Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Remington SP-FC3 FC1000 Hámlasztó

Termékkatalógus
Remington SP-FC3 FC1000 Hámlasztó
5 1 értékelés
Tartozék - Ez a kefefej a Remington Reveal FC1000 arctisztító keféhez való.
Kód:  REMACC41 Termékszám:  44173530100 Gyártó honlapja:
Remington SP-FC3 FC1000 Hámlasztó Megszűnt

Remington SP-FC3 FC1000 Hámlasztó

A Remington a Cseh Köztársaság egyik vezető márkája legyen szó hajápolásról, bőrápolásról vagy borotválkozásról. Ha Önnek is van egy ilyen eszköze, akkor  minden bizonnyal szüksége lesz eredeti tartozékra, hogy megőrizze vagy megújítsa eszköze erejét.

Főbb jellemzői:

  • Eltávolítja az elhalt bőrsejteket
  • Heti egyszeri használat
  • A kefefejek cseréje hat havonta

 

Ez a kefefej a Remington Reveal FC1000 arctisztító keféhez való. A bőrradír kefefej további előnyöket biztosít ennek az ügyes szépségápolási segédeszköznek - ezt a tartozékot külön forgalmazzuk, a bőr mélytisztítását finom, hatékony bőrradírozó beavatkozással éri el. Finoman revitalizálja és eltávolítja az elhalt bőrsejteket, így a bőr lágy, sima és egészségtől sugárzó marad. Heti egyszeri használatra alkalmas.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington SP-FC3 FC1000 Replacement Exfoliating. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington SP-FC3 FC1000 Replacement Exfoliating. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington SP-FC3 FC1000 Replacement Exfoliating. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington SP-FC3 FC1000 Replacement Exfoliating.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ