Akvizice ApF HU Shop roku

Roborock Q7 fehér

Termékkatalógus
Roborock Q7 fehér
4,5 6 értékelés
Robotporszívó -, 180 perc működési idő, 67 dB zajszint, 1 l-es portartály, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, BLDC motor, mosható szűrő és EPA E11 szűrő
Kód:  ROBRV050 Termékszám:  Q702-00

Roborock Q7 fehér

Szerezd be a Roborock Q7 robotporszívót, és bízd rá a takarítást. Egyszerre képes porszívózni és felmosni, és egyetlen töltéssel akár 300 m² területet is megtisztít. 2700 Pa szívóteljesítményével és teljes sörtéjű keféjével könnyedén megszabadítja otthonodat minden szennyeződéstől. A Roborock Q7 LiDAR PreciSense navigációs rendszerrel és számos érzékelővel van felszerelve, ezáltal hatékony takarítást biztosít, és megakadályozza, hogy a robot leessen a lépcsőn, beszoruljon, vagy megütődjön. A No-Go zónák és a láthatatlan falak megakadályozzák, hogy a Q7 robot oda menjen, ahová nem szeretnéd. A Roborock továbbá mosható E11 osztályú szűrővel, hosszú élettartamú, teljesen gumiból készült kefével, többszintű térképezéssel (akár 4 szintig), 5200 mAh akkumulátorral, a 3D térképezéssel, valamint Amazon Alexa, Google Home és Apple Siri hangalapú asszisztensek támogatásával büszkélkedhet.

A Roborock Q7 robotporszívó legfontosabb jellemzői, fehér

  • Roborock Q7 robotporszívó fehér színben
  • Porszívózik és felmos
  • Akár 300 m² területet is képes megtisztítani
  • 2700 Pa szívóteljesítménnyel
  • 3D térképezés és hangutasítások támogatása az Amazon Alexa, a Google Home és az Apple Siri segítségével
  • Az érzékelők megakadályozzák, hogy a robot leessen a lépcsőn, beszoruljon vagy megütődjön
  • A nagy kapacitású 5200 mAh akkumulátor akár három órányi tisztítást tesz lehetővé
  • Mosható E11 osztályú szűrő a tisztább levegőért
  • No-Go zónák és láthatatlan falak egyszerű beállítása
  • PreciSense LiDAR navigációs rendszer
  • További funkciók a Roborock alkalmazással
  • Hosszú élettartamú, gubancolódásálló, gumiból készült kefével
  • Kompatibilis a Roborock Auto-Empty Dock Pure dokkolóval (nem tartozék)
  • Ezenkívül a Roborock Q7 robotporszívó többszintű feltérképezést kínál

PreciSense LiDAR navigációs rendszer

A Roborock Q7 robotporszívó a PreciSense LiDAR navigációs rendszert használja. Az elkészített térképekkel és a Roborock alkalmazással együtt hatékony módot biztosít az egész háztartás kitakarítására.

Roborock robot elképesztő, 2700 Pa szívóteljesítménnyel

A Roborock Q7 robotporszívó elképesztő szívóerővel rendelkezik, amely az akkumulátor töltöttségi szintjétől és az otthoni környezettől függ. A gyártó által az IEC 62885-2:2016 / 5.8 szabvány szerint elvégzett tesztek alapján Max üzemmódban és teljesen feltöltött akkumulátorral akár 2700 Pa szívóteljesítményt is képes kifejteni. Eltávolítja a szennyeződéseket a szőnyegekről és a port a padlóról. A Roborock automatikusan a legnagyobb teljesítményre kapcsolja a szívást, amikor szőnyegre hajt. Így a szennyeződéseknek esélyük sincs. 

A nagy kapacitású 5200 mAh akkumulátor akár három órányi tisztítást tesz lehetővé

A Roborock Q7 robotporszívó 2 cm-es akadályokat is képes leküzdeni, és könnyedén áthalad küszöbökön és szőnyegeken. 5200 mAh-s Li-ion akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen feltöltéssel akár három órányi tisztítást végezzen. A gyártó által végzett belső teszteknek köszönhetően a Q7 maximális porszívózási területe - a lakókörnyezettől függően - 300 m², keménypadlón, csendes üzemmódban, teljesen feltöltött akkumulátorral és a felmosórendszer csatlakoztatása nélkül. 

Roborock Q7 robotporszívó, fehér

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A 3D térképezés támogatásával részletesebb képet kaphatsz az összes helyiségről

Töltsd le a Roborock mobilalkalmazást, és használd a Roborock Q7 továbbfejlesztett funkcióit. Az alkalmazás például lehetővé teszi, hogy bútorokat és padlóburkolati anyagokat adj hozzá. Ez részletesebb képet ad az összes szobáról. 

Roborock Q7 robotporszívó, fehér

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A Roborock robotporszívó támogatja a hangalapú asszisztenseket

Kisgyerekekkel és négylábú háziállatokkal gyakran történik valamilyen kellemetlen baleset. A Roborock Q7 robotporszívó ebben is segíthet. Támogatja az Amazon Alexa, a Google Home és az Apple Siri hangasszisztenseket. Ez lehetővé teszi, hogy a Roborockot a hangoddal irányítsd, és például a konyha kitakarítására utasítsd. Ezzel rengeteg időt takaríthatsz meg. 

Roborock Q7 robotporszívó, fehér

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A Q7 képes felmosni és porszívózni egyszerre

A Roborock Q7 robotporszívó egyszerre képes felmosni és porszívózni. 750 ml-es hulladéktartállyal és 180 ml-es víztartállyal rendelkezik. A gyártó belső vizsgálatokat végzett keménypadlón, teli víztartállyal, teljesen feltöltött akkumulátorral és alacsony vízáramlási beállítással. Az eredményeket azzal a feltételezéssel értelmezte, hogy a terület 20%-át bútorok borítják, és ezért nem kell mindenhol felmosni. Megállapította, hogy a Q7-tel a lakókörnyezettől függően legfeljebb 150 m²-es feltörlési tartományt érhet el. 

Roborock Q7 robotporszívó, fehér

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Akár 4 emelet beállítása többszintű térképezéssel

A többszintű feltérképezésnek köszönhetően a Roborock Q7 automatikusan felismeri az otthonodban lévő legfeljebb 4 szintet. Ezt a funkciót különösen a többszintes házak tulajdonosai értékelik. Nem kell semmit beállítanod, a robot magától megkülönbözteti az egyes szinteket. 

Roborock Q7 robotporszívó, fehér

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


No-Go zónák és láthatatlan falak tartják távol a Q7 robotot

Nem akarod, hogy a Roborock Q7 mindenhová menjen? A megoldás egyszerű. Állíts fel No-Go zónákat, ahová a robot nem mehet be. A Láthatatlan falak segítségével egyszerűen egy vonal húzásával lezárhatsz szobákat és sarkokat. Ezeket a funkciókat minden szinthez külön-külön választhatod ki. 

Roborock Q7 robotporszívó, fehér

A Roborock Q7 számos hasznos érzékelővel van felszerelve

Aggódsz, hogy a robot leesik a lépcsőn, beszorul valahol, vagy esetleg falnak ütközik takarítás közben? A Roborock Q7 robotporszívó számos praktikus érzékelővel van felszerelve az ilyen balesetek megelőzésére. 

Roborock Q7 robotporszívó, fehér

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Mosható szűrő a tisztább levegőért

Szeretnéd, ha tisztább lenne a levegő otthonodban? A Roborock Q7 robotporszívó ezt a kívánságot is valóra válthatja. E11 szűrési hatékonysági osztályú, mosható szűrőt tartalmaz - az EN 1822-1:2009 szabvány szerinti független, harmadik fél által végzett vizsgálat szerint. Ez az osztály biztosítja, hogy a szűrő a robot belsejében lévő részecskéket megfogja. A moshatóság továbbá meghosszabbítja az élettartamát. 

Roborock Q7 robotporszívó, fehér

A Q7 hosszú élettartamú, teljesen gumiból készült kefével büszkélkedhet

A Roborock Q7 robotporszívó hosszú élettartamú, teljesen gumiból készült kefével büszkélkedhet. Erősen ellenáll a szőrbe gabalyodásnak, és a hatékonyabb tisztítás érdekében közelebb tartható a talajhoz. A Q7 robot segítségével olyan tiszta padlót kapsz, mint még soha. 


Paraméterek

Navigáció módja
LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, EPA E11 szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
67 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
1 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
9,7 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roborock Q7 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock Q7 bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roborock Q7 biely.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ