Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

REMOVU R1 + GoPro RMV001

Termékkatalógus
REMOVU R1 + GoPro RMV001
5 1 értékelés
Távirányító - élő videó előnézet, LCD képernyő 2,0" TFT, WiFi, akár 3 óra folyamatos működés, microUSB, GoPro Hero4, HERO3 + HERO3 kamerákhoz
Kód:  REM1050a1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REMOVU R1 + GoPro RMV001 Megszűnt

REMOVU R1 + GoPro RMV001


Az akciókamerák irányításának új szintje

Nézd a világot a GoPro-d szemével. A REMOVU R1+ -nak köszönhetően, amely az első ilyen típusú eszköz a világon, a felvétel pillanatában mindent látsz. Ráadásul a fényképezőgép távvezérlője biztosítja, hogy mindig tökéletes eredményt érj el, és nem kell újra és újra bekapcsolnod. Készítsd el a videót, amiről álmodsz.

le
REMOVU R1 +
 

le
REMOVU R1 +
 

Egyszerű és intuitív kezelés

REMOVU R1+ egy kiváló minőségű, 2 hüvelykes LCD kijelzővel és három gombbal felszerelt készülék. Ez egyszerűvé és intuitívabbá teszi a kezelést. Kis méretekkel és kis súllyal a REMOVU R1+-szal való munkavégzés igazi élmény.


Vedd kézbe a GoPro irányítását

Felvétel indítása, leállítás, lejátszás - az összes parancs elérhető vezeték nélkül. Egyetlen eszközzel így hozzáférhetsz a kamera beállításaihoz, módokhoz és módosításokhoz. A REMOVE R1+ funkcióival a GoPro-t egyszerűen a hüvelykujjaddal és távolról tudod használni.

le
REMOVU R1 +
 

le
REMOVU R1 +
 

Azonnali ellenőrzés közvetlenül a csuklódon

A REMOVU R1+ fel van szerelve lejátszási funkciókkal is. A videókat megnézheted anélkül, hogy eltávolítanád a GoPro kamerát a sisakról vagy más tartóról, és elveszítheted a kompozíciót. Mindent elérhetsz a csuklódról kényelmesen.


Vízálló és strapabíró konstrukció

A szerkezet úgy van kialakítva, hogy ellenálljon a pornak, ütésnek és víznek akár egy méterrel a felszín alatt 30 percig. Vidd a REMOVU-ot bárhová és készítsd el a legszélsőségesebb felvételeket határok és korlátok nélkül.

le
REMOVU R1 +
 

le
REMOVU R1 +
 

REMOVU R1+ CRADLE

Használd a REMOVE R1+-ot minden GoPro tartóval és tartozékkal. Egyszerűen csak csatlakoztasd bárhová, és valós időben nézheted élőben a kijelzőt. Kapcsold be vagy ki egy gombnyomással.


Legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli WiFi kijelző GoPro kamerákhoz
  • Ütés-, por-, eső- és fagyálló
  • Nagy teljesítményű Li-Pol akkumulátor biztosítja a készülék működését akár 3 óráig
  • Kompatibilis Hero4, HERO3 + HERO3 kamerákkal
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REMOVU R1+ pro GoPro RMV001. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REMOVU R1+ pre GoPro RMV001. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte REMOVU R1+ für GoPro RMV001. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte REMOVU R1+ für GoPro RMV001.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ