Shop roku Akvizice ApF HU

RIO Q-ACNE

Termékkatalógus
RIO Q-ACNE
Tisztítókészlet - akne ellen, gyors és egyszerű kezelés három lépésben
Kód:  RIO050c Termékszám:  RIO-QACNE

RIO Q-ACNE

A RIO Q-ACNE tisztító készlet segíti az aknéra hajlamos, problémás bőr kezelését. A Q-ACNE rendszer klinikailag igazolt, korszerű kezelési módszer az akne ellen, amely a pattanásos bőrt kék fény alkalmazásával, három lépésben tisztítja meg. A fényterápiás kezelés közvetlenül az aknét okozó baktériumokat pusztítja el és megakadályozza az új baktériumok megtelepedését. A készlet egy arctisztítót és egy hidratáló krémet is tartalmaz. A kezelés megkezdése előtt az arctisztítóval távolítsa el a szennyeződéseket és a sminket. A tisztító krém gyengéd hámlasztóként is működik, használatával a kék fény jobban a bőrbe tud hatolni. A fényterápia után használja a hidratáló krémet, amely különleges összetételének köszönhetően segít fenntartani a bőr természetes nedvességtartalmát.  

Legfőbb jellemzők

  • Korszerű és klinikailag bizonyított akne kezelés
  • Gyors és egyszerű kezelés három lépésben
  • Tisztít
  • Hidratál
  • Látható eredmények már 3 hét használat után
  • Klinikailag tesztelt

Egyedülálló kezelés

A kezelés gyors és egyszerű, csak néhány percet vesz igénybe, nagyon gyengéd, minden bőrtípuson alkalmazható. A kezelés során a környező szövetek nem károsodnak, a fény közvetlenül az érintett területre hat. A fényterápiát minden másnap kell alkalmazni, három percig az érintett területe(ke)n. Alkalmazása legalább nyolc hétig ajánlott, de már három hét után is látható eredményeket érhet el. Az intenzív kékfény-terápia egy modern, gyors és hatékony módszer az akne elleni harcban.

Alkalmazása:

  • Öblítse le az arcát meleg vízzel, kis mennyiségű arctisztítóval masszírozza át egyenletesen az arcbőrét, majd szárítsa meg.
  • Óvatosan helyezze a kezelőfejet az érintett területre. Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot addig, amíg a fény felgyullad. Ezután folyamatosan tartsa a kezelőfejet az érintett területen 3 percig. Az idő lejárta után az eszköz automatikusan kikapcsol. Ezután ismételje meg a lépést az arcbőr további fertőzött területein. Kerülje a szemet, a szemhéjat és a szem közvetlen környékét.
  • A kezelés befejeztével használja a hidratáló krémet, egyenletesen oszlassa el az arcán és engedje beszívódni a bőrbe.
     
 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RIO Q-ACNE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO Q-ACNE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RIO Q-ACNE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO Q-ACNE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO Q-ACNE.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ