AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Roborock DYAD 2 az 1-ben Wet & Dry

Termékkatalógus
Roborock DYAD 2 az 1-ben Wet & Dry
Álló porszívó - Álló, Porzsák nélküli, Vizes és 2 az 1-ben, LED beállított teljesítményszint jelző és LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, akkus, töltési idő 4 óra, működési idő 35 perc, akkumulátor kapacitása 5000 mAh, kemény padlóra és hajópadlóhoz, tartály térfogata 1 l, EPA E11 szűrő, víztartály és tisztítógörgő a csomag része, tömege 5 kg, porszívócső anyaga fém, fehér kivitel
Kód:  ROBTV139 Termékszám:  WD1S1A51-01

Roborock DYAD 2 az 1-ben Wet & Dry

Segítséget keresel a keménypadlók tisztításához? A felmosóval ellátott Roborock Dyad elvégzi a munkát az számodra. Kéthengeres motorral és intenzív, akár 13 000 Pa szívóerővel rendelkezik. A készülék tökéletesen alkalmas keménypadlók tisztítására. Rengeteg időt takarít meg, ugyanis egy mozdulattal porszívózza és törli fel a padlót. A Roborock felmosó három tisztítási módit kínál: maximális, automatikus és vízfelszívó üzemmód. Hatalmas tartályokkal büszkélkedhet a tiszta és a szennyezett víz számára. Három görgőjével hatékonyan távolítja el a foltokat széltől-szélig. A tisztítás után a Roborock Dyad önmagát is megtisztítja. Mi mást kívánhatnál még?

A Roborock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner porszívó legfontosabb jellemzői

  • A Roborock Dyad Wet and Dry porszívó kéthengeres motorral van felszerelve
  • Nedves és száraz szennyeződésekhez
  • A tisztítás során egyidejűleg a keféket is tisztítja
  • 5000mAh akkumulátorral rendelkezik
  • 13,000Pa intenzív szívást biztosít
  • A kefe szöge 180°
  • A Roborock felmosó porszívó hatékony, széltől szélig tartó tisztítást biztosít
  • Több tisztítási jelenettel
  • Három tisztítási mód közül választhatsz - maximális, automatikus és vízszívó üzemmód
  • DyadPower rendszerrel
  • A Roborock Dyad hatalmas tartályokkal büszkélkedhet a tiszta és szennyezett víz számára
  • Összecsukható tartóval a könnyű karbantartás érdekében
  • A bemeneti feszültség 100-240 V

A Roborock felmosó porszívó könnyedén kezeli a nedves és száraz szennyeződéseket is

A Roborock Dyad Wet and Dry porszívó a DyadPowerrel könnyedén kezeli a nedves és száraz szennyeződéseket. Kéthengeres motorral van ellátva. Ez az egyetlen többhengeres nedves és száraz gép az egész világon.

Tiszta és száraz padló egy lépésben

Piszkos víz? Nem probléma. A Roborock Dyad Wet and Dry porszívó egy tiszta és egy piszkos víztartállyal is rendelkezik. A DyadPower rendszer fel tudja keverni a szennyeződéseket a piszkos vízben, beszívja, majd teljesen eltávolítja. A padló egy lépésben száraz és tiszta lesz.

A padlószárító üzemmód segít zuhanyzás után

A Roborock Dyad Wet and Dry porszívóval egyetlen töltéssel akár 280 m²-es hatótávolsággal is megtisztíthatod a teljes padlófelületet. Nálad is sok víz kerül a padlóra zuhanyzás után? Használd a padlószárító üzemmódot.

A Roborock mindig tisztán tartja a keféket

Soha többé nem akarsz majd rongyokkal takarítani. A Roborock Dyad Wet and Dry porszívó a padló tisztítása közben a keféket is tisztíthatja. Ezáltal a készülék mindig csúcsformában marad.

A három görgő jobb tisztítást biztosít a mopnak széltől szélig

A Roborock Dyad Wet and Dry porszívó egy nagy fő görgővel és két kisebb hátsó görgővel rendelkezik a jobb széltől szélig tartó tisztítás érdekében. Semmilyen piszok nem menekülhet előle.

A Roborock Dyad gyors és egyenletes mozgása

A Roborock Dyad Wet and Dry porszívó gyors és egyenletes mozgása megkönnyíti a munkát. Fürge tisztítófejjel és két, egymással ellentétesen forgó görgővel büszkélkedhet.

Nem kell tisztítani a takarítás után

A Roborock Dyad Wet and Dry porszívót tisztítás után nem kell megtisztítanod. Csak nyomj meg egy gombot, és a piszkos görgők egy pillanat alatt tiszták lesznek. Ezután a szilárd szennyeződéseket a szennyezett víztartályban választják le. A te feladatod, hogy eltávolítsd ezeket.

Adaptív tisztítás makacs foltok ellen

Makacs foltokat kell eltávolítanod? Ehhez a Roborock Dyad Wet and Dry porszívó az adaptív tisztítást kínálja. Automatikusan bekapcsolja a szívást és a vizet, miközben a képernyőn mutatja, hogy mennyire szennyezett a padló.

A Roborock felmosó porszívó 13 000 Pa szívóerővel büszkélkedhet

A Roborock Dyad Wet and Dry porszívó 13 000 Pa szívóteljesítménnyel büszkélkedhet. Eltávolítja a szennyezett vizet és tisztítja a padlót, amelyet szárazra is töröl.

Roborock Dyad eltünteti a vizet zuhanyzás után

A Roborock Dyad Wet and Dry porszívó harmadik üzemmódja a maximális üzemmód. Ki tudod használni a maximális szívóteljesítményt, ugyanis a készülék zuhanyzás után felszívja a vizet a padlóról.

Hangjelzések

Ha hibaüzenetet kapsz, nem kell utasítások után keresgélned. A Roborock Dyad Wet and Dry porszívó másik előnye a hangjelzés. Segítenek megtanulni mindent, amit tudnod kell.

Összecsukható tartó a könnyű karbantartás érdekében

A Roborock Dyad Wet and Dry porszívót úgy tervezték, hogy összecsukható legyen. Önállóan is megállja a helyét, és megkönnyíti a karbantartást. Egyszerűen vedd ki a víztartályt, és tedd vissza.


Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Tulajdonságok
LED beállított teljesítményszint jelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kemény padló, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Akkumulátor, Töltőállomás Kész!
További kiegészítők
Víztartály, Tisztítógörgő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
EPA E11 szűrő Kész!

Tartály

Űrtartalom
1 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
33,9 cm Kész!
Magasság
80,4 cm Kész!
Mélység
21,1 cm Kész!
Tömeg
5 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roborock DYAD 2 az 1-ben Wet & Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock DYAD 2v1 Wet & Dry. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roborock DYAD 2 v 1 Wet & Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roborock DYAD 2in1 Wet&Dry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roborock DYAD 2in1 Wet&Dry.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ