Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept RK4082 Üveg vízforraló, 1,7 l, sötét rozsdamentes acél

Termékkatalógus
Concept RK4082 Üveg vízforraló, 1,7 l, sötét rozsdamentes acél
4,8 36 értékelés
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, rozsdamentes kivitel, energiafelhasználás 2200 W, szűrő, működésjelző lámpa, LED világítás, forgótalp, rejtett spirál, hőbiztosíték és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyílás, automatikus kikapcsolás és vízszint jelző, eltávolítható szűrő, anyaga üveg
Kód:  CONRK642 Termékszám:  RK4082

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK4082 Üveg vízforraló, 1,7 l, sötét rozsdamentes acél Megszűnt

Concept RK4082 Üveg vízforraló, 1,7 l, sötét rozsdamentes acél

Minőségi, ugyanakkor megfizethető vízforraló kannát keresel? Ez esetben biztosan érdekelhet a Concept RK4082 modell. A fekete színű elektromos vízforraló prémium minőségű boroszilikát üvegből készült. A Concept RK4082 készülék kapacitása elegendő egyszerre akár 7 csésze víz elkészítéséhez egyetlen feltöltéssel, így igazán hasznos lehet a nagyobb családok számára is. A vízforraló egyik előnye az angol STRIX márkájú központi csatlakozó, amely gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról. A felhasználó biztonságáért a háromszoros biztonsági rendszer felel, amelynek köszönhetően a vízforraló használata egyszerű és biztonságos. 3 elérhető színváltozatban áll a rendelkezésedre.


Boroszilikát üveg

STRIX csatlakozóval

3 színben elérhető


A Concept RK4082 vízforraló főbb jellemzői

  • A Concept RK4082 vízforraló rendkívül ellenálló boroszilikát üvegből készült
  • Fekete teáskanna
  • Készíts maximum 7 csésze vizet egy feltöltéssel
  • A vízforralón található vízszintjelző tökéletes áttekintést nyújt a víz mennyiségéről
  • Egy működésjelző indikátorral is rendelkezik
  • A brit STRIX márka központi csatlakozójával
  • A vizet finom szűrőn szűri át
  • A Concept RK4082 vízforraló forgótalpa megkönnyíti a használatát
  • Háromszoros biztonsági rendszer
  • Válassz a 3 színváltozat közül

A Concept RK4082 vízforraló minden háztartásban jól jön

A Concept RK4082 vízforraló fekete megjelenésével tökéletesen illik a konyhába. Készíts egyszerre 7 csészényi vizet egyetlen töltéssel. A vízforralón található vízszintjelző illetve a LED fény segítségével mindig látni fogod, mennyi víz van éppen a kannában. A piros működésjelző fény tájékoztat arról, hogy a készülék működésben van.

A Concept RK4082 háza boroszilikát üvegből készült

Már első pillantásra lenyűgöz szépségével, pontosan ez jellemzi a Concept RK4082 vízforralót. A háza kiváló minőségű, megerősített és egészségre ártalmatlan boroszilikát üvegből készült. Ellenáll a magas hőmérsékletnek, ugyanakkor nem keletkeznek rajta foltok sem.

STRIX csatlakozóval

A Concept RK4082 készülék minőségéről az angol STRIX márkájú központi csatlakozó gondoskodik. Ezzel a csatlakozóval a vízforralónak igazán hosszú az élettartama. Ugyanakkor segítségével könnyedén a helyére rakhatod a Concept RK4082 vízforralót.

A Concept RK40 vízforraló használata könnyű

A Concept RK4082 vízforralót úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a használata. Ideális formájú nyílásával remekül kitöltheted belőle a vizet a csészékbe. A markolaton található gomb megnyomásával könnyedén és gyorsan kinyithatod a kannát. A víz áthalad egy szűrőn, amely megakadályozza a vízkőképződést. Ezt a szűrőt egyszerűen eltávolíthatod a Concept RK4082 kannából és könnyedén megtisztíthatod. A forgó alapnak hála nem szükséges amiatt aggódnod, hogy helyezed rá a kannát a talpára.

A biztonság az első

A háromszoros biztonsági rendszer ügyel a Concept RK4082 biztonságos használatára. Ez azt jelenti, hogy a Concept vízforraló automatikusan kikapcsol, amint a víz elérte a forráspontot, vagy amikor eltávolítod azt az alapról. Sőt, akkor is kikapcsol, amikor nincsen benne víz.

A Concept RK4082 készülék 3 színben elérhető

A Concept márka mindenkire gondolt, hiszen 3 színváltozatban készítette el a készüléket. Elérhető rozsdamentes acél és piros változatokban is. Hisszük, hogy mindenki megtalálja a számára tetszetős darabot, amely csodás kiegészítője lehet a konyhának.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Anyag
Üveg Kész!
Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Anyag

Anyag
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RK4082 Üveg vízforraló, 1,7 l, sötét rozsdamentes acél Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK4082. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RK4082 Rýchlovarná kanvica sklenená, 1,7 l, tmavý nerez. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RK4082 Wasserkocher aus Glas - 1,7 Liter - dunkler Edelstahl.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ