Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog

Termékkatalógus
ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog
4,0 2 értékelés
Gamer fejhallgató -mikrofonnal, frekvencia tartomány 20Hz-20.000kHz, impedancia 32ohm, érzékenység 32dB, kábelhossz 3m, USB, fekete
Kód:  MI601e2d Termékszám:  ROC-14-900

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog

Ha igényes hallgató vagy, és szeretnéd az analóg technológia legújabb generációját, akkor a ROCCAT Kave XTD 5.1 fejhallgató az ideális választás számodra. A játékoknál vagy a zenehallgatásnál élvezni fogod a kiváló 5.1-es surround hangzást. Nagyszerű választás DJ-k számára is.

Játszva megfelel minden követelménynek

  • magas felhasználói kényelem - kis tömeg, nagy ellenálló képesség, jó minőségű, kényelmes kialakítás
  • első osztályú térhangzás
  • a környezeti zajok tökéletes elnyomása

Éles és zavartalan hang

A ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog fejhallgató kristálytiszta hangzást, erőteljes mély és magas hangot biztosít. A hangszórók méretének és 12°-os szögben való beállításuknak köszönhetően természetesen körbeveszik a fület, ezáltal hatékonyan kizárják a környező zajt. Zenehallgatás közben semmi sem fog zavarni. 

A kényelem mindenekelőtt

A maximális felhasználói kényelem érdekében a ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog fejhallgató két vezérlési móddal rendelkezik. Használhatod közvetlenül a fejhallgatón található vezérlést, vagy a távirányítót. A fejhallgató továbbá nagyon könnyű, tömege mindössze 335 gramm. Természetesen nem hiányozhat a jó minőségű párnázott felület, amely kényelmessé teszi a több órás zenehallgatást.

Műszaki adatok:

Max. teljesítmény:
300 mW

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ