AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Roadstar HIF-1690BT

Termékkatalógus
Roadstar HIF-1690BT
5 1 értékelés
Lemezjátszó - retro fa design, analóg FM/MW tuner, CD-R/CD-RW/MP3, három sebesség 33/45/78, USB, autostopp, 2x 2W, távirányító
Kód:  RDS001a0 Termékszám:  HIF-1690BT

Roadstar HIF-1690BT

Akár otthon, a pincében vagy a padláson kincsek a régi hanglemezek, de nem kell őket, hogy mit kell játszani, vagy ha tetszik a zene ínyencek, akik élvezik hangminőséget vinyl, kiváló segítség, hogy szolgálja a retro forgótányér Roadstar HIF-1690BT. Egyszerűen nyissa ki a felső fedelet, amelyek mellett megtalálható gramofon, betétlemezzel, feküdt tű és várom, hogy mi a hangszóró recseg, és akkor képes lesz arra, hogy élvezze emlékeit a fiatalok. 

legfontosabb jellemzői

  • Gramofon sebességgel 33, 45 vagy 78 per perc fordulatszámmal./ min
  • magnó deck
  • távirányító
  • CD lejátszó
  • MW / FM tuner
  • USB bemenet, Bluetooth
  • Közvetlen kódolás USB
  • Szép retro design

Zenét hallgat stílusban

A tábla képes lejátszani egy lemezjátszó tányér vezérelt rendszer hangkar sebesség 33, 45 vagy 78 fordulat percenként. Azonban, ha elfárad a felkelés a hanglemez, a lány felé fordult, és így tovább hallgatni, értékelni fogja a képességét, hogy a zenét az audio lemezek, CD-R vagy CD-RW formátumot WMA vagy MP3. Behangolása kedvenc állomás szolgálja az analóg MW / FM tuner, amely biztosítja a tökéletesen tiszta jelet.

És ha van egy otthon felvételek mellé is hang- és akkor is játszani ebben az egységben. Bizonyára akkor is élvezni a jelenlétét a Bluetooth és az USB port MP3 fájlokat flash meghajtók. Roadstar HIF-1690BT is közvetlen kódolás CD-lejátszó, lemezjátszó vagy a magnót, hogy az USB-MP3 formátumban. 

Menj vissza az időben

Stílusos fa retro dizájn a korai napjaiban ezek a játékosok lesz rá, hogy a forgótányér Roadstar vált nélkülözhetetlen dekoráció otthonában. Nagy zenei kiadatását a dalokat a felelős a két hangszóró összteljesítménye 2 x 2 watt. Mozgatási élvezetesebbé távirányító, amely tartalmazza.

Műszaki adatok:

Adathordozók lejátszása:
hanglemez
CD-R, CD-RW
USB
kazetta
Bluetooth
AUX

audio:
A teljes kimeneti teljesítmény 32 W PMPO  
Névleges kimeneti teljesítmény (RMS) 2 x 2 W

CD-meghajtó
CD, CD-R / RW
Támogatja a WMA, MP

tuner:
Típus: Analóg
Hullámsáv: MW, FM

lemezjátszó:
Lejátszási sebesség: 33, 45, 78
Hangkar mechanizmus Hitchhiking

méretek:
508 × 365 × 240 mm

súly:
7,2 kg

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
508 mm Kész!
Mélység
365 mm Kész!
Magasság
240 mm Kész!
Tömeg
7,2 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó
» Összes CD lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roadstar HIF-1690BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar HIF-1690BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roadstar HIF-1690BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1690BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1690BT.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ