A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Roadstar HIF-1896TUMPK

Termékkatalógus
Roadstar HIF-1896TUMPK
5 3 értékelés
Lemezjátszó - retró fa design, analóg FM / AM tuner, kazettás magnó, CD-R / CD-RW / MP3, közvetlen felvétel USB-re, 33/45/78 lejátszási sebesség, autostop, 40W RMS, LCD kijelző, távvezérlés
Kód:  RDS003x Termékszám:  HIF-1996 BT

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Roadstar HIF-1896TUMPK

1896-ban vetítették le a Lumiere testvérek egyik legelső filmjüket "A vonat érkezése" címmel  Párizsban. Ugyanebben az évben fedezték fel a rádióaktivitást, ekkor adták ki Jules Verne A Francia zászló c. regényét, illetve szintén ugyanebben az évben a helyezték üzembe a budapesti 1-es metróvonalat. Így valóban forradalmi évről beszélhetünk, s a Roadstar HIF-1896TUMPK korabeli lemezjátszók inspirálta gramofon most éppen e korba repíti el Önt. Bár a lemezjátszó arculatában a XIX. század-végi lejátszók bámulatos retró fa design-ját követi, belsejében a modern technológia vívmányaival találkozunk, amelyek lehetővé teszik a rádiózást, a kazettáról történő lejátszást, továbbá CD-n vagy flash memórián tárolt zene lejátszását.

Fő sajátosságok

  • Retró fa design, amely a XIX. századvégi lejátszókat idézi
  • a hanglemezeket hangkaros meghajtású tányér játssza le, 33/45/78 percenkénti fordulattal
  • A minőségi hangzásért két darab 2,5 W teljesítményű hangszóró felel
  • A lemezjátszó alkalmas kazetta, CD vagy flash memórián tárolt zene lejátszására
  • Rádióhangolás analóg AM / FM tuner segítségével
  • A lemezjátszóhoz távirányító tartozik

Régi és az új lemezeihez

Ha Önt is rabul ejtette a régi gramofonlemezek lejátszás közbeni pattogása, vagy egyszerűen csak a zenei ínyencek azon táborához tartozik, akik imádják a sajátos bakelit hangzást, akkor itt az idő beszereznie egy lemezjátszót! A Roadstar HIF-1896TUMPK minden igényét tökéletesen kielégíti. Maga a lemezjátszó a felső fedél alatt rejlik. A tányér meghajtása hangkaros rendszerben működik, amely a lemezeket 33/45/78 percenkénti fordulatos sebességgel játssza le. Ennek köszönhetően régi lemezeit ugyanúgy lejátszhatja, mint a moderneket. Kedvenc zenéje minőségi hangzásáért két darab 2,5 W-os hangszóró felel.

Modern technológia retró köntösben

A gramofonlemezek lejátszásával nem ér véget a  Roadstar HIF-1896TUMPK lemezjátszó nyújtotta lehetőségek sora. Elülső részében CD-R és CD-RW lejátszó található, amely az MP3 formátummal is problémamentesen megbirkózik. Annak érdekében, hogy jól átláthassa a lejátszás aktuális állapotát, a lejátszó tervezői áttekinthető háttérvilágítású LCD kijelzővel látták el az eszközt. Ha éppen magnókazetta formájában gyűjti kedvenc zenéit, a lemezjátszó számára ez sem jelent problémát. Modern felszereltsége a külső tároló csatlakoztatásához szükséges USB-porttal csúcsosodik ki. Ha a rádióhallgatást részesíti előnyben, analóg AM/FM tunere biztosan megörvendezteti Önt. A zenehallgatás maximális kényelmét az eszköz távvezérlésű kezelése biztosítja. 

 

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
510 mm Kész!
Mélység
360 mm Kész!
Magasság
210 mm Kész!
Tömeg
4,65 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roadstar HIF-1896TUMPK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar HIF-1996 BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roadstar HIF-1896TUMPK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1896TUMPK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1896TUMPK.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ