AP+ nový vizuál 0% splátky Siguro

REMOSKA RE21003 kontakt grill

Termékkatalógus
REMOSKA RE21003 kontakt grill
Elektromos grill - 2000 W teljesítmény, 5 program, grillező anyaga: acél, 2 db tapadásmentes, összesen 29 × 25 cm széles grillfelület, 0,85 m hosszú tápkábel, jellemzői: tapadásmentes felület és csepegtető felület, tömege: 4,68 kg
Kód:  REMEG175 Termékszám:  RE21003 Gyártó honlapja:

REMOSKA RE21003 kontakt grill

A Remoska kontakt grillel egész évben élvezheted a grillezést

A Remoska RE21003 elektromos grillel könnyedén és gyorsan készítheted el a kedvenc grillezett ételeidet, nem számít, hogy odakint süt a nap vagy éppen hóvihar dúl. Az elektromos kontakt grill alkalmas a húsok, zöldségek és a népszerű panini elkészítéséhez. A Remoska grill két bordázott grillezőlappal rendelkezik, amely összesen 5 pozícióban használható. Amint végeztél a grillezéssel, egyszerűen megtisztíthatod a grillezőlemezeket a maradék ételtől a mellékelt műanyag kaparóval, ezt követően pedig rábízhatod azt a mosogatógépre. Az összes felesleges zsír és lé egy 200 ml-es tartályba folyik. A beépített termosztáttal beállíthatod az ideális hőmérsékletet a kedvenc ételeid elkészítéséhez.

A Remoska RE21003 elektromos kontakt grill főbb jellemzői

  • Kontakt grill elegáns rozsdamentes acél színben
  • A Remoska RE21003 két 29 × 25 cm-es, bordázott sütőlemezzel rendelkezik
  • A lemezek 90-180°-ban nyithatók, összesen 5 pozícióban
  • Működés- és melegedésjelző fény
  • A grill fedele zárható, ez megakadályozza a véletlen kinyílást
  • A Remoska RE21003 mindenféle húsok, zöldségek elkészítéséhez és péksütemények melegítéséhez és elkészítéséhez használható
  • A sütőlemezek kivehetők és mosogatógépben moshatók
  • A felesleges zsír és szaft egy kivehető 0,2 literes tartályba csepeg
  • A Remoska RE21003 edény 0,85 méteres tápkábellel rendelkezik
  • Hőbiztosíték

A grillsütő sokféle felhasználási lehetőséget kínál

Élvezd a kedvenc grillezett ételeidet egész évben. Egyáltalán nem okoz majd nehézséget az általad választott grillezett ételek elkészítése, hiszen még csak tüzet raknod sem sem szükséges. A Remoska RE21003 remekel minőségi feldolgozásával és praktikus jellegével. A készülék segítségével kivételes ebédet készíthetsz vagy egy valódi kerti grillezés során szórakoztathatod a szeretteidet és a barátokat. A Remoska elektromos kontakt grill emellett ideális minden típusú hús és zöldségek grillezéséhez illetve a péksütemények sütéséhez. A könnyebb felhasználás érdekében a Remoska RE21003 grill összesen 5 grillező pozícióval rendelkezik. A bordázott grillezőlapok felelnek az egyenletes sütésért.

A Remoska RE21003 elektromos kontakt grill tartalma

Remoska RE21003 elektromos kontakt grill

Remoska kontakt grill

A Remoska RE21003 kontakt grill háza prémium minőségű rozsdamentes acélból készült. A grillező belsejében eltávolítható bordázott grillezőlapok találhatóak tapadásmentes felülettel. Minden felesleges zsír és lé az eltávolítható csepptálcába gyűlik. A Remoska kontakt grill rendelkezik termosztáttal is, amelyen beállítható az ideális hőmérséklet. A fényjelzés tájékoztat a készülék felmelegedéséről és működéséről. A grillező lemezeket biztonságosan elhelyezheted a mosogatógépben.

Remoska RE21003 elektromos kontakt grill

Kaparó a tisztításhoz

A készlet tartalmazza a műanyag kaparót, amellyel könnyedén eltávolíthatod a maradék ételt a Remoska RE21003 grillező bordázott felületéről.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Anyag

Grill anyaga
Acél Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
725 cm2 Kész!
Grillfelület szélessége
29 cm Kész!
Grillfelület mélysége
25 cm Kész!

Grill méretei

Grill magassága
16 cm Kész!
Grill szélessége
64,5 cm Kész!
Grill mélysége
36 cm Kész!

Tömeg

Súly
4,68 kg Kész!

Felszereltség

Felszereltség
Tapadásmentes felület, Csepptálca Kész!

Tulajdonságok

Tejlesítmény
2 000 W Kész!
Programok száma
5 Kész!
Grillfelületek száma
2 Kész!
Tápkábel hossza
0,85 m Kész!

További tulajdonságok

Mosogatógépben mosható
Nem Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REMOSKA RE21003 kontakt grill Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REMOSKA RE21003 Contact. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REMOSKA RE21003 Contact. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte REMOSKA RE21003 Contact. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte REMOSKA RE21003 Contact.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ