Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Retró rádió készülékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rádió típus
Internetes
(2)
Klasszikus
(48)
Rádiós magnó
(4)
Ébresztős
(5)
Rendeltetés
Konyhai
(4)
Hordozható
(49)
Lejátszható formátum
CD
(8)
Kazetta
(4)
MicroSD kártya
(5)
SD kártya
(5)
Pendrive
(18)
Bemenetek
USB
(18)
3,5 mm Jack
(32)
AUX
(11)
USB-C
(1)
Kapcsolódás
Bluetooth
(17)
UPnP
(2)
Wi-Fi
(2)
Támogatott formátumok
FLAC
(2)
(16)
WMA
(6)
Streaming szolgáltatások
Spotify
(2)
Deezer
(2)
Apple Music
(2)
Felszerelés
Ébresztőóra
(25)
Óra
(23)
Tápellátás
Akkus
(1)
Szín
Bézs
(4)
Fehér
(9)
Fekete
(25)
Barna
(16)
Kék
(2)
Ezüst
(14)
Szürke
(2)
Zöld
(1)
Szűrés

A régi rádiót imitáló retró rádiókészülék egyedülálló kiegészítője lehet a belső térnek. A választás során azonban nemcsak a megjelenést kell figyelembe venni. Annak érdekében, hogy a rádióhallgatás minőségi és kellemes legyen, a típusra, a vezérlésére és a rendelkezésére álló funkciókra is figyelni kell. Segítünk kiválasztani a megfelelő retró rádió készüléket.

Tovább

A régi rádiót imitáló retró rádiókészülék előnyei

A régi rádiót imitáló készülékek évek óta népszerűek. Manapság nemcsak stílusos kiegészítőként kaphatók, hanem fejlett funkciókat és klasszikus rádiót is kínálnak egyben. Emiatt a retró rádió készülékek sok modern háztartás teljes értékű részévé válnak.

  • Egyedi régi rádió dizájn.
  • Modern funkciók.
  • Gazdag típusválaszték.
  • Egyszerű vezérlés.

Válassz a retró rádió készülékek tönkelegéből

Ha retró rádiókészüléket keresel, először azt kell megértened, hogy melyik típus felel meg legjobban az igényeidnek.

  • A klasszikus retró rádió készülék tökéletesen illik a nappaliba, a hálószobába vagy az irodába. Számos speciális funkciót kínál.
  • A hordozható retró rádió készüléket bárhová magaddal viheted, ahol csak szükséged van rá, pl. kirándulásokra, műhelybe vagy kempingezéshez. A hordozható eszközök közül a legjellegzetesebbek a zsebrádiók éa a picivel nagyobb, lapos kialakítású táskarádiók.
  • A konyhai régi rádió imitációk általában kompaktabb méretben készülnek.
  • A retró rádiósmagnók lehetővé teszik a klasszikus kazetták lejátszását is.

A retró rádiók dizájnja

A retró rádiókészülék már nem csak az idősek rádiója. Ennek köszönhetően a dizájn-választék nagyon gazdag, és lehetővé teszi, hogy speciális igényeidnek megfelelően válassz. A retró rádió készülékek különböző történelmi korok stílusában készülnek, a rádió aranykorától kezdve a szocreálon át a magnómániás 1980-as évekig. A színválaszték is változatos - piros, sárga, zöld vagy kék régi rádió tetszik? Vagy inkább az elegáns színeknél maradsz?

Fa retró rádió-készülék

i

Fa retró rádiók

Dizájn tekintetében nagyon népszerűek a fa borítású, vagy azt imitáló készülékek. Igazi retró hangulatot teremthetsz nappalidban ezekkel a vintage rádió modellekkel.

Vintage rádió modern funkciókkal

A régi rádiót imitáló készülék hatalmas előnye, hogy ugyanolyan funkciókkal rendelkezik, mint egy klasszikus rádió. Tehát nem leszel megfosztva a modern idők vívmányaitól sem, ugyanakkor élvezheted az egyedi retró dizájnt is. A fejlett funkciók és felszerelés hatással van a lejátszott hang minőségére, valamint a retró rádiókészülék vezérlésére és csatlakoztathatóságára.

A retró típusú rádió sokféle médiát képes lejátszani

A lejátszható adathordozók és a támogatott formátumok fontos paraméterek a retró rádiókészülék kiválasztásakor.

  • A retró rádió készülékek - bluetooth kapcsolattal lehetővé teszik számodra, hogy telefonodról vagy tabletedről kényelmesen lejátszhasd zenéidet a rádión.
  • A Retró rádió készülékek - USB csatlakozással biztosítják számodra, hogy külső forrásból, például pendrive-ról játszhass le zenét (főleg MP3 formátumban).
  • A CD-lejátszóval ellátott retró rádiók is népszerűek. Az optikai adathordozók lejátszása továbbra is gyakori igény a rádióval szemben, különösen a retró típusoknál.
  • A memóriakártya-foglalattal rendelkező retró rádiókészülékek szintén lehetővé teszik a külső zenelejátszást, ebben az esetben MicroSD vagy SD kártyáról.

Ha a retró rádiód 3,5 mm-es AUX bemenettel rendelkezik, csatlakoztathatsz hozzá hangszórót is.

retró rádió készülék

További retró rádiókészülék funkciók

A retró rádiók általában egyéb funkciókkal is rendelkeznek a kellemesebb használat és vezérlés érdekében.

  • Az automatikus állomáskeresés megszabadít a rádiók nehézkes és unalmas kézi hangolásától.
  • Az ébresztőóra praktikus funkció, különösen, ha a régi rádiót a hálószobában használod.
  • A kijelző megkönnyíti a retró rádió készülék vezérlését és beállítását.

i

Mit jelent az RDS? Az ilyen rendszerrel felszerelt retró rádiók az FM-állomások hallgatása közben megjelenítik a rádióállomás nevét és a lejátszott műsorszámot.

Milyen retró rádiót vegyek?

A dizájn és a funkciók mellett egyéb paramétereket is figyelembe kell venni. A retró rádió készülékek - a klasszikus rádióhoz hasonlóan - különböző tápellátással, vezérléssel és egyéb elemekkel rendelkezhetnek.

A retró rádiókészülék tápellátása

A retró rádió készülék lehet elemes vagy vezetékes. A vezetékes retró rádiót klasszikusan a hálózatra kell csatlakoztatni. Az elemes vintage rádiót leggyakrabban hordozható formában használják.

Lehetséges a két áramellátási módszer kombinációja is. A retró rádiók esetén nagyon praktikus ez az opció, mivel így könnyen használhatod olyan helyen is, ahol nincs áram.

A régi rádiók vezérlése

A retro-régi rádiókat általában egyszerűen gombokkal, esetleg tekerőgombbal működtetik. Rendelkezhetnek azonban kijelzővel is, ami jelentősen leegyszerűsíti a működtetést és a funkciók beállítását.

A retró rádiókészülék tunere

A retró rádiók is lehetővé teszik, hogy többféle adás vétele közül válogass. Melyekkel találkozol a leggyakrabban?

  • Az FM rádió a rádióállomások vételére szolgáló klasszikus analóg sugárzásra utal.
  • Az AM egy régebbi típusú adás, és ma főleg a hosszú és középhullámú sávban használják.
  • Az LW nagy hatótávolságú rádiós műsorszórásra szolgál.
  • A DAB+ rádió egy modern digitális adás. Előnye az egyszerű programválasztás, a kiváló vétel és a kiterjedt programkínálat.
régi rádió

i

Bár a retró rádiók stílusos kivitelben jelennek meg, megvásárlásuk nem drága. Tovább spórolhatsz azonban, ha az olcsó retró rádió készülékek, vagy a felbontott, használt modellek között válogatsz. Az akciós kínálatában is böngészhetsz jó fogások után.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MUSE M-182RDC Szállításra kész 2 db
Rádió - rádiós magnó, hordozható, AM és FM tuner, 5 W teljesítmény, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, lejátszható formátumok CD és kazetta, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 120 × 203 × 260 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
26 400 Ft

2.
Sencor SRD 210 BGN Szállításra kész > 5 db
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm Jack kimenet, antenna a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 3 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 139 × 210 × 53 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,635 kg, fekete és zöld kivitel
8 390 Ft

3.
Orava RR-29 Szállításra kész > 5 db
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, MP3 és WMA formátum támogatás, 3,5 W teljesítmény, USB és AUX bemenet, automatikus hangolás, lejátszható formátumok SD kártya és pendrive, hálózati tápellátás, retro / Vintage design, mérete 130 × 230 × 160 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,5 kg, barna és ezüst kivitel
13 400 Ft

Még több
52 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,5
MUSE M-182RDC
Rádió - rádiós magnó, hordozható, AM és FM tuner, 5 W teljesítmény, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, lejátszható formátumok CD és kazetta, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 120 × 203 × 260 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
Szuper ár
26 400 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MUSEf20
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 27×
Maxxo DAB+ internetes - CD03
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, DAB+, FM és RDS tuner 99 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 20 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, UPnP és Wi-Fi, lejátszható formátumok CD, MicroSD kártya és pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, Deezer és Apple Music, ébresztőóra és kijelző, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, retro / Vintage design, fehér és fekete kivitel
52 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR009b
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Sony XDR-S61D fehér - Rádió Típusok
4,9 17×
Sony XDR-S61D fehér
Rádió - klasszikus és ébresztős, hordozható, DAB+ és FM tuner 5 előre beállítható csatorna, 3,5 mm Jack kimenet, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 4 elem, retro / Vintage design, mérete 139 × 227 × 95 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,04 kg, fehér kivitel
52 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JW116a4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,6
Panasonic RF-D100BT
Rádió - klasszikus, hordozható, DAB+ és FM tuner 5 előre beállítható csatorna, 10 W teljesítmény, 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Bluetooth, ébresztőóra és kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 4 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 110 × 317 × 141 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,1 kg, ezüst kivitel
70 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ310h1
4,7 14×
Sony ICF-506 fekete
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 0,64 W teljesítmény, 3,5 mm Jack kimenet, elemes és hálózati tápellátás, 3 AA elem, retro / Vintage design, mérete 126,5 × 223,5 × 62 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,86 kg, fekete kivitel
22 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JW115d0k
4,3 50×
BLAUPUNKT HR5BR
Rádió - klasszikus, hordozható, FM tuner 50 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 3 W teljesítmény, USB, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, időzítő, lejátszható formátumok MicroSD kártya és pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, retro / Vintage design, mérete 98 × 156 × 66 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,72 kg, fehér és barna kivitel
18 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ959j
Hyundai PR 100 B Retro bézs - Rádió
Típusok
4,7 91×
Hyundai PR 100 B Retro bézs
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, elemes és hálózati tápellátás, 4 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 210 × 250 × 75 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,69 kg, bézs kivitel
8 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY450b9
Hyundai PR 100 Retro fekete - Rádió
Típusok
4,7 91×
Hyundai PR 100 Retro fekete
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, elemes és hálózati tápellátás, retro / Vintage design, mérete 160 × 230 × 60 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,62 kg, fekete kivitel
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY450c
3,5
Orava RR-29
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, MP3 és WMA formátum támogatás, 3,5 W teljesítmény, USB és AUX bemenet, automatikus hangolás, lejátszható formátumok SD kártya és pendrive, hálózati tápellátás, retro / Vintage design, mérete 130 × 230 × 160 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,5 kg, barna és ezüst kivitel
13 400 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WO110g9
Gogen DAB 700 BTCB - Rádió Típusok
3,8 35×
Gogen DAB 700 BTCB
Rádió - klasszikus, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 9 W teljesítmény, 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, hálózati tápellátás, retro / Vintage design, mérete 170 × 240 × 115 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,47 kg, fekete és ezüst kivitel
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG982g7b
4,8 35×
Sencor SRD 2100 B
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 4 W teljesítmény, 3,5 mm Jack kimenet, elemes és hálózati tápellátás, 3 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 164 × 208 × 63 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,63 kg, fekete kivitel
9 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK723ka
3,5 11×
GPO Brooklyn Silver
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, retro / Vintage design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 80 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, ébresztőóra, kijelző és óra, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, beépített elem, mérete 300 × 600 × 140 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 10 kg, ezüst kivitel
119 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GPOr16
4,5 30×
Sencor SRD 210 BGN
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm Jack kimenet, antenna a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 3 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 139 × 210 × 53 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,635 kg, fekete és zöld kivitel
Szuper ár
8 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK723f51
Sencor SRD 210 B - Rádió Típusok
4,6 75×
Sencor SRD 210 B
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm Jack kimenet, antenna a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 3 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 139 × 210 × 53 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,635 kg, fekete kivitel
8 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK723f52
Sencor SRD 210 BS - Rádió Típusok
4,6 75×
Sencor SRD 210 BS
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm Jack kimenet, antenna a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 3 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 139 × 210 × 53 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,635 kg, fekete és ezüst kivitel
8 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK723f53
4,4
Philips TAR5505
Rádió - klasszikus, hordozható, DAB+ és FM tuner 20 előre beállítható csatorna, 5 W teljesítmény, automatikus hangolás, Bluetooth, kijelző és óra a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 4 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 141 × 207 × 106 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,86 kg, fekete és szürke kivitel
33 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JPI350i8
4,5 11×
BLAUPUNKT PR 4WH
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 0,3 W teljesítmény, 3,5 mm Jack kimenet, akkumulátor a csomag része, elemes tápellátás, 2 AAA elem, retro / Vintage design, mérete 109 × 60 × 24 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,086 kg, fehér kivitel
6 780 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ959c8
Gogen DAB 700 BTCS - Rádió Típusok
3,8 35×
Gogen DAB 700 BTCS
Rádió - klasszikus, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 9 W teljesítmény, 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, hálózati tápellátás, retro / Vintage design, mérete 170 × 240 × 115 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,47 kg, barna és ezüst kivitel
25 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG982g7a
GPO Rydell Nostalgic DAB Cream - Rádió Típusok
4,0
GPO Rydell Nostalgic DAB Cream
Rádió - klasszikus, hordozható, DAB+ és FM tuner 20 előre beállítható csatorna, automatikus hangolás, ébresztőóra, kijelző és óra, adapter a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 270 × 310 × 70 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,5 kg, bézs kivitel
35 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GPOr11
5,0
Soundmaster DAB970BR1
Rádió - klasszikus, DAB+, FM és RDS tuner 40 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA formátum támogatás, 30 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, automatikus hangolás és automatikus kikapcsolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD és pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, hálózati tápellátás, retro / Vintage design, mérete 175 × 326 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,8 kg, barna kivitel
88 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNM030f4
3,8 35×
Gogen DAB 700 BTCB
Rádió - klasszikus, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 9 W teljesítmény, 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, hálózati tápellátás, retro / Vintage design, mérete 170 × 240 × 115 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,47 kg, fekete és ezüst kivitel
25 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: WG982g7b
4,8 35×
Sencor SRD 2100 B
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 4 W teljesítmény, 3,5 mm Jack kimenet, elemes és hálózati tápellátás, 3 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 164 × 208 × 63 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,63 kg, fekete kivitel
8 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK723ka
4,7 14×
Sony ICF-506 fekete
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 0,64 W teljesítmény, 3,5 mm Jack kimenet, elemes és hálózati tápellátás, 3 AA elem, retro / Vintage design, mérete 126,5 × 223,5 × 62 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,86 kg, fekete kivitel
21 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JW115d0k
3,5 11×
GPO Brooklyn Black
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, retro / Vintage design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 80 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, ébresztőóra, kijelző és óra, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, beépített elem, mérete 300 × 600 × 140 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 10 kg, fekete kivitel
113 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: GPOr17
4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Az internetes rádiók több ezer rádióállomás hallgatását teszik lehetővé. Nincs semmi bonyolult a vételükben, csak megfelelő eszközzel kell rendelkezned, és az alapvető feltétel az internetkapcsolat. Hogyan lehet ráhangolódni az internetes rádióra, és egyáltalán, miben...

Retró rádió készülékek

A Retró rádió készülékek kategóriában összesen 52 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó retró rádió készülékek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább retró rádió készülékek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb retró rádió készülékek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: retró rádió készülékek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ