Slevy s AP+ Shop roku

Reolink RLC-522-5MP

Termékkatalógus
Reolink RLC-522-5MP
IP kamera - kültéri, 2560 × 1920 felbontás, 94°-os látószög, éjszakai látás 30 m maximális hatótávval, MicroSD memóriakártya-nyílás (max. 64 GB),, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, Android, Windows és iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű alkalmazás, power over ethernet, optikai zoom, mozgásérzékelő, e-mail értesítések küldése és beépített mikrofon
Kód:  Reol35 Termékszám:  RLC-522-5MP

Reolink RLC-522-5MP


Reolink RLC-522-5MP kültéri IP kamera

Olyan kiemelkedő IP kamerát keresel, amely nem csak kivételes minőségű felvételeket biztosít, hanem széles körben támogatja a modern technológiákat is? A Reolink RLC-522-5MP kültéri IP kamera a felhő támogatást alkalmazza, a piacon azon kevés modellek egyike, amely prémium minőségű vezeték nélküli kapcsolódást kínál az 5 GHz-es sávszélességű, nagy teljesítményű antennákkal. Szükséges a kamera csatlakoztatása a Reolink megfigyelőrendszerhez.

2 560 × 1 920 px

Kamera felbontása

94°

Látószög

64 GB

Max. SD-kártya kapacitás

Reolink RLC-522-5MP

Reolink IP kamera kiváló éjszakai látással

A Reolink RLC-522-5MP kamera még éjjel is lenyűgöző képminőséget nyújt. 18 LED izzóval és infravörös sugárzással gondoskodik a 24 órás védelemről. Ezzel a konfigurációval a kamera éjjellátásának tartománya akár 30 méter is lehet, ez megfelelő védelmet garantál az otthonod körül.

Reolink RLC-522-5MP

Mobilalkalmazás

A Reolink RLC-522-5MP kamerához jár egy jól átlátható Reolink mobilalkalmazás is, ahol lehetőséged van az azonnali értesítések fogadására, hogyha a megfigyelt területen a kamera mozgást érzékel.

Reolink RLC-522-5MP

Minden az ellenőrzésed alatt

Bárhol is tartózkodj éppen, elérheted a Reolink RLC-522-5MP kamerát távolról és megfigyelheted az otthonodat vagy az üzlethelyiségedet a számítógéppel vagy macOS-szal kompatibilis Reolink Client segítségével.

Reolink RLC-522-5MP

Az események automatikus mentése

Az elküldött értesítések mellett sosem árt, hogyha megőrzöd az egyes események videofelvételeit. A maximum 64 GB-os mikro-SD kártyával a Reolink RLC-522-5MP IP kamera akár 8 640 ilyen eseményt is tárolhat.

Reolink RLC-522-5MP

Reolink IP kamera fokozott ellenállással az időjárással szemben

A Reolink RLC-522-5MP kültéri IP kamera az IP66 szabvány szerinti fokozott ellenállással büszkélkedhet. Ennek eredményeként az IP kamera ellenáll az olyan megpróbáltatást jelentő időjárási viszonyoknak, mint például az eső, hó, extrém hideg vagy hőség.

Dohledový systém

Megfigyelő rendszer

A Reolink olyan csúcs-modern vevőegységet alkalmaz, amely folyamatos üzemmódban rögzíti a csatlakoztatott kamerák felvételeit. Ez ideális választás például a nagyobb családi házak, apartman épületek vagy kereskedelmi egységek számára.

Reolink RLC-522-5MP

PoE tápegység az egyszerű telepítéshez

A Reolink RLC-522-5MP biztonsági IP kamera egyetlen kábelt alkalmaz az adatátvitelhez és a tápellátáshoz. Az egyszerű kábelezés könnyebb és egyértelműbb telepítést jelent. Ez a legjobb választás a hobbi barkácsolóknak és a lelkes műszaki felhasználóknak.


Paraméterek

Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!
Használat
Kültéri Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!

Videó

Maximális felbontás
2560 × 1920 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
30 m Kész!
Betekintési szög
94 ° Kész!
Zoom
Optikai Kész!
Videó kompresszió
H.264 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
RJ-45 LAN Kész!
Memóriakártya nyílása
MicroSD Kész!
SD kártya max. méret
64 GB Kész!

Méretek

Szélesség
10,5 cm Kész!
Magasság
9,3 cm Kész!
Mélység
10,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Reolink RLC-522-5MP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reolink RLC-522-5MP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Reolink RLC-522-5MP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reolink RLC-522-5MP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reolink RLC-522-5MP.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ