AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Rexel Mercury REM723

Termékkatalógus
Rexel Mercury REM723
Iratmegsemmisítő - 8 lap, kétirányú vágás, kosár: 23 liter
Kód:  PX729 Termékszám:  2102564EU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rexel Mercury REM723

Az iratmegsemmisítő minden irodában egy praktikus eszköz, mert lehetővé teszi számunkra, hogy megszabaduljunk a felesleges dokumentumoktól és iratoktól. A Rexel Mercury REM723 iratmegsemmisítő kosara 23 l térfogatú. A foszlányok a keresztmetszete 1,9 mm × 15 mm-es és 8 papírlap fér bele egyszerre. A higanytechnológia megakadályozza a papír betömését a bemeneti nyílásba, és a vágómechanizmus képes kezelni a papírokban felejtett tűzőkapcsokat.

Legfontosabb jellemzők

  • Megbízható vágószerkezet
  • Mercury megelőzési technológiák
  • Érdekes vizuális oldal
  • csendes működés
  • egyszerű kezelhetőség

További érdekes funkciók

Shredder Rexel Mercury REM723 felhasználóbarát, mert  egyszerűen használható, és  nagyon könnyen irányítható. Ez a készülék  egy érdekes designt kapott és a tulajdonosok örömére rendkívül csendes a működése, ami szintén nagyon fontos jellemzője. Ezért fontos kelléke minden irodának és dolgozószobának. 

 

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rexel Mercury REM723 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rexel Mercury REM723. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rexel Mercury REM723. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rexel Mercury REM723. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rexel Mercury REM723.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ