AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Roadstar HIF-1580 BT

Termékkatalógus
Roadstar HIF-1580 BT
5 1 értékelés
Lemezjátszó - szíjas, fordulatszám: 33,3, 45 és 78, vezérlés: félautomata, beépített előerősítő, Bluetooth, CD, SD slot, USB, rádió
Kód:  RDS001o Termékszám:  HIF-1580 BT Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Roadstar HIF-1580 BT

Dobozban elrejtett kincsek hevernek a padláson bakelitlemezek formájában? Már régóta gondolkodik azon, hogy beszerezzen egy stílusos lemezlejátszót? Hagyja magát elcsábítani a Roadstar HIF-1580 BT hamisítatlan retró design-jának és a modern technológia lehetőségeinek kombinációjával. A bakelitlemezek szerelmeseit biztosan megörvendezteti e luxus lemezlejátszó a Roadstar-tól. Élvezze ismét az összetéveszthetetlen hangzást, és sodródjon kellemes tónusok hullámain az Ön saját választása alapján. A lemezlejátszó nemcsak a fület örvendezteti meg, hanem a lelket is, s emellett remek beltéri kiegészítő.

Fő sajátosságok

  • Állványos retró lemezlejátszó (vintage design)
  • Analóg FM és MW tuner rádióállomások hallgatására
  • Lejátszható: CD-R / CD-RW / MP3
  • Bluetooth vezeték nélküli lejátszáshoz
  • Lejátszás sebessége: 33/45 és 78 RPM (percenkénti fordulat)
  • LCD kijelző háttérvilágítással
  • Felszereltségének szintén részét képezi: USB-port, AUX, kártyaolvasó és 2 sztereó hangszóró

A tökéletes zenei társ

Kényeztesse magát a minőségi és tiszta hang maximális élvezetével. Az összesített, 40 W-os zenei teljesítményt két darab 2,5 W teljesítményű sztereó hangszóró biztosítja. A gramofon alkalmas MP3 fájlok lejátszására CD-ről, csatlakoztatott USB memóriáról vagy SD / MMC kártyáról. Számos funkciójával Önt is bizonyosan megörvendezteti. Ezek közé tartozik például az előre/vagy hátra tekerés, zeneszámok keresése, véletlen sorrendű lejátszás, zeneszám / CD ismétlés és programozás. Mindezeken túl a lemezlejátszó régebbi lemezek lejátszására is alkalmas, mivel 22/45 és 78 percenkénti lejátszási sebességre is van lehetőség. Nem hiányzik az analóg FM/MW tuner sem, amely kézileg vezérelhető.

Megőrzi az emlékeket

Aggódik amiatt, hogy néhány lemeze tönkrement vagy veszített minőségéből? Mindez nem számít. A Roadstar lehetőséget nyújt Ön számára a gyűjteményének digitalizására. Régi bakelitlemezét egyszerűen csak játssza át USB berendezésre vagy SD-kártyára. A senki és semmi által nem zavart, magányos zenehallgatáshoz szabványos, 3,5 mm-es Jack dugóval ellátott fülhallgató szükséges. Modern hangzás retró köntösben és számos egyéb hasznos funkció: ez a négy falábon álló Roadstar HIF 1580 BT.

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
425 mm Kész!
Mélység
355 mm Kész!
Magasság
700 mm Kész!
Tömeg
7,7 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roadstar HIF-1580 BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar HIF-1580 BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roadstar HIF-1580 BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1580 BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1580 BT.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ