Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Ritot Watch

Termékkatalógus
Ritot Watch
Okoskarkötő - vízálló csuklópánt projektorral, vezeték nélküli aktivitásmérés (lépésszámláló, távolságmérő, elégetett kalóriák mérése, alvásmonitor, aktív percek mérése, idő, hívóazonosító), Bluetooth 4.0, kompatibilitás: iOS / Android
Kód:  RITOT1 Gyártó honlapja:

Ritot Watch

Az első óra találták több ezer évvel ezelőtt. Azóta fejlesztés órát ment, amíg el nem érte a karóra. Jelenleg, az innovatív él egy árvíz az új technológiák, amelyek maguApproxan foglalják az intelligens karóra. De ezek mind nagyon hasonlóak. A fordulópont ebben a hasonlóság és fitness karóra egy Ritot Watch. Ezek azok hírnöke egy új korszak az intelligens hordható technológia, amelyben a kijelző feleslegessé válik, és helyére egy miniatűr pico-projektor, hogy minden adatot tükröződik a csuklóján. 

Legfontosabb jellemzők

  • Watch Ritot jelentik a jövő az intelligens órák
  • ehelyett jeleníteni az órát fel van szerelve pico-projektor, amely projektek információkat a csuklóján
  • A keskeny megjelenés, hogy lesz egy szemet gyönyörködtető divatos kiegészítő
  • pico-projektor keresztül aktiválható egy gomb, vagy csak kezet
  • párosítani az óra egy okos telefon szolgálja a Bluetooth 4.0
  • néma rezgő jelzést nézni a bejövő SMS, e-mail, frissítse a szociális hálózatok, vagy a hívásjelzés
  • Mobil alkalmazások meg lehet változtatni a színét a vetítési
  • vezeték nélküli monitor tevékenységek számolja a megtett lépéseit, a távolság és az elégetett kalóriákat

Watch projektor

Hogy kitűnjön a tömegből, nézik, hogy az, ami biztosan segít. Első pillantásra úgy néz ki, mint egy elegáns karkötő, hogy lesz a tökéletes divat kiegészítő. De ha azt akarjuk, hogy ellenőrizze az aktuális időt, a keresési képernyőn, vagy számlap teljesen hiábavaló. Órák valójában ellátott pico-projektor, amely bekapcsolja a csuklóját a kijelzőn.Abban a projektor körül rávetül a csuklóján információkat az órát a jó képminőség és fényerő. Órák van egy gomb, amely aktiválja az ideiglenes (10 másodperc), vagy állandó idő kijelzés.

Több, mint idő jelzése

A funkció ez az óra még messze nincs vége, hogy elmondtad időben. A csuklóján lehet felfedezni információt ki hívja, vagy írjon SMS emlékeztető egy fontos találkozón, a riasztások a bejövő e-mail vagy egy üzenetet a szociális háló, a naptár és még sok más. Az új értesítési figyelmeztet néma rezgés, amíg lehet tagadni egy csuklómozdulattal. Az a tény, hogy a közlemény jelent meg a csuklóján, akkor eldöntheti, hogy alkalmazásával Ritot futó operációs rendszer iOS, Android és Windows Phone. Párosítani a mobiltelefon az óráját fogja használni a Bluetooth 4.0.

Színének megváltoztatása a vetítési

Ha megunta az azonos színű a tervezett információ, egyszerűen megváltoztathatja egy kattintással a telefon kijelzőjén. Alkalmazások Ritot megengedi válogatott több mint húsz különböző színeApproxen. Ahhoz, hogy fitt maradjon, van egy vezeték nélküli karóra tevékenység monitor, amely számolja a megtett lépéseit, az intézkedés a teljes megtett távolságot és az elégetett kalóriákat. Ha az óra érintkezhet vízzel, ne ess kétségbe, a vízálló kivitel, hogy megvédje.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Fitnesz Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Kalóriaszámítás Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Fitnesz Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Kalóriaszámítás Kész!
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ritot Watch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ritot Watch. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ritot Watch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ritot Uhr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ritot Uhr.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ