Shop roku AP+ plus nový vizuál

Kenu Airframe White

Termékkatalógus
Kenu Airframe White
4,6 5 értékelés
Telefontartó - univerzális, szellőzőrácsba rögzíthető, 5" kijelző átmérőjű telefonokhoz
Kód:  KENU0D4 Termékszám:  AF1-WH-AP

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kenu Airframe White

 

A Kenu Airframe kompatibilis rengeteg mobiltelefonnal. Ez a telefontartó, amely rögzíthető bármilyen szellőzőrácsba bármilyen berendezést képes rögzíteni 5” kijelző méretig. Egy nagyon jó megoldásról van ennek köszönhetően szó. A középső szellőzőnyíláson való elhelyezésnek köszönhetően nem akadályozza a kilátást, de ennek ellenére mindig a szemmel egy szintben van. Azoknak is alkalmas ez a rögzítő, akik gyakran használnak GPS navigációt és handsfree hívásokat.

A telefont elég elhelyezni a rögzítők között, amelyek rúgóval vannak biztosítva. Ha a telefont tokban vagy nagy kapacitású akkumulátorral használod, akkor ebben az esetben is problémamentesen használhatod a rögzítőt. A beszereléshez semmilyen ragasztót, mágnest vagy más speciális anyagot nem kell használnod. A szabadalmaztatott konstrukció forgó kapcsot használ, amelyet bármilyen szellőzőnyílásban rögzíteni tudsz, akár horizontálisan, vertikálisan és ferdén.

Tegyél bármilyen kártyát a pénztárcádból a forgatható kapocsba, így a telefontartót praktikus állvánnyá alakíthatod. Ideális megoldás filmek nézéséhez és játékokhoz. Természetesen a könnyű csatlakozó és nyomógomb elérés az eszköz fő tulajdonságai közé tartoznak.

Kiemelt jellemzői

  • Egyszerű, mégis hatékony telefontartó
  • Minden autóban megtalálható szellőzőrácsba illeszthető
  • Maximum 12,7 cm (5 ") kijelző átlóval rendelkező mobilokhoz
  • Hozzáférés minden kezelőegységhez
  • Lehetőség van rögzíteni horizontális és vertikális helyzetbe is
  • Egyszerű szerelés

Műszaki adatok:
 
Alkalmas:
Maximum 5" kijelző átmérőjű telefonokhoz

Anyaga:
ABS, TPE, rozsdamentes acél és cink-ötvözet

Méretek:
67,5 x 45 x 24 mm

Tömeg:
23 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kenu Airframe White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenu Airframe White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kenu Airframe White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenu Airframe White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenu Airframe White.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ