Shop roku Shop roku

Remoska elektromos főzőedények

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Űrtartalom
2 l
4 l
-
Átmérő
-
Teljesítményfelvétel
400 W
580 W
-
Lábas anyaga
Teflon
(12)
Alumínium
(4)
Funkciók
Mosogatógépben mosható
(5)
Túlmelegedés elleni védelem
(1)
Kivehető edény
(7)
Remoska típusa
Ablakos
(10)
Ablak nélküli
(6)
Szűrés

A Remoska főzőedény egy kisméretű, elektromos, hordozható edény, amely nem csak a hagyományos sütőt váltja ki, hanem a serpenyőt, párolót, rizsfőzőt és a kenyérpirítót is. Különösen népszerű a kompaktsága, kedvező ára, hosszú élettartama és gazdaságossága miatt. Hogyan működik a Remoska főzőedény, mik a fő előnyei és mi fontos a kiválasztásakor? Tanácsot adunk az alábbi sorokban.

Tovább

Milyen előnyökkel rendelkezik egy Remoska főzőedény

A Remoska praktikus segítőtárs, amely helyet kap még a modern konyhákban is. Több készülék funkcióját is képes ellátni egyszerre, ezzel helyet és pénzt takarít meg neked. Alkalmas sütésre, pirításra, párolásra vagy az élelmiszerek felolvasztására. Az elkészített ételt nem szárítja ki, megőrzi annak ízét. Emellett a Remoska főzőedény használata rendkívül egyszerű és kényelmes.

  • Energiatakarékosság – a Remoska akár 80%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos sütők. A segítségével gyorsan elkészítheted az ebédet, és közben még pénzt is megtakaríthatsz.
  • Széleskörű használhatóság – a Remoska főzőedény nemcsak sütni, hanem pirítani, párolni és felolvasztani is képes.
  • Kompaktság – az elektromos Remoska főzőedény több készülék munkáját is képes elvégezni, ez különösen kisebb tárolóhelyek esetén előnyös, és a szállítása is nagyon egyszerű.
  • Karbantartás – a Remoska tisztítása csak néhány percet vesz igénybe. A levehető fedőt azonban soha ne tedd vízbe vagy mosogatógépbe, mivel ez károsíthatja a fűtőelemet.

Hogyan működik a Remoska főzőedény?

A Remoska egy elektromos készülék, amelynek hőforrása a fedélben található. A kör alakú kialakításnak köszönhetően a hő egyenletesen terjed el az ételek felső részén. A Remoska főzőedény falai hővezető anyagokból készülnek, így az étel oldalról és alulról is átsül.

i

A Remoska főzőedény belsejében a hőmérséklet 160–180 °C között van. Emellett a Remoskán szelepek is találhatóak, amelyek a felesleges gőzt vezetik el.

Mire figyelj a Remoska főzőedény választásakor?

A választás megkönnyítése érdekében néhány fő paraméter nem szabad figyelmen kívül hagynod, amelyek a Remoska főbb jellemzői is egyben. Elsőként vedd figyelembe a Remoska főzőedény méretét, amely meghatározza, mennyi ételt tudsz majd egyszerre elkészíteni. A méret továbbá befolyásolja a főzőedény teljes méretét és tömegét is.

A Remoska főzőedény űrtartalma

Az optimális űrtartalom kiválasztása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy akkor se maradj hoppon, amikor többen is jönnek hozzád vendégségbe, és nagyobb adag ételt kell főznöd. Az űrtartalom hatással van a készülék teljes méretére és tömegére is, így a tárolhatóságot is figyelembe kell venni. A Remoska főzőedény két méretben kapható.

  • A 2 literes űrtartalom elegendő 1-2 személy számára.
  • A 4 literes Remoska főzőedény nagyobb háztartások számára ideális.

Milyen nehéz egy Remoska főzőedény?

Amennyiben a Remoskát utazáskor is szeretnéd használni, a tömege fontos szempont lehet, amely befolyásolja a szállítás kényelmét. A Remoska főzőedény két méretben kapható, azonban az azonos méretű modellek tömege nem tér el jelentősen.

i

Kínálatunkban több változatot is találhatsz, azonban a gyártási anyaguk mindig azonos, csak a felületkezelés különbözik. Bármelyik Remoskát is választod, mindig első osztályú terméket kapsz, amely minőségi rozsdamentes lemezekből készül, emellett a műanyag alkatrészek nagy szerepet játszanak az egyszerű kezelhetőségben.

Miből készül a Remoska főzőedény?

A Remoska főzőedény gyártási folyamata során az alábbi anyagok kombinációját használják fel:

  • Fedél: rozsdamentes acéllemezből készül, és lehetőséged van egy ablak hozzáadására is, ami az étel ellenőrzésére szolgál anélkül, hogy fel kellene emelned a fedőt.
  • Tartály: különböző felületkezeléssel rendelkezhet, de a fő anyaga rozsdamentes acél. A tartály részét képezik a műanyag fogantyúk is, így nem égeted meg magad még akkor sem, ha a Remoska főzőedény forró.
  • Állvány: a modern Remoskáknál ez a rész műanyagból készült. Ez egy nélkülözhetetlen elem, mivel az állvány nélküli forró tartály megrongálhatja a konyhapultot, vagy akár tüzet is okozhat.

A Remoska főzőedény teljesítményfelvétele

A Remoska főzőedény felmelegedési sebessége, és így az ételek elkészítési sebessége az elektromos energia teljesítményfelvételétől függ. A kisebb Remoskák teljesítményfelvétele 400 W, ami gyors ételmelegítést garantál a tartály méretétől függetlenül. A nagyobb modellek teljesítményfelvétele 580 W. Ha olyan modellt választasz, amelynek puha fedője van, akkor nagyjából 610 W teljesítményfelvétellel számolhatsz.

A 230 V-ról 12 vagy 24 V-ra történő átalakítóknak köszönhetően az elektromos hordozható sütőt nem csak otthon használhatod, hanem személyautókban, lakókocsikban vagy akár a nyaralóban is.

Mennyibe kerül egy Remoska főzőedény?

A Remoska főzőedény ára a mérettől és a mellékelt tartozékoktól függően változik. A kisebb modellek ára nagyjából 39 000 Ft, míg a nagyobb Remoska főzőedény akár 60 000 Ft is lehet. A legdrágább a szett, amely puha fedőt és egyéb kiegészítőket is tartalmaz, mégis sokan ezt az opciót választják. Így a klasszikus sütőhöz képest jelentősen spórolhatsz a Remoska főzőedény multifunkcionalitásának köszönhetően.

A Remoska főzőedény története

Az elektromos Remoska főzőedény egy hagyományos cseh termék, amely több mint fél évszázada népszerű a háztartásokban. Az első Remoskát 1957-ben gyártották Kostelec nad Černými lesy-ben, de az igazi népszerűségre az 1960-as évek közepén tett szert. A név a Remos vállalatra utal, ahol a gyártás folyt.

Az eredeti Remoska főzőedény

Az eredeti Remoska egy egyszerű termék volt, amely nem rendelkezett hőszigeteléssel, és az ablakján keresztül távozott a hő. Ennek ellenére nagyon népszerűvé vált, és a modern, Remoska original néven ismert változat az eredeti Remoskára utal.

Az első Remoskák HUT néven voltak ismertek (Homuta, Uher, Tyburec vezetéknevei alapján), akik először tervezték meg ezt a nagyszerű eszközt.

Miben más egy modern Remoska főzőedény? 

A sütési elv a régebbi modellek és a modern változatok esetében is azonos. A lényegi különbség azonban az alkalmazott anyagokban, a biztonságban és az összeszerelés átgondoltságában rejlik. A felület újabban tapadásmentes anyagokból készül, így könnyű karbantartani, és nem ég oda az étel. Egyben a modern Remoska főzőedény jelentősen alacsonyabb elektromos energiafogyasztással rendelkezik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
16 termék

Remoska elektromos főzőedények

A Remoska elektromos főzőedények kategóriában összesen 16 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Remoska elektromos főzőedények – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó remoska elektromos főzőedények Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább remoska elektromos főzőedények A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb remoska elektromos főzőedények A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: remoska elektromos főzőedények vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ