A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Roborock S7 fekete

Termékkatalógus
Roborock S7 fekete
4,8 44 értékelés
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 180 perc működési idő, 6 óra töltési idő, 67 dB(A) zajszint, 0,47 l-es portartály, automata feltöltés, tartály kiürítése az állomáson, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, automata kiürítés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, Lidar navigáció, DC motor, mosható szűrő és EPA E11 szűrő
Kód:  ROBRV592 Termékszám:  S752-00

Roborock S7 fekete

Robotporszívó Roborock S7 fekete Lifestyle

Ez a megbízható Roborock S7 fekete maximálisan megkönnyíti a padló tisztítását. Konkrétan ez a típusú robotporszívó moppal felmosáshoz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz ajánlott. Az üzemidő 180 perc egy feltöltéssel a Li-ion akkumulátornak köszönhetően. Plusz, saját maga megfigyeli töltöttségi állapotát és ha itt az ideje automatikusan visszatér a töltőállomásra. A töltési idő mindössze 6 óra. A tiszta, vagyis pormentes levegőt a mosható szűrő és epa e11 szűrő biztosítja, amely a legkisebb porszemcsét is felfogja A tartály kapacitása 0,47 l, így nagy mennyiségű szennyeződés fér el benne. Illetve, az okos porszívó képes egyedül kiüríteni a már megtelt portartályt. Kifejezetten az alábbi típusú padlóhoz tervezték: minden padlótípushoz, szőnyegre, linóleumra, fapadlóra és hajópadlóhoz.

Robotporszívó Roborock S7 fekete Lifestyle

Roborock S7 fekete okos porszívó fontosabb jellemzői

  • Moppal
  • A következő típusú padlóhoz tervezték: minden padlótípushoz, szőnyegre, linóleumra, fapadlóra és hajópadlóhoz
  • Használatával időt és energiát spórolhatsz meg
  • A működési idő akár 180 perc egyetlen feltöltéssel
  • A megbízható Roborock márkájú okos porszívó töltési ideje: 6 óra
  • Vezérlés mobilba telepített alkalmazáson keresztül
  • Egyedül ellenőrzi töltöttségét és szükség esetén automatikusan visszaindul a töltőállomásra
  • Működését praktikus leesésgátló és ütközésgátló érzékelők segítik
  • A pormentes levegőt a híres Roborock márkájú okos porszívóban található mosható szűrő és epa e11 szűrő biztosítja
  • 2cm magas akadállyal is könnyen megbirkózik
  • Színe: fekete
  • Zajszintje: 67 dB(A)
  • Tisztítás módja: kefék, programok és felmosás
  • Összsúlya:

Roborock S7 fekete robotporszívó felmosóval

Fontos előnye, hogy az automatikus porszívózás mellett, felmosóval is rendelkezik, így még több időt takaríthatsz meg vele. A készülék teljesítménye teljes mértékben alkalmazkodik a padló felületéhez és hatékonyan gazdálkodik az energiával. Ez a konkrét modelltípus akár 2 cm magas akadállyal is könnyedén megbirkózik. Ráadásul, a nagyszerű Roborock S7 fekete működését zuhanásgátló szenzorok is segítik. Egy újabb kiegészítője szintén említésre méltó – a robotporszívó virtuális fal elemmel ellátott, amely bárhová elhelyezhető, ahol nem kívánod, hogy a porszívó felporszívózzon.

Robotporszívó Roborock S7 fekete Lifestyle
Robotporszívó Roborock S7 fekete Alulnézet

Az ismert Roborock robotporszívójának további tartozékai és jellemzői

A dobozban természetesen megtalálható a készülékhez tartozó töltőállomás is. Az oldalsó kefe gondoskodik a zugok és rések alapos kitisztításáról. Rendkívül hasznos funkciói közül nem hiányozhat az okostelefonon keresztül történő irányítás sem. A lehető legcsendesebb működést a lágy kerekek biztosítják. Az érzékelőknek hála a porszívó automatikusan a padló típusához igazítja a takarítási módszert. A porszívó egyik hatalmas pozitívuma, hogy külön kiválaszthatod, hogy melyik helyiséget szeretnéd, ha felporszívózná.

Paraméterek

Navigáció módja
LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, EPA E11 szűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza! A roborock S7 robotporszívó esetében az ár tartalmazza a dokkolót is? Köszönöm

Kedves Alza! Miért tüntetik fel a weboldalukon még 2021. augusztus 15-én is 2021. augusztus 12-ét a az előrendelés várható időpontjaként?

Kérdések és válaszok: Roborock S7 fekete
Kiegészítők: Roborock S7 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock S7 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roborock S7 čierny.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ