Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

RIO CESO2

Termékkatalógus
RIO CESO2
5 1 értékelés
Galvanikus arcvasaló - bőrfiatalítás és mélytisztítás faradikus és galvanikus technológia elve alapján, 4 program, választható intenzitás, 2x AAA elem, mikroáramos technológiát használ a bőr tisztításához, hidratálásához, fiatalításához, illetve annak további kezelésre való előkészítéséhez
Kód:  RIO050a Termékszám:  RIO-CESO2

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RIO CESO2

A RIO Deep Pore tisztító csúcstechnológiás eszköz a mélytisztításhoz és a bőrfiatalításhoz a faradikus és galván technológia elve alapján. A bőr tisztítására, hidratálására, fiatalítására és helyreállítására, valamint a további kezelésre való felkészülés érdekében a népszerű mikroáram-technológiát alkalmazza.  A készülék négy kezelést, a mélytisztítást, a bőr előkészítését, a hidratálást és a fiatalítást kombinálja. A kezelés eredménye a frissített, revitalizált és mélyen tisztított arcbőr. Egészséges és fiatalos benyomást kelt. Prémium professzionális bőrápolás.

Alapos tisztítás
A kezelés eltávolítja az összes szennyeződést és szennyeződést a bőrről, és felkészíti a bőrt a második kezelésre. Használat előtt tisztítsa meg a bőrt egy sminktisztítóval, és távolítsa el a make-up maradványokat.

A bőr előkészítése
A bőr optimálisan fel van készülve minden más kozmetikai kezeléshez és alkalmazáshoz, például éjszakai krémhez, speciális szérumokhoz és ampullákhoz. Használd más kezelések és kozmetikumok hatásának jelentős növelésére

Hidratáció
A kezelés javítja a bőr hidratációját. Ezt a kezelést részben száraz helyeken, például az arcon kell elvégezni. A kezelés felhasználható a galván vasalók táplálószérumainak beépítésére is.

Fiatalítás
A Deep Pore Cleanser technológia lelassítja az arc öregedésének jeleit. A professzionális ápolás eredménye szépen revitalizált és fiatalos bőr.

Főbb jellemzők

  • négy kezelés
  • galván és faradikus terápia
  • intenzitás beállítása
  • gyengéd arctisztítás
  • a népszerű szépségszalon technológiák kombinációja

Egyedi technológia

A galván technológiát a szépségszalonok évek óta használják hatékony eszközként a bőr öregedésének tünetei ellen. Ezenkívül fájdalommentes és nagyon hatékony mélytisztítást kínál. A faradikus technológia a fejlett elektromos izomstimuláció egyik formája, amely finoman tonizálja az arc izmait, hogy megfiatalítsa a bőrt. Az alacsony és a magas intenzitás szintje beállítható az egységnél.

Csomag tartalma:

  • Deep Pore tisztító
  • csomag 40 pamut törlővel
  • 2x AAA elem
  • állvány
  • használati útmutató


Paraméterek

Típus
Tisztítókészlet Kész!
Típus
Mechanikus Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás Kész!

Típus

Típus
Tisztítókészlet Kész!

Típus

Típus
Mechanikus Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RIO CESO2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO CESO2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RIO CESO2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ