Akvizice ApF HU Shop roku

Retró kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Kapszulás
(9)
Karos
(29)
Filteres
(13)
Ital típusa
Espresso
(43)
Tejes kávéitalok
(30)
Filteres kávé
(19)
Általános funkciók
Forró víz funkció
(33)
Időzítő
(13)
Két csésze készítése egyszerre
(23)
Ital készítése egy gombnyomással
(13)
Anti-Drip rendszer
(5)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(14)
Víztartály
(37)
Nyomásmérő/manométer
(15)
Beépített kávédaráló
(3)
Kijelző
(17)
Felhasználói felület
Érintésmentes kijelző
(4)
Manuális gombok
(51)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(34)
Kiegészítő tejhabosító
(8)
Tejes megoldás nélkül
(15)
Szűrés

A retró kávéfőzők népszerű eszközök. Nemcsak kiváló kávét készíthetsz velük, de remek dizájnelem is lehet a konyhában. A retró kávéfőzők több évtizedes múltra tekintenek vissza, és funkcióikat tekintve biztosan nem elmaradottak. Segítünk neked megtalálni a megfelelő vintage kávéfőzőt.

Tovább

Kinek való a retró kávéfőző? Vajon csak dekorációként szolgál?

A retró kávéfőző meg fog győzni arról, hogy a retró nemcsak a divatba, hanem a háztartásba is beköltözött. Nemcsak dekorációként szolgál, hanem sok olyan funkcióval, lehetőséggel és ízzel örvendeztet meg, amelyek ugyanolyan kiválóak, mint a "modern" kávéfőzők esetén.

  • Alkalmas mindazoknak, akik szeretik a retró stílust.
  • Nagyszerű funkcionális kiegészítő a konyhához.
  • Számos színváltozatban és különböző funkciókkal kapható.
  • Könnyen készíthetsz vele kávét.
  • Párosíthatod más retró készülékekkel.

Vess egy pillantást a többi retro háztartási gépünkre, és válassz olyanokat, amelyek tökéletesen illenek a retró kávéfőződhöz.

Milyen retró kávéfőzőket találsz a választékban?

A retró vagy más néven vintage kávéfőző kivitelén kívül nem nagyon különbözik a többitől, ami azt jelenti, hogy ebben a kategóriában is rengeteg funkciót és kényelmi opciót kínáló kávéfőzőket találsz, és a lehető legjobban élvezheted a kávédat. Tekintsük át, milyen típusú retró kávéfőzőink vannak, és milyen előnyöket és hátrányokat kínálnak.

Az automata vintage kávéfőző egy gombnyomásra, automatikusan elkészíti a kávét

Az automata vintage kávéfőző szinte mindent megcsinál helyetted. Számos funkciót kínál, amelyeknek köszönhetően kiválaszthatod kedvenc kávédat. Az automata retró kávéfőzőkkel könnyen készíthetsz cappuccino-t vagy tejeskávét. Alkalmas igényesebb felhasználók számára, akik szeretik a gyorsan elkészített eszpresszót.

  • Különböző típusú kávék nagy választéka
  • Beépített kávédaráló
  • Vízkőtelenítő és öntisztító rendszer
  • Magasabb ár

A karos retró kávéfőző helyet és pénzt is megtakarít

A karos retró kávéfőző általában kisebb, és szinte bárhol elfér, de a kávé elkészítésével többet kell foglalkozni. A professzionálisabb karos kávéfőzők rendelkeznek kávédarálóval, de a legtöbbnél külön kell megőrölnöd a kávét. Olyanok számára alkalmas, akik nem bánják a hosszabb kávékészítést, vagy csak néha-néha készítenek kávét.

  • Kisebb méret, jobban tárolható.
  • Olcsóbb lehetőség.
  • Rengeteg dizájnvariáció.
  • A kávét külön kell darálni.
retró kávéfőző

A kapszulás retró kávéfőző kényelmes lehetőség

A kapszulás retró kávéfőző egy újabb és gyorsabb módszer a kávé elkészítésére. Csak helyezd be a kapszulát, és néhány másodperc múlva élvezheted kedvenc kávédat. A kapszulák sokféle kivitelben készülnek, ezért nem kell aggódnod, hogy nem találsz számodra megfelelő kávét.

  • Gyorsan elkészített kávé.
  • Könnyű kezelhetőség.
  • Nagyon könnyű karbantartás.
  • A kapszulák magasabb ára.

Egyes karos kávégépeknél külön kell őrölni a kávét, ehhez kávédarálóra is szükséged lesz. Vess egy pillantást kávédarálóinkra és válaszd ki a megfelelőt.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő vintage kávéfőzőt?

A vintage kávéfőző minden bizonnyal dizájn darab, így megjelenése, színe és kialakítása általában elsőbbséget élvez. Fontos azonban figyelembe venni funkcionalitását és méretét is. A választáskor érdemes a fontos paraméterekre összpontosítani - nyomás, víztartály térfogata és teljesítményfelvétel. Melyek az egyes funkciók tulajdonságai?

A vintage kávéfőző nyomása

A nyomást bar-ban mérjük. A megfelelő eszpresszó elkészítéséhez fontos, hogy a vintage kávéfőző elérjen egy bizonyos nyomást. A minimális nyomásérték 9 bar, de az ideális inkább 15 bar. Fontos, hogy a nyomás állandó maradjon a főzési folyamat alatt.

A vintage kávéfőző víztartályának kapacitása

A víztartály kapacitása a kávéfőző méretétől is függ. Kisebbeknél ez 0,5–1,5 liter, profibbaknál 1,5–3 liter. Minél nagyobb a retró kávéfőző tartálya, annál több csésze kávé készíthető egy töltéssel.

A retró kávéfőző energiafogyasztása

Az energiafogyasztás határozza meg a retró kávéfőző teljesítményét, de az áramfogyasztást is. A kávéfőzők teljesítményfelvétele 300 W és 2800 W között van, és minél nagyobb a felvett teljesítmény, annál több funkcióval bír a kávéfőző, vagy annál nagyobb a nyomása. Az ideális energiafogyasztás 1000 W körül van.

Válaszd a számodra ideális méretű és színű retró kávéfőzőt

A retró kávéfőző kiválasztásánál természetesen az is fontos szempont, hogy a dizájn illeszkedjen a konyhába vagy ahhoz a helyiséghez, ahol a kávéfőző áll majd. Akár fekete retró kávéfőzőt választasz, akár pasztell színeket, az eredetiség mindig garantált. Ügyelj a helyiségben való elhelyezési lehetőségekre is - vásárlás előtt ellenőrizd a készülék méreteit.

i

Bármi is legyen az ötleted, hagyd, hogy elvarázsoljon a retró kávéfőző. Ha további tanácsokat szeretnél a választáshoz, látogasd meg Hogyan válasszon kávéfőzőt? c. útmutatónkat.

Milyen funkciói lehetnek egy retró kávéfőzőnek?

A retró kávéfőzők nemcsak dekorációként szolgálnak, hanem rengeteg funkciót és lehetőséget kínálnak. Melyek a leggyakrabban használtak?

  • A kávédaráló frissen őrölt kávét biztosít, és rengeteg munkát és időt takarít meg.
  • A gőzfúvóka habot hoz létre cappuccino-hoz vagy tejeskávéhoz.
  • Két csésze elkészítése egyszerre felgyorsítja az időt, amikor több ember számára készítesz kávét.
  • A vízkőmentesítő és öntisztító rendszer automatikusan és folyamatosan tisztítja a kávéfőzőt.
  • A kávé és a víz mennyiségének beállítása lehetővé teszi, hogy tökéletes kávét készíts az igényeidnek megfelelően.
  • Az automatikus kikapcsolás a kávéfőző kikapcsolására szolgál bizonyos használaton kívüli időtartam után, ezáltal energiát takaríthatsz meg.
  • A kávéfőző időzítője az általad választott időpontban készíti el a kávét.

Professzionális vintage kávéfőző - ínyenceknek

Az igazi ínyencek számára egy profi vintage kávéfőző tökéletes választás lesz. Olyan remek kávét készít, hogy nem is akarsz már máshol kávézni. Ezenkívül mindig biztos lehetsz abban, hogy a kávé frissen őrölt lesz. A professzionális kávéfőzők azonban sok helyet foglalnak el, ezért inkább éttermek és kávézók, vagy irodák számára alkalmasak.

i

Darálós retró kávéfőző - a kávéházi eredményekért

A darálós kávéfőzők beépített darálóval rendelkeznek, ami az ital elkészítése előtt gyorsan ledarálja a kávébabot, és így biztosítja a kávé markánsabb ízét. Akkor se ess kétségbe, ha nem óriási professzionális eszközt akarsz. Ma már kisebb automatikus retró modellek is kaphatók darálóval felszerelve.

retró kávéfőző

A retró kávéfőző tisztítása - mire ügyelj?

A retró kávéfőző is rendszeres tisztítást és karbantartást igényel. Néhány modell öntisztító funkcióval rendelkezik, de ez a tökéletes tisztításhoz határozottan nem elegendő. Mire ügyelj, és mit ne felejts el rendszeresen elvégezni?

A retró kávéfőzők tisztítása tisztítószerekkel

Kávéfőző vásárlásakor bizonyos tisztítószereket is kell vásárolnod. Semmi sem lenne rosszabb, mint ha az új kávéfőző azonnal eltömődne. Ezenkívül a rendszeres tisztítás meghosszabbítja az eszköz élettartamát. Milyen tisztítószerekre van szükséged?

  • A vízkőtelenítő fontos a víz minősége szempontjából. A vízkőtelenítéshez tablettákat használnak, amelyeket feloldhatunk a víztartályban.
  • A vízszűrőt a víz tisztítására, szűrésére és a vízkő képződésének megakadályozására használják. Sajnos csak bizonyos típusú kávéfőzőkkel kompatibilis.
  • A tisztító tabletták megtisztítják a kávéfőző belsejét. Segítenek eltávolítani a kávéutakban megtelepedő kávé- és zsírmaradványokat. Ha nem tisztítjuk rendszeresen, a csövek eltömődhetnek.
  • A fúvókatisztítók kiöblítik és megtisztítják a gőzfúvókát vagy kimeneteket, amelyekben a maradék tej leülepszik és baktériumokat tartalmazhatnak. Arra is szolgál, hogy megakadályozza a fúvókák eltömődését gyakori használat esetén.

A retró kávéfőző kézi tisztítása

Ne felejtsd el kézzel is megtisztítani a retró kávéfőződet. Nemcsak kávémaradványok áramlanak a csepegtetőtálcába, hanem az azt leöblítő víz is. Fontos, hogy a csepptálcát rendszeresen mosd el. Ezen túlmenően, ha darálós kávéfőződ van, őrölt kávé maradhat a hulladéktartályban, amelyet szintén rendszeresen meg kell tisztítani.

i

Nagyon sok tisztítószer kapható, de nem használhatod ugyanazt minden kávéfőzőnél. Alaposan ellenőrizd, melyik márkát használhatod. Tisztítószereket Kiegészítők kávézáshoz részlegünkben találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.BM Szállításra kész > 5 db
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és állítható vízkeménység, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 44,5 × 38 × 37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13,5 kg
344 430 Ft

2.
De'Longhi Dedica EC 685.R Szállításra kész > 5 db
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 1,2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 30,3 × 14,9 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
63 990 Ft

3.
Szarvasi SZV-624 Unipress, fehér Szállításra kész > 5 db
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,4 l-es víztartály, víztartály, manuális gombok
24 690 Ft

Még több
51 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
De'Longhi Dedica EC 685.R - Karos kávéfőző Típusok
4,7 265×
De'Longhi Dedica EC 685.R
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 1,2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 30,3 × 14,9 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLES012
Arany középút Kiváló ár/érték arány
SMEG 50's Retro Style, fehér
Karos kávéfőző - retro, 1350 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, víztartály, gőzfúvóka, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható, mérete 33 × 14,9 × 32,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,7 kg
Szuper ár
178 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SMEPK563
Arany középút Kiváló ár/érték arány
SMEG 50's Retro Style 1,4l filteres kávéfőző 10 krémszínű csészével + SMEG 50's Retro Style 0,6l krémszínű tejhabosító
Szett - Csésze - elektronikus, energiafelhasználás 1050 W, űrtartalma 1,4 l, 10 csésze készítése egyszerre, mosható szűrő, Anti-Drip rendszer, időzítő, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet megtartása, bézs kivitel; Tejhabverő - a 1950-es évek dizájnjában, különböző keménységű tejhab, forró vagy hideg, de akár kedvenc instant italod, forró csokoládé elkészítésére is használható, illetve egyszerűen tej melegítésére is alkalmas, anélkül hogy azon tejpille alakulna ki
149 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMEPR499bun
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.M - Karos kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,9 16×
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.M
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és állítható vízkeménység, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 44,5 × 38 × 37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13,5 kg
275 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELPK942
4,7 20×
Szarvasi SZV-623 CAFE BRILL fehér
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, integrált tömörítő kar/állomás, víztartály, manuális gombok
23 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV013
2,6
Szarvasi SZV-624 Unipress, fehér
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, 0,4 l-es víztartály, víztartály, manuális gombok
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV001
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.BM - Karos kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,6 14×
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.BM
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és állítható vízkeménység, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 44,5 × 38 × 37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13,5 kg
344 430 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELPK959
ILLY Francis Francis X7.1 piros - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,8
ILLY Francis Francis X7.1 piros
Kapszulás kávéfőző - ILLY HES kapszulákhoz, retro, 1200 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1 l-es víztartály, tartály 1 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, integrált tömörítő állomás és víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 35 × 20 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg, piros kivitel
65 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3421ca
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO bézs - Karos kávéfőző Típusok
4,7 177×
Szarvasi SZV-612/3 MINI ESPRESSO bézs
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 800 W teljesítmény, 3,04 bar nyomás, anyaga műanyag, 0,6 l-es víztartály, víztartály, csészemelegítés, manuális gombok
26 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SZARV012
De'Longhi Dedica EC 685.W - Karos kávéfőző Típusok
4,7 265×
De'Longhi Dedica EC 685.W
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 30,5 × 14,9 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLES011
4,0
Rohnson R-985
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1100 W teljesítmény, 20 bar nyomás, 1,2 l-es víztartály, forró víz funkció, nyomásmérő/manometer, gőzfúvóka, kiegészítő tejhabverő, energiatakarékos mód, manuális gombok, mérete 29,5 × 23,6 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg
45 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHPK745
Espresso ETA Storio 6181 90020 - Karos kávéfőző
Típusok
4,0 30×
Espresso ETA Storio 6181 90020
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1350 W teljesítmény, 20 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 0,75 l-es víztartály, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, víztartály, nyomásmérő/manometer, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 30 × 16,5 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,68 kg
Leárazás -17 %
55 370 Ft 66 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAPK682
4,0
Ariete 1389/14
Karos kávéfőző - otthonra és irodába, retro, 900 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,9 l-es víztartály, forró víz funkció, víztartály, gőzfúvóka, energiatakarékos mód, hideg és meleg tejhab készítés, csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 31 × 28 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,69 kg
57 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARIES002
De'Longhi Icona Vintage ECOV 311.BG - Karos kávéfőző Típusok
4,3 51×
De'Longhi Icona Vintage ECOV 311.BG
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1100 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,4 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, integrált tömörítő kar/állomás, víztartály, gőzfúvóka, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, mérete 31,5 × 25,5 × 29 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,1 kg
56 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4084f3
De'Longhi Icona Vintage ECOV 311.BK - Karos kávéfőző Típusok
4,3 51×
De'Longhi Icona Vintage ECOV 311.BK
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1100 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,4 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, integrált tömörítő kar/állomás, víztartály, gőzfúvóka, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, mérete 31,5 × 25,5 × 29 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,1 kg
67 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4084f4
illy Francis Francis X7.1, fehér - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,8
illy Francis Francis X7.1, fehér
Kapszulás kávéfőző - ILLY HES kapszulákhoz, retro, 1200 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1 l-es víztartály, tartály 1 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, integrált tömörítő állomás és víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 35 × 20 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg, fehér kivitel
82 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3421fa
illy Francis Francis X7.1 fekete - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,8
illy Francis Francis X7.1 fekete
Kapszulás kávéfőző - ILLY HES kapszulákhoz, retro, 1200 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1 l-es víztartály, tartály 1 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, integrált tömörítő állomás és víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 35 × 20 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg, fekete kivitel
64 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3421
4,4
Ariete 1389/15
Karos kávéfőző - otthonra és irodába, retro, 900 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,9 l-es víztartály, két csésze készítése egyszerre, víztartály, gőzfúvóka, kiegészítő tejhabverő, energiatakarékos mód, hideg és meleg tejhab készítés, csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 31 × 28 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,61 kg
64 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARIES003
Espresso ETA Storio 6181 90030 - Karos kávéfőző Típusok
4,0 30×
Espresso ETA Storio 6181 90030
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1350 W teljesítmény, 20 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 0,75 l-es víztartály, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, víztartály, nyomásmérő/manometer, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 30 × 16,5 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,71 kg
55 370 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAPK651
ILLY X1 ANNIVERSARY - rozsdamentes acél - ESE/őrölt - Karos kávéfőző Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
ILLY X1 ANNIVERSARY - rozsdamentes acél - ESE/őrölt
Karos kávéfőző - otthonra és irodába, retro, 1200 W teljesítmény, 18 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, integrált tömörítő kar/állomás, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 33 × 25 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7 kg
320 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ILLPK810
ILLY X1 ANNIVERSARY - piros
Kapszulás kávéfőző - ILLY HES kapszulákhoz, retro, 1050 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1 l-es víztartály, tartály 1 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, integrált tömörítő állomás és víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 32,3 × 27,1 × 26,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,3 kg, piros kivitel
170 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: ILLKK658
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.BM - Karos kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,6 14×
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.BM
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és állítható vízkeménység, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 44,5 × 38 × 37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13,5 kg
275 490 Ft
Használt raktáron
Termékkód: DELPK959
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.BM - Karos kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,6 14×
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.BM
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és állítható vízkeménység, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 44,5 × 38 × 37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13,5 kg
309 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: DELPK959
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.M - Karos kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,9 16×
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.M
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és állítható vízkeménység, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 44,5 × 38 × 37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13,5 kg
220 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: DELPK942

Retró kávéfőzők

automata kávéfőzőPhilips Series 5400 LatteGo automata kávéfőző (RECENZIÓ) A Philips sorozat LatteGo 5400 automata kávéfőzőjének részletes áttekintése a tejrendszer leggyorsabb tisztításával és a bő kávékínálattal mindenkit elbűvöl, aki új, teljesen automatikus kávéfőző vásárlását fontolgatja. 14 napon keresztül teszteltük az új LatteGo...

Retró kávéfőzők

A Retró kávéfőzők kategóriában összesen 51 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó retró kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább retró kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb retró kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: retró kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ