A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Reolink D800-8MP

Termékkatalógus
Reolink D800-8MP
3,7 3 értékelés
IP kamera - kültéri, 3840 × 2160 felbontás, 87,5°-os látószög, éjszakai látás 30 m maximális hatótávval, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, Android, Windows és iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű alkalmazás, power over ethernet, mozgásérzékelő, e-mail értesítések küldése, beépített mikrofon és cloud platform
Kód:  Reol33 Termékszám:  D800-8P

Reolink D800-8MP

Reolink D800-8MP kültéri IP kamera 4K felbontással és PoE tápegységgel

Olyan kiemelkedő IP kamerát keresel, amely nem csak kivételes minőségű felvételeket biztosít, hanem széles körben támogatja a modern technológiákat is? A Reolink D800-8MP kültéri IP kamera a felhő támogatást alkalmazza, 4K vagy más remek felbontású felvételt készít még éjszakai módban is. Emellett a kamera PoE tápellátással rendelkezik, amely nagy mértékben megkönnyíti a telepítését.

3840 × 2160 px

Kamera felbontása

87,5°

Látószög



Reolink D800-8MP

A Reolink D800-8MP IP kamera 4K felbontású felvételt készít

A Reolink D800-8MP kamera 4K felbontással dolgozik, amelynek hála sokkal részletesebb képet és simább képminőséget élvezhetsz. Meg kell említenünk azt is, hogy ez a modell az árkategóriájában az egyik legjobb kamera.

Reolink D800-8MP

Mobilalkalmazás

A Reolink D800-8MP kamerához jár egy jól átlátható mobilalkalmazás is, ahol lehetőséged van az azonnali értesítések fogadására, hogyha a megfigyelt területen a kamera mozgást érzékel. A gyártó macOS vagy Windows 10 támogatású szoftvert is biztosít a felvételek kényelmesebb kezeléséhez.

PoE

PoE támogatás

Habár a Reolink D800-8MP kamera teljesen készen áll a vezeték nélküli képátvitelre, ettől függetlenül rendelkezik egy RJ45 csatlakozóval is. Az internetes csatlakozás lehetősége mellett a PoE tápellátásról is gondoskodik.

Kiváló minőségű felvétel éjszaka is

A Reolink D800-8MP kamera még éjjel is lenyűgöző képminőséget nyújt. 18 LED izzóval és infravörös sugárzással gondoskodik a 24 órás védelemről. Ezzel a konfigurációval a kamera éjjellátásának tartománya akár 30 méter is lehet, ez megfelelő védelmet garantál az otthonod körül.

Reolink D800-8MP

Reolink D800-8MP IP kamera fokozott ellenállással az időjárással szemben

A Reolink D800-8MP kültéri IP kamera az IP66 szabvány szerinti fokozott ellenállással büszkélkedhet. Ennek eredményeként az IP kamera ellenáll az olyan megpróbáltatást jelentő időjárási viszonyoknak, mint például az eső, hó, extrém hideg vagy hőség.

Felügyeleti rendszer

Megfigyelő rendszer

A Reolink olyan csúcs-modern vevőegységet alkalmaz, amely folyamatos üzemmódban rögzíti a csatlakoztatott kamerák felvételeit. Ez ideális választás például a nagyobb családi házak, apartman épületek vagy kereskedelmi egységek számára.


Paraméterek

Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!
Használat
Kültéri Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!

Videó

Maximális felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
30 m Kész!
Betekintési szög
87,5 ° Kész!
Videó kompresszió
H.265 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa
Cloud Kész!
Interfész
RJ-45 LAN Kész!

Méretek

Szélesség
10,5 cm Kész!
Magasság
9,3 cm Kész!
Mélység
10,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

64 gigás SD kártyával mennyi napot tudok felvenni? Milyen felhőbe tudja menteni a videót? Ezért kell fizetni? Tudja egy hálózati tárhelyre is menteni a videókat?

Kérdések és válaszok: Reolink D800-8MP
Kiegészítők: Reolink D800-8MP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reolink D800-8MP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Reolink D800-8MP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reolink D800-8MP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reolink D800-8MP.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ