Shop roku Shop roku

Roborock S7+ fehér + Auto Empty Dock

Termékkatalógus
Roborock S7+ fehér + Auto Empty Dock
4,6 14 értékelés
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás és időzíthető takarítás, töltöttségjelző, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,47 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, DC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 67 dB, mérete 9,7 × 35,3 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11 kg, akkumulátor, töltő adapter és töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Kód:  ROBRV244 Termékszám:  S7P02-00

Roborock S7+ fehér + Auto Empty Dock

Ez a megbízható Roborock S7+ fehér (S7 Porszívó + Auto Empty Dock) leegyszerűsíti az unalmas takarítást. A működési idő 180 perc egy feltöltéssel a Li-ion akkunak köszönhetően. Mi több, saját maga figyeli töltöttségi állapotát és amennyiben szükséges automatikusan visszaindul a töltőállomásra. A töltési idő mindössze 6 óra. A tiszta, vagyis pormentes levegőt a mosható szűrő és epa e11 szűrő garantálja, mely nem veri fel a port Ezenkívül, a robotporszívó képes automatikusan kiüríteni a már megtelt tartályt. Elsősorban az alábbi típusú padlóhoz tervezték: minden padlótípus, szőnyeg, linóleum, fapadlók és úszó padló. Természetesen ebből a neves Roborock márkájú okos porszívóból a tisztítási terv sem hiányozhat. Ebben tudod meghatározni, hogy pontosan mikor takarítson.

Robotporszívó Roborock S7+ fehér (S7 Porszívó + Auto Empty Dock) Oldalnézet
Robotporszívó Roborock S7+ fehér (S7 Porszívó + Auto Empty Dock) Jellemzők/technológia

Roborock S7+ fehér (S7 Porszívó + Auto Empty Dock) okos porszívó fő tulajdonságai

  • Robotporszívó felmosóval
  • Az alábbi típusú padlóhoz ajánlott: minden padlótípus, szőnyeg, linóleum, fapadlók és úszó padló
  • Időt és energiát spórolhatsz meg a porszívózással
  • A működési idő egészen 180 perc egy feltöltéssel
  • A híres Roborock márkájú robotporszívó töltési ideje činí 6 óra
  • Egyedül kiértékeli töltöttségét és szükség esetén automatikusan visszaindul a töltőállomásra
  • Működését praktikus leesésgátló és ütközésgátló szenzorok segítik
  • A pormentes levegőt a közismert Roborock márkájú robotporszívóban található mosható szűrő és epa e11 szűrő garantálja
  • 2cm magas akadállyal is könnyűszerrel megbirkózik
  • Színe: fehér
  • Zajszintje: 67 dB
  • Súlya: 11 kg
  • Mérete: 35,3 × 9,7 × 35 cm

Roborock S7+ fehér (S7 Porszívó + Auto Empty Dock) robotporszívó felmosóval

Roborock S7+ fehér (S7 Porszívó + Auto Empty Dock) robotporszívó praktikus funkciói

Komoly előnye, hogy az automatikus porszívózás mellett, felmosó funkcióval is rendelkezik, így még több időt takaríthatsz meg vele. A készülék teljesítménye maximálisan igazodik a padló felületéhez és energiát takarít meg. Ez a típusú robotporszívó egészen 2 cm magasságú akadállyal is könnyűszerrel megbirkózik. Továbbá, a csodás Roborock S7+ fehér (S7 Porszívó + Auto Empty Dock) működését praktikus zuhanásgátló érzékelők is támogatják. Következő kiegészítője hasonlóképpen említésre méltó – az okos porszívó virtuális fal elemmel ellátott, mely bárhol elhelyezhető, ahol nem szeretnéd, hogy a porszívó porszívózzon.

Robotporszívó Roborock S7+ fehér (S7 Porszívó + Auto Empty Dock) Alulnézet

A neves Roborock robotporszívójának további tartozékai és jellemzői

A dobozban természetesen megtalálható a készülékhez tartozó töltőállomás is. Az oldalsó kefe gondoskodik a rejtett zugok és rések alapos kitisztításáról. Praktikus funkciói közül nem hiányozhat az okostelefonon keresztül történő vezérlés sem. A csendes működést a lágy kerekek garantálják. A porszívózási terv is fontos szerepet játszik, mivel ebben határozhatod meg, hogy pontosan mikor takarítson. Az érzékelőknek hála a porszívó automatikusan a padló típusához igazítja a takarítási módszert. A porszívó egyik hatalmas előnye, hogy külön beállíthatod, hogy melyik helyiséget szeretnéd, ha felporszívózná.

Paraméterek

Navigáció módja
LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Időzíthető takarítás Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, EPA E11 szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
67 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
35,3 cm Kész!
Magasság
9,7 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Tömeg
11 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roborock S7+ fehér + Auto Empty Dock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock S7+ bílý (vysavač S7 + Auto Empty Dock). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roborock S7+ biely (vysávač S7 + Auto Empty Dock).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ