Shop roku Shop roku

Remington SP-CR1 tartalék fejek a CR4000-es készülékhez

Termékkatalógus
Remington SP-CR1 tartalék fejek a CR4000-es készülékhez
Tartozék - Tartalék fejek a CR4000-hez
Kód:  REMZT01a25 Termékszám:  44187530400 Gyártó honlapja:
Remington SP-CR1 tartalék fejek a CR4000-es készülékhez Megszűnt

Remington SP-CR1 tartalék fejek a CR4000-es készülékhez

A Remington CR4000 Reveal Perfect Pedi készlet tökéletes segítségére lesz az otthoni pedikűrben. A tartalék fejek vásárlásának lehetősége remélhetőleg elnyeri tetszését. A forgófejek használatával gyorsan és könnyedén eltávolíthatja a kérges bőrt és finoman átdörzsölheti a száraz, megkeményedett bőrt a lábfején. A pillanatokon belül selymesen simává és puhává tett lábak mesésen mutatnak majd, különösen a nyári nyitott szandálokban. A készülék két fejjel rendelkezik, egy normál szemcsés és egy durva szemcsés fejjel. Néha a lábnak csak finom csiszolásra van szüksége, ebben a normál szemcsés henger lesz segítségére, néha pedig több erőkifejtésre van szükség, erre tervezték a durva szemcsés hengert. 

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes segítség az otthoni pedikűrben
  • Könnyedén eltávolítja a száraz, megkeményedett bőrt a lábakról
  • 2 hengerfej - normál és durva szemcsés
  • Modern, kompakt kialakítás
  • Könnyen kezelhető
  • Két AA elem segítségével működtethető

Könnyen kezelhető

A készülék kiemelkedően modern, kompakt kialakítású, kényelmes kézben tartani. A használata nagyon egyszerű, finoman csúsztassa a görgőket fel és le a lábfején, így könnyedén eltávolíthatja a száraz és megkeményedett bőrt. A készlet egy tisztító kefét is tartalmaz. Két AA elem is a csomag része. Kölcsönözzön lábának ápolt megjelenést ezzel az első osztályú készülékkel, és máris készen áll a közelgő nyári szezonra. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington SP-CR1 tartalék fejek a CR4000-es készülékhez
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington SP-CR1 Replacement Roller For CR4000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington SP-CR1 Replacement Roller For CR4000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington SP-CR1 Ersatzrolle für CR4000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington SP-CR1 Ersatzrolle für CR4000.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ