A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Remoska elektromos főzőedények akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
REMOSKA
(1)
Ebben a kategóriában megfelelő remoska elektromos főzőedények találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a remoska elektromos főzőedények kategóriában. A legolcsóbb remoska elektromos főzőedények keresed? Akkor nézd meg a olcsó remoska elektromos főzőedények kategóriát.
1 termék
4,8 14×
REMOSKA P32/01 4l
Elektromos edény - ablak nélküli, 580 W teljesítmény, 4 l-es térfogat, 290 cm-es átmérő, anyaga teflon, kivehető edény
Leárazás -34 %
34 990 Ft 52 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMRE209
Ivona HroníkováTefal CY855830 Cook4me+ Connect black multifunkciós főzőedény (BEMUTATÓ) Leteszteltük a Tefal Cook4me+ intelligens multifunkciós főzőedényt, amely funkcióinak köszönhetően tökéletesen beleilleszkedik minden modern otthonba.
A rizsfőzők igen népszerűek. De vajon azt tudod, hogy mire kell összpontosítani a rizsfőző kiválasztásakor, és mire kell vigyázni? Nem csak ezekre a kérdésekre kaphatsz választ cikkünkben.
Egyszerű és kényelmes főzés felesleges megterhelés és mosogatás nélkül? Pontosan ezt kínálja a Tefal All In One POT multifunkciós elektromos kukta! Kipróbáltunk pár egyszerű receptet egészséges gabonapehely, firss dinnyés rizottó és szezonális szilvalekvár...
választási útmutatóMilyen elektromos főzőedényt vegyek? Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.
További cikkek
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ