AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Roborock S6 Pure White

Termékkatalógus
Roborock S6 Pure White
5,0 30 értékelés
Robotporszívó - moppal felmosáshoz és állatszőrhöz, 180 perc működési idő, 3 óra töltési idő, 60 dB zajszint, 0,48 l-es portartály, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, szennyeződés felismerés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés a készüléken, illetve alkalmazás segítségével, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, alap és VSLAM navigáció, HEPA szűrő
Kód:  XIAROd10 Termékszám:  473763

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Roborock S6 Pure White

A Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó még a legigényesebb felhasználókat is örömmel tölti el

Egyáltalán nem szeretnél az otthoni padlótisztítással foglalkozni? Ebben az esetben a Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó ideális lesz számodra, amely mindenről gondoskodik helyetted. Mindez magában foglalja a padló felmosását is.

Lézeres feltérképezés

Navigációs technológia

Akár 20%-kal

Gyorsabb porszívózás 

2,5 óra

Üzemidő

Automatikus szőnyegfelismerés

A szőnyeghez érve a Xiaomi Roborock S6 Pure automatikusan aktiválja a nagy teljesítményű szívó üzemmódot, amely hatékonyan távolítja el az összes szennyeződést. A szőnyeg elhagyása után a szívóteljesítmény visszaáll normál üzemmódba.

A nehezen elérhető helyeket is megtisztítja

Meglepően kicsi fizikai méreteinek (350 × 350 × 96,5 mm) köszönhetően a Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó még a nehezen elérhető helyeket is képes kezelni, mint például a kanapé vagy a dohányzóasztal alatti területek. A robotporszívó mindenről gondoskodik helyetted, amelybe a padló felmosása is beletartozik. A speciális érzékelőnek köszönhetően a Xiaomi Roborock S6 Pure 10 mm távolságot tart a faltól a biztonságos és sima mozgás érdekében. A gyorsan forgó oldalsó kefe segítségével alaposan megtisztítja a helyiséget a fal mentén, és eltávolítja az összes szennyeződést.

Támogatás az intelligens asszisztensek számára

A Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó továbbá olyan funkcióval is bővült, amellyel minden szobához különböző típusú tisztítást állíthatsz be, ugyanakkor élvezni fogod az intelligens asszisztensek, pontosabban a Google Assistant illetve az Amazon Alexa támogatását is.

A rendszer új verziója javítja a térbeli mozgást

A Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó szoftvere jelentős fejlesztésen ment keresztül. Ennek köszönhetően a kiválasztott terület akár 20% -kal gyorsabban is megtisztítható.

Xiaomi Roborock S6 Pure

Porszívóz és felmos

Nyújts padlód számára fényt és higiénikus tisztaságot. Csak csatlakoztasd a mop-egységet, adj vizet a 180 ml-es tartályhoz, és egy pillanat alatt a Xiaomi Roborock S6 Pure-t olyan asszisztenssé változtathatod, aki porszívóz és felmos egyszerre.

Xiaomi Roborock S6 Pure

A Xiaomi Roborock S6 Pure porszívó csendes működése

A nagy teljesítmény ellenére a porszívó alacsony zajszinttel büszkélkedik, amely maximális teljesítménynél 50-65 dB. Tehát, ha a megfelelő üzemmódot választod, a Xiaomi Roborock S6 Pure nem zavar sem munka, sem pihenés közben.

Xiaomi Roborock S6 Pure

Automatikus töltés a dokkolóállomáson

Alacsony akkumulátor-kapacitás esetén a Xiaomi Roborock S6 Pure porszívó automatikusan megszakítja a tisztítást, és az érzékelők segítségével megkeresi a legközelebbi dokkolóállomást, ahol az akkumulátort 80% -ra tölti fel. Ezután pontosan ott folytatja a tisztítást ahol abbahagyta, és a munka befejezése után automatikusan visszatér az állomásra.

Xiaomi Roborock S6 Pure

Vezéreld a Xiaomi Roborock S6 Pure-t távolról, mobilalkalmazás segítségével

A Mi Home mobilalkalmazással távolról vezérelheted a Xiaomi Roborock S6 Pure készüléket, szabályozhatod a szívóteljesítményt, ütemezheted a tisztítást vagy követheted az aktuális tisztítási útvonalat. A Floor Plan funkció lehetővé teszi, hogy akár 3 alaprajzot mentsen el a lakás vagy ház tisztításának maximális egyszerűsítése érdekében. A takarítási zónákat az alaprajzon belül meghatározhatod a tisztítási idő pontos ütemezésével együtt.


Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Navigáció módja
Alap, vSLAM Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Alap, vSLAM Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Szennyeződés felismerés Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken, Mobil alkalmazással Kész!
Tulajdonságok
Haj rácsavarodással szembeni ellenállás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
58 W Kész!

Zaj

Zajszint
60 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
9,62 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
60 dB Kész!

Méret és súly

Magasság
9,62 cm Kész!
Szélesség
35 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Súly
3,6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

szerviz budapesten

Kérdések és válaszok: Roborock S6 Pure White
Kiegészítők: Roborock S6 Pure White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock S6 Pure White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roborock S6 Pure White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roborock S6 Pure White.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ