Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Robomow RX 12U

Termékkatalógus
Robomow RX 12U
Robotfűnyíró Ólomakkumulátor, 100W szénmotor, lövés 18cm, vágási magasság 15-45mm, átlagos munkaidő 90-120min., Maximális füves terület akadály nélkül 250m2, lejtés hozzáférhetőség 15%
Kód:  AMA003a Termékszám:  ACZ22AXBA-A61

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Robomow RX 12U

Spórolj időt a fűnyírással, és bízd a kerted egy modern robotfűnyíróra. A Robomow RX 12U egy robusztus fűnyíró, amely minimális asszisztenciát igényel, és ugyanez vonatkozik karbantartására is. A könnyű telepítés után egyszerűen helyezd a készüléket a gyepreés az automatikusan elindítja a fűnyírást a kijelölt területen. Az ajánlott terület legfeljebb 150 m2, de egyszerűbb formát, mint például egy futballpálya, akár 250 m2-ig is képes kezelni.

A Robomow RX 12U robotfűnyíró legfontosabb jellemzői

  • Automatikus fűnyírás 150 m2 -ig, egyszerűbb, akadály nélküli terület kezelése 250 m2 -ig
  • Állítható magasság 15 - 45 mm között, vágási szélesség 18 cm
  • Fejlett meghajtó elektronika
  • Az átlagos működési idő 90-120 perc
  • A 15% -os (8.5 fok-os) lejtőt is jól kezeli
  • Ellenáll az esőnek és a kerti locsolónak
  • Gyermebiztonsági zár
  • Mérete 53 × 42 × 26 cm
  • Tömege 7,5 kg

Bárki számára könnyű telepítés

Mielőtt a fűnyírót először használod, nagyon egyszerű és intuitív telepítésre van szükség. Minden szükséges alkatrészt a csomagban találsz. Használd a mellékelt vonalzót a határoló kábel kifeszítéséhez, jelöld meg a töltőállomás helyét, és csatlakoztasd az állomást a tápegységhez. A kerti bútorok és gyerekjátékok elpakolása után a Robomow RX 12U máris készen áll a használatra. Lemerülés után a határoló kábel segítségével megtalálja a töltőállomást. Napi egyszeri használatra tervezték. Az akkumulátorok szándékosan lassan töltenek, hogy olyan sokáig működhessenek, ameddig csak lehet.

Intelligens mozgás a kertben

A robotfűnyíró ütközővel és két kerékkel rendelkezik. Az ütközést a mozgásérzékelő pontosan érzékeli, és a gyep nem sérül meg az irányváltást követően. A harmadik kerék helyett a Robomow RX 12U robotfűnyíró csúszótalppal rendelkezik, amely egyszerűvé teszi a hajtásrendszert és számos probléma lehetőségét kiküszöböli. Nem kell aggódnod, hogy a csúszótalp károsítja a gyepet vagy a járdát.

Otthoni karbantartás

Az erős elektromos motor egy hatalmas, éles rozsdamentes acél kést hajt, amely 18 cm-es munkaszélességet kínál. A motort túlterhelés- és túlmelegedés elleni védelemmel látták el, de amennyiben szükséges, a felhasználó is cserélni tudja a pengét és a motort. A Robomow RX 12U robotfűnyíró alkatrészei csúcsminőségűek, sőt olyan kiváló tervezéssel büszkélkednek, hogy laikusok is cserélni tudják őket. Továbbá minden egyes cseréhez oktató videó is rendelkezésre áll, ezért nincs szükség arra, hogy szervízbe vidd a készüléket.


Paraméterek

Meghajtás
Akkus Kész!
Tömeg
7,5 kg Kész!
Munkaszélesség
180 mm Kész!
Kések száma
1 Kész!
Munkaterület
250 m2 Kész!

Meghajtás

Meghajtás
Akkus Kész!

Tulajdonságok

Tömeg
7,5 kg Kész!
Munkaszélesség
180 mm Kész!
Kések száma
1 Kész!
Munkaterület
250 m2 Kész!
Minimális vágási magasság
15 mm Kész!
Maximális vágási magasság
45 mm Kész!

Utazás

Kerékmeghajtás
Önjáró Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Bolt! Milyen tartozékokkal kapom meg a Robomow Rx12-t. Töltő, határoló, szegecsek stb?? Akku tipusa, motor szénkefés?? Üdv. K.Miklós

Kérdések és válaszok: Robomow RX 12U
Kiegészítők: Robomow RX 12U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Robomow RX 12U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Robomow RX 12U.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ