Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Ricatech RMC100 5 az 1-Off fekete

Termékkatalógus
Ricatech RMC100 5 az 1-Off fekete
Lemezjátszó retro design, CD / MP3, AM / FM tuner, forgási sebesség 33/45/78, USB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, SD kártyaolvasó, felvétel a lemezjátszó / CD-ről USB / SD lejátszó, 2x 2W, távirányító
Kód:  WH0465f2 Termékszám:  RMC100 Black

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ricatech RMC100 5 az 1-Off fekete

Gyönyörű minisystém 5 az 1-ben tervezett egy amerikai retro design   Ez hozza igazi zene a fülnek és a szemek. Egyesíti design technológia 50s ma és ez a tökéletes választás azok számára, akik értékelik egy bizonyos összeget a nosztalgia. Bár első ránézésre nem tűnik Ricatech RMC100 biztosít mindent, amire szükség van a zene.

Bakelitlemezek digitális formában

Ez magában foglalja a CD-lejátszó, FM rádió, lemezjátszó, USB port és SD kártya slot. Alakítsa át a régi bakelitlemezek digitális formában! Csak hagyjátok vagy CD lemezt, majd nyomja rekordot az USB-háttértáron vagy SD-kártyára.A lejátszó elülső uralja mutatós króm hűtőrács sztereó hangszórók. A hátsó mini rendszer, akkor megtalálja a mélysugárzó-kimenet és AUX in / out csatlakozó az MP3 lejátszó, okostelefon vagy tabletta. Adjon hallgat kényelem távirányító.

Műszaki adatok:

System 5 az 1-ben:

  • 3-fokozatú játékos vinyl: 1/3 33., 45. és 78. fordulattal
  • CD lejátszó
  • Analóg AM / FM rádió
  • USB port
  • Slot az SD kártyára

Egyéb jellemzők:
Felvételi LP / CD USB vagy SD-kártyán
Teljesítmény 2 x 2 W
távirányító
Mélynyomó kimenet
 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ricatech RMC100 5 az 1-Off fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ricatech RMC100 5 in 1 Off Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ricatech RMC100 5 in 1 Off Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ricatech RMC100 5 in 1 Off Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ricatech RMC100 5 in 1 Off Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ