A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

RGB LED szalagok, színes LED szalagok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hosszúság
5 cm
1000 cm
-
Fényáram
129 lm
2250 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(71)
Semleges fehér
(69)
Hidegfehér
(66)
További tulajdonságok
Fényszín beállítás (RGB)
(137)
Mobilalkalmazás
(103)
Fényerő szabályzás
(98)
Smart
(97)
Állítható színhőmérséklet
(56)
Lámpa típusa
LED szalag
(115)
Asztali
(9)
Mennyezeti
(7)
Fali
(7)
Fénydekoráció
(6)
Energiafelhasználás
2 W
72 W
-

Az RGB LED szalag a színspektrum tetszés szerinti beállítását kínálja. De vajon tudod-e, milyen paramétereket érdemes figyelembe venni, ha ez a népszerű és modern világítás mellett döntesz? Tarts velünk, és segítünk választani.

Tovább

Mi az RGB LED szalag és miért érdemes beszerezni?

Egy színes LED szalag segítségével kedved szerint alakíthatod a nappali hangulatát. A LED-ek méretének, alakjának és rugalmasságának köszönhetően bárhol elhelyezhetők, ahol csupán gyenge megvilágítást szeretnél. A vezérlővel ellátott DRGB LED szalag (azaz digitális RGB LED szalag) lehetővé teszi, hogy a fény színét a hangulatodnak vagy a helyzetnek megfelelően változtasd.

RGB LED szalag
Hangulatvilágítás RGB LED szalaggal

Színes LED szalag különböző méretekben

Egy RGB LED szalag általában 2 méter hosszú, de ennél hosszabb méretekben is kaphatók. Pontosítsuk ezt egy kicsit:

  • A 3m és 5m közötti színes LED szalagok használhatók bútorokkal kombinálva, például szekrényekben.
  • Egy 10 méteres RGB LED szalag ideális választás nyitott terekbe, például folyosókon.
  • A 20 m-es vagy annál hosszabb RGB ledszalagokat kültéren használják, például ünnepi dekorációként.

i

Hosszabb RGB LED szalag beépítését tervezed? Ledszalag toldó csatlakozók segítségével két színes LED szalag összekapcsolása lehetséges. Ezáltal egyszerűen bővíthető az RGB szalag mérete, de nem szabad megfeledkezni az elektromos tápegységről, amely nélkülözhetetlen az RGB LED szalag csatlakoztatásához. Tudj meg többet a led szalagok bekötéséről a LED szalag bekötése (ÚTMUTATÓ) című cikkünk segítségével.

Hálózathoz csatlakoztatható vagy saját erőforrást használó DRGB LED szalag?

Színes LED szalagok kétféle változatban kaphatók. Ha a konnektoros világítást részesíted előnyben, figyelembe kell venned a tápegységet és annak bemeneti teljesítményét. A DRGB LED szalag helyes bekötése kulcsfontosságú, emellett oda kell figyelni a méterenkénti bemeneti teljesítményre is! A saját erőforrást használó, például elemes RGB LED szalag szettek lehetővé teszik, hogy a világítást bárhol könnyen elhelyezhesd.

Az RGB LED szalag élettartama

Az RGB LED szalag élettartama megmutatja, hogy ideális körülmények között a LED-ek mennyi ideig világítanak hiba nélkül. Ezt a számot órákban adják meg (3.000h - 50.000h). RGB ledszalagok esetében azonban ezt az értéket csak irányadónak tekintsd, mivel ezt befolyásolja a LED diódák ki-be kapcsolásának száma és a diódák teljes száma is.

Vásárláskor ügyelj arra, hogy a színes LED szalagot távirányítóval együtt vagy anélkül adják-e. A termék kipróbálásakor kellemetlen meglepetés érhet, például ha nem párosítható a telefonoddal.

RGB LED szalagok - milyen feszültség a megfelelő?

RGB LED szalagok kaphatók 230V, 24V és 12V feszültséggel. Az utóbbi két lehetőség hatékony megvilágítást biztosít hőleadás nélkül, és könnyen csatlakoztatható. Ezzel szemben a 230V-os RGB LED szalagok hajlamosak a túlzott hőleadásra. Működésükhöz tápegységre és hőszigetelésre van szükség, különben az RGB ledszalag kárt okozhat.

Ne feledkezz meg a színes LED szalagok védelméről

Az RGB LED szalag burkolata határozza meg, hogy vízálló-e, vagy a porral szemben mennyire ellenálló az RGB szalag. Ez jelentősen korlátozza felhasználhatóságot. Színes LED szalag vásárolható burkolattal vagy burkolat nélkül. Lássuk tehát milyen lehetőségek vannak?

  • IP20-as védelem esetén RGB LED szalag olyan helyen használható, ahol nincs nedvesség, ezért különösen alkalmas belső terekbe, mint nappali, hálószoba vagy gyerekszoba.
  • IP54-es védelem mellett a színes LED szalagok szilikontömítéssel rendelkeznek és nedvességállók, ezért például a konyhában is használhatod őket.
  • IP68-as védelmi besorolás lehetővé teszi az RGB LED szalagok vízbe merítését, sőt tartósan víz alatti üzemeltetését, ami akváriumok, medencék vagy más olyan helyek megvilágításánál fontos, ahol az RGB ledszalag vízzel érintkezhet.

Az RGB LED szalagok fényereje

Egy DRGB LED szalag fontos paramétere a fényerősség, ami az összbenyomást is befolyásolhatja. A fényerősséget természetesen maga a teljesítmény is tükrözi.

Érték Leírás
4,8 W/m A lehető legalacsonyabb fényerősséget kínálja.
7,2 W/m - 9,6 W/m Közepes fényerősséget biztosít.
12 W/m Nagy fényerősséget nyújt, ami már alumíniumprofilt igényel.
20 W/m A legintenzívebb fényerősséget kínálja, alumíniumprofil nélkül nem használható.

i

A színes LED szalagok színhőmérsékletét Kelvinben (K) határozzák meg, ami a fehér fényre utal - ez lehet meleg árnyalatú, természetes (semleges) fehér, vagy hideg fehér. A színhőmérsékletről bővebben a Mi az a színhőmérséklet és miért fontos? című cikkünkben olvashatsz

Intelligens otthonok számára intelligens DRGB LED szalagok

A DRGB LED szalag telefonos alkalmazással vezérelhető. Egyetlen kattintással nemcsak a fény intenzitását, hanem a színét is beállíthatod. A színes, intelligens LED szalagok képesek kommunikálni az olyan hangalapú asszisztensekkel is, mint a Google Assistant, az Amazon Alexa vagy az Apple Siri.

RGB LED szalag szett megvásárlásával pénzt takaríthatsz meg

A készletben árusított színes LED szalag kedvezményes áron érhető el. Másrészt, jobban felhasználhatóak, ha kisebb területeket szeretnél megvilágítani anélkül, hogy vágni kellene a RGB ledszalagot. Egy csomag legfeljebb 3 darabot tartalmaz.

Számítógépházad oldalfala átlátszó? Akkor értékelni fogod a PC-s RGB LED szalagokat is, amelyek érdekesebbé teszi a számítógép előtt töltött időt. Ne habozz tehát, látogass el a PC tuningvilágítás kategóriába, és újítsd meg számítógépes asztalod hangulatát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sonoff L2 Lite Smart LED Light Strip - 5 m Szállításra kész > 10 db
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
6 990 Ft

2.
Philips Hue LightStrip Plus v4 Szállításra kész > 5 db
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
42 590 Ft

3.
Philips Hue LightStrip Plus v4 extension Szállításra kész > 5 db
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
16 290 Ft

Még több
137 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 30×
Yeelight LED Lightstrip 1S
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Samsung SmartThings kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
Szuper ár
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_01
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
Philips Hue Gradient Lightstrip
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
66 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21033
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 14×
Philips Hue Gradient lightstrip 55"
LED szalag - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály
82 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20040
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance Outdoor LightStrips 5M
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
101 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18130
4,6 88×
Philips Hue LightStrip Plus v4
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Szuper ár
42 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20033
4,1 67×
Sonoff L2 Lite Smart LED Light Strip - 5 m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNF21a041a
3,5
LnLED RGB Strip Kit
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, távvezérlővel, 150 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ln22Ld1
4,6 40×
Philips Hue LightStrip Plus v4 extension
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20034
4,5 11×
SONOFF L2 Smart LED Light Strip - 5 m
LED szalag -, 500 cm hosszú, távvezérlővel, 150 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Sonoff22_03
4,2 10×
Yeelight Lightstrip Pro
LED szalag -, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_05
3,3
Yeelight Lightstrip Pro Extension
LED szalag -, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Samsung SmartThings kompatibilis, Android, Windows és iOS operációs rendszer támogatás
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_06
Govee WiFi RGB Smart LED szalag 5 m - LED szalag
Típusok
4,2 74×
Govee WiFi RGB Smart LED szalag 5 m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás
13 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_19
4,1 17×
Sonoff L3 Smart LED Strip Lights - 5 m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, 450 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, USB-csatlakozóval, állítható fényhőmérséklet (2500-6500 K), a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa039
4,3 38×
LnLED szalag 150 cm
LED szalag -, 150 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, 45 LED dióda, állítható fényszín, USB-csatlakozóval, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ln21Ld06
5,0 25×
TP-LINK Tapo L930-10, Smart Wi-Fi LED szalag multicolor (2x5m), Homekit
LED szalag Smart LED szalag, többszínű, Wi-Fi, 2x5m, RGBW+IC szín, 1-100%-os fényerőszabályozás, 2000lm, 2500K~6500K, Alexa, Google Assistant, Apple Homekit, vízálló, zónák
30 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_34
3,7 10×
SONOFF L3 Pro Smart LED Strip Lights - 5m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, 750 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, USB-csatlakozóval, állítható fényhőmérséklet (2500-6500 K), a csomagolás 1 darabot tartalmaz
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa040
OPTY 30DTM TV-hez - LED szalag
Típusok
4,5 236×
OPTY 30DTM TV-hez
LED szalag -, 60 cm hosszú, öntapadós, távvezérlővel, 9 LED dióda, állítható fényszín, USB-csatlakozóval, állítható fényhőmérséklet, 2 darab található a csomagban
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPT001f2
5,0 25×
TP-LINK Tapo L930-5, Smart WiFi LED szalag, többszínű (5 m)
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, hideg fényű, semleges fényű, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
18 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_12
4,3
Govee Phantasy Outdoor Pro SMART LED csíkok 10m - kültéri RGBIC
LED szalag - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, G energiahatékonysági osztály
35 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_01
4,7
Immax NEO LITE Smart digitális LED szalag 5 m, RGB, WiFi, TUYA, MUSIC, IP65
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, távvezérlővel, 120 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Tuya, Apple Siri és Lidl Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
9 960 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_21_03
4,7 58×
TP-LINK Tapo L900-10, Smart WiFi LED szalag, többszínű (10 m)
LED szalag - okos funkciókkal, 1000 cm hosszú, állítható fényszín, hálózati tápellátás, hideg fényű, semleges fényű, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_11
4,9 12×
Govee Smart Autós LED szalag - RGBIC
LED szalag -, 30 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, GOVEE Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, 4 darab található a csomagban
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_04
5,0
Nanoleaf Essentials Light Strips Expansion 1 m
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Samsung SmartThings, IFTTT és Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás
9 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NANO19015
3,7
Philips Hue Gradient Lightstrip Extention
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
32 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21034
cikkLED szalag bekötése (ÚTMUTATÓ) A LED szalag nagyszerű módja gyakorlatilag bármilyen belső tér megvilágításának, de dekorációként vagy hangulatfényként is szolgálhat a nappaliban, az esti tévénézéshez. A LED szalag felszerelése ma már nem igényel villanyszerelői szaktudást, akár percek alatt magad is...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.

RGB LED szalagok, színes LED szalagok

A RGB LED szalagok, színes LED szalagok kategóriában összesen 137 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó RGB LED szalagok, színes LED szalagok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb RGB LED szalagok, színes LED szalagok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: RGB LED szalagok, színes LED szalagok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ