30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Roadstar HIF-1999d + BT

Termékkatalógus
Roadstar HIF-1999d + BT
4,5 2 értékelés
Lemezjátszó - retro fa kivitel, digitális FM/AM tuner, DAB+, kazettás magnó, CD-R/CD-RW/MP3, USB Direct felvétel, három sebesség 33/45/78, autostopp, Bluetooth, 2x 4.5W RMS, LED kijelző, távirányító
Kód:  RDS002b Termékszám:  HIF-1999D+BT Gyártó honlapja:

Roadstar HIF-1999d + BT

Ha elege van abból, hogy a pincében vagy a padláson porosodnak régi hanglemezei, mert nem tudja mivel lejátszani őket, akkor a legjobb választás kincsei újjáélesztéséhez a Roadstar HiFD + BT lemezjátszó. Csak hajtsa fel a lejátszó fedelét, helyezze a korongra kedvenc lemezét, illessze a tűt a bakelitre, és élvezze a minőségi hangzást, ahogy sok-sok évvel ezelőtt is tette!

Minden zenei hordozóhoz

A lemezjátszó a Tonearm gyorsulási rendszer segítségével pörgeti lemezeit 33, 45 vagy 78 fordulat/perc sebességgel. Nem csak bakeliteket, hanem magnókazettáit is meg tudja hallgatni a készülék segítségvel. Ha viszont belefáradt a bakelit és a kazetta nyújtotta múltidézésbe, választhatja a CD lejátszó segítségét is, amely CD-R vagy CD-RW formátumokat képes megszólaltatni. Tart attól, hogy a gyakori lejátszás a lemez, CD vagy a kazetta minőségének romlását okozza?
Tegye félre az aggodalmát, mert "ripping" üzemmódban át tudja másolni kedvenc zenéit MP3 formátumba egy USB portra. Az USB csatlakozó segítségével akkor és ott hallgathatja meg őket, amikor akarja! A digitális hangolóegységnek (tuner) köszönhetően, pedig befoghatja kedvelt rádióadóit, amelyek tökéletes jeltisztasággal működnek.

Stílusos zenehallgatás

A stílusos, fából készült retro designnak köszönhetően a Roadstar lemezjátszó otthona sajátos díszévé válik. A nagyszerű hangzásért két hangszóró felel, amelyek 2×4,5 W-os teljesítménnyel bírnak. A kék hátterű LED kijelző mindig mutatja a készülék aktuális beállítását, és a vezérlést egy intuitív távvezérlő biztosítja. 

Műszaki adatok:

Adathordozók lejátszása:

Hanglemez
USB Flash Drive

CD-R, CD-RW

Audio:

A teljes kimeneti teljesítmény 64 W PMPO

Névleges kimeneti teljesítmény (RMS) 2 x 4,5 W

CD-meghajtó

LCD kijelző
CD, CD-R / RW
Támogatja a WMA, MP3 formátumot is

Tuner:
Típus: Digitális
Band: AM, FM, DAB +

Lemezjátszó:
Lejátszási sebesség: 33, 45, 78 fordulat/perc
Tonearm hangkar mechanizmus 

Méret:
50,8 × 21,5 × 33,4 cm

Tömeg:
kb. 7,4 kg

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
508 mm Kész!
Mélység
215 mm Kész!
Magasság
334 mm Kész!
Tömeg
7,4 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó
» Összes CD lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roadstar HIF-1999d + BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar HIF-1999D+BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roadstar HIF-1999D+BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1999d + BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1999d + BT.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ