AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Retrak audio NEON rózsaszín-kék

Termékkatalógus
Retrak audio NEON rózsaszín-kék
4,5 6 értékelés
Fej-/fülhallgató - feltekerős, füldugók 3 méretben, aranyozott 3,5 mm-es jack csatlakozó, 1,2 m-es kábel
Kód:  RR410c Termékszám:  EUAUDNPKBU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Retrak audio NEON rózsaszín-kék

Ezek a Retrak fülhallgatók tökéletes kiegészítőként szolgálnak a mindennapi zenehallgatáshoz, ráadásul könnyen is tárolhatók. Mindig magaddal hordhatod, és meghallgathatod rajta keresztül a kedvenc zeneszámaid az okostelefonodról, a tabletedről, laptopodról, MP3 lejátszódról és egyéb eszközökről. A puha füldugók tökéletesen ülnek a fülben anélkül, hogy akár egy kicsit is nyomnák azt, ráadásul nagyszerűen zárják ki a környezet zaját is. Ennek köszönhetően aztán sokkal gyakrabban jutsz minőségi kiegyensúlyozott hangzáshoz, ahonnan nem hiányozhatnak a testes basszusok és a brilliáns magas hangok.

Ennek a Retrak fülhallgatónak azonban van még egy vitathatatlan előnye, mégpedig az, hogy bárhonnan is vedd elő, sosem lesz összegabalyodva. Elég csupán egyszerűen meghúzni, és máris 1,2 m hosszú kábelt fogsz kapni. Visszafele pedig ugyanígy - gyorsan és hatékonyan. Ints búcsút az összegabalyodott kábeleknek! Az ellenálló szerkezet jól viseli a huzogatást, mindennapi aktív használatot, illetve a ki-be csatlakoztatást is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Retrak audio NEON rózsaszín-kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETRAK audio NEON růžovo-modré. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Retrak audio NEON ružovo-modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Retrak Sie Audio neon pink und blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Retrak Sie Audio neon pink und blau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ