvasaló Silk Wide
3,5 4 értékelés
Hajvasaló hőmérséklete 150-235 ° C, turbó üzemmódban erősítő, szúr 110mm, gyors bemelegedés során 10s, kijelző
Kód:  REMZV012 Termékszám:  45523560100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Remington S9620 hajvasaló Silk Wide

Prvotřídní žehlička na vlasy Wide Straightener z prémiové kolekce Silk od značky Remington pro extra rychlou, efektivní a zdravou úpravu vlasů.Ezzel a nagyszerű segítségével idézik fel a fejedben magas szakmai és magával ragadó stílusok perceken belül, és extra meleg otthonában.

Silk hajformázó Collection

Egy egyedülálló gyűjteménye professzionális szerszámok hajformázó Silk jön egy stílusos design hangolt a plüss piros selyem 3D nyomtatás kerámia felületre. Všechny přístroje z této prémiové řady jsou navrženy tak, aby se postaraly o luxusní styling a eliminaci krepatění i statického efektu vlasů.

Kerámia bevonat eszköztár tartalmazza selyemproteinek és ionokat adnak haj tökéletesen fényes és egészséges megjelenésű, néhány lépésben. Most is létrehozhat a tökéletes frizura szalonok nélküli minőség segítségével a szakemberek, és a kényelmes otthon!

Remington Silk Wide hajvasaló

Žehlička na vlasy Remington Silk Wide Straightener s širokými keramickými destičkami vás uchvátí nejen svým profesionálním vysokým výkonem, ale rovněž i možností nastavení teploty v rozmezí 150-235°C, přičemž nechybí ani turbo zesilovač pro závratnou teplotu až 240°C na 30 vteřin. A maximális hőmérséklet kerámia lapok tehát egyik legmelegebb és leghatékonyabb vas a piacon, így még rakoncátlan fürtöket, és a legvastagabb sörényét átalakul sima, selymes és fényes haj. Sőt, ez biztosítja legfeljebb kétszer simább siklik, mint más egyengető.

Iron Silk Wide Remington hajvasaló fejlett kerámia infravörös fűtőberendezések, amelyek garantálják, egyenletes hőelosztást és ultragyors helyreállítást. A nagy funkció a még informatív digitális kijelző jelzi a legjobb hőmérséklet a haj típusától és memória funkció, ami a készülék megjegyzi az utoljára használt hőmérséklet beállítását. Hőmérséklet zár majd megakadályozza a véletlen változás. 

Ezzel a modern vas gyorsan felejtsük el végeláthatatlanul hosszú várakozás a megfelelő hő fel a munkafelületet. Ez használatra kész 10 másodperc szépítésére hajad így csökken az abszolút minimum. Remington gondol Ön biztonsága - automatikus biztonsági kikapcsolás 60 perc után, és hőálló csomagolás, hogy megvédje az esetleges balszerencse biztosítani.

Termék jellemzők:

  • Javított selymes-kerámia felület
  • Akár 2 x simább siklás
  • Állítható hőmérséklet 150-235 ° C, plusz Turbo erősítőt (240 ° C, 30 másodperc)
  • Használatra kész 10 másodperc alatt
  • Tájékoztató a digitális kijelző
  • memória funkció
  • Fejlett infravörös kerámia fűtőtestek
  • Vasalás zárható közös fogó
  • Hőmérséklet zár elleni véletlen változó
  • Automatikus kikapcsolás 60 perc után
  • Luxus tervezésű luxus piros tervezés

Paraméterek

Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Max. hőmérséklet
235 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!
Teljesítmény
66 W Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Max. hőmérséklet
235 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!
Teljesítmény
66 W Kész!
Bemelegedési idő
9,8 s Kész!

Funkciók

Kijelző
Kijelző háttérvilágítás nélkül Kész!
Funkciók
Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
3 m Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington S9620 hajvasaló Silk Wide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington S9620 Silk Wide Straightener. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington S9620 Silk Wide Straightener. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington S9620 Haarglätter Silk Breite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington S9620 Haarglätter Silk Breite.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ