Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

RIO 60 Second Neck Toner Plus

Termékkatalógus
RIO 60 Second Neck Toner Plus
Masszírozó gép - nyak és áll feszesítéséhez , 4 program (feszesítés, hosszabb izom-összehúzódások változó intenzitással, mély masszázs, elért eredmény fenntartása program), választható intenzitás, LCD kijelző
Kód:  RIO030a Termékszám:  RIO-NECK6cream

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RIO 60 Second Neck Toner Plus

Legyen szép és fiatal a RIO 60 Second Neck Toner Plus nyekfeszeszesítő készülékkel.  Az életkor növekedésével a bőr elveszíti a rugalmasságát és kezd lassan csökkenni. Nagy figyelmet kell fordítani, a nyak körüli területekre, ahol a bőr az arcnál is gyorsabban öregedik.  A RIO 60 Second Neck Toner Plus rendszeres használata megőrzi a fiatalos megjelenést. Fedezze fel  az innovatívt technológiát, amely az elektromos stimuláció segítségével megerősíti a nyak izmait. Csak 60 másodperc naponta elegendő ahhoz, hogy megtapasztalja a fiatalító hatást. A bőre feszes és formás lesz

Legfontosabb jellemzői

  • LCD kijelző
  • Egyszerű és gyors alkalmazás
  • Csak 60 másodperc naponta
  • Klinikailag bizonyított eredmények
  • Akár 33%-kal feszesebb bőr
  • 4 program

Csak 60 másodperc

Vigyázz a bőrödre és lassítsd az öregedési folyamatot gyakorlatok és erőfeszítés nélkül. 60 másodperc Rio Neck Toner Plus működik az Ön számára. 4 program közül választhat a legjobb eredmény elérése céljából. Gyengéd impulzusok formálják a nyaki izmokat. Tehát használatako enyhe bizsergést érez és elkezdődik az izom-összehúzódás. Rendszeres használata megakadályozza az öregedés jeleit, s ezáltal szép és magabiztos maradhat.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RIO 60 Second Neck Toner Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO 60 Second Neck Toner Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RIO 60 Second Neck Toner Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Massagegerät RIO 60 Second Neck Toner plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Massagegerät RIO 60 Second Neck Toner plus.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ