Slevy s AP+ Slevy s AP+

ReTrak Truly Wireless vezeték nélküli sport fülhallgató

Termékkatalógus
ReTrak Truly Wireless vezeték nélküli sport fülhallgató
4,5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Bluetooth 4.2, vezeték nélküli, az akkumulátor élettartama 4-5 óra
Kód:  RR4131 Termékszám:  ETPRAUDTW

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ReTrak Truly Wireless vezeték nélküli sport fülhallgató Megszűnt

ReTrak Truly Wireless vezeték nélküli sport fülhallgató

A Retrak Real Wireless Sport fejhallgató ideális a sportolás közbeni zenehallgatáshoz. Bármely sporttevékenység közben probléma nélkül használható, például, erősítés közben az edzőteremben, futás vagy kerékpározás során. A fülhallgató Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonnal, így sportolás közben nem zavarják Önt a kábelek. A fülhallgató tökéletesen illeszkedik a fülbe, valamint praktikus védőtok is jár hozzá.

Főbb jellemzői:

  • Nincsenek zavaró kábelek sportolás közben 
  • Jelátvitel: Bluetooth 4.2 segítségével
  • Az akkumulátor üzemideje 4-5 óra - ez egy kiadós edzés időtartama
  • Gyors feltöltés a mellékelt kábellel
  • A fülhallgató nagymértékben kiszűri a külső zajokat, így Önt nem zavarja semmi sportolás közben
  • Praktikus védőtokkal, amely hatékonyan óvja a fülhallgatót a sérülésektől

Semmi sem korlátozza mozgását

Súlyzós edzés, futás, fitnessz edzés - és még sok más sporttevékenység létezik, melyekhez szinte már elválaszthatatlanul kapcsolódik a zene, amely plusz energiát ad Önnek és biztosítja az edzés megfelelő ritmusát. Eddig azonban bizonyára Önt is zavarták a hagyományos fülhallgatók kábelei. A Retrak Truly Wireless Sport fülhallgató esetében ez nem történhet meg, hiszen ez egy teljesen vezeték nélküli fejhallgató, a mely Bluetooth 4.2 kapcsolattal csatlakozik a mobiltelefonhoz. A hang ennek köszönhetően kábelek nélkül jut el közvetlenül a fülébe, így Ön zavartalanul adhatja át magát a zene és a sportolás élményének.

Kényelemre tervezve

A vezeték-nélküliség nem az egyetlen előnye a Retrak vezeték nélküli fülhallgatónak. Úgy tervezték őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fülbe. Természetesen alkalmazkodnak a hallójárat alakjához, és nagyon könnyűek, így észre sem veszi majd, hogy a fülében vannak. Ugyanakkor nem mozdulnak el, így nem kell attól tartania, hogy egy hirtelen mozdulat közben kiesnek. Amikor a fülébe illeszti őket, szinte mintha ott sem lennének, olyan könnyű elfelejteni őket, a zene meg csak árad...

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ReTrak Truly Wireless vezeték nélküli sport fülhallgató Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Retrak Truly Wireless Sport Earbuds. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RETRAK Truly Wireless Sport Earbuds. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RETRAK Truly Wireless Sport Earbuds. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RETRAK Truly Wireless Sport Earbuds.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ