Rapture AlzaBoxy Q1

ROCCAT Kone EMP

Termékkatalógus
ROCCAT Kone EMP
5 2 értékelés
Gamer egér - 12000dpi, optikai szenzor, 4D titán görgő, ROCCAT Easy-Shift [+], 50MHz ARM Cortex-M0 processzor, távolságvezérlő egység, 512kB beépített memória, RGB háttérvilágítás, kábelhossz 1,8m
Kód:  MI600c4l Termékszám:  ROC-11-812

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROCCAT Kone EMP

A Kone XTD utódja egy okosan feltuningolt egér, a Kone EMP, amely erős alapokon pihen és gyakori partnereddé válhat a számítógépezés során-bátran támaszkodhatsz rá. A legjobb anyagok és technológiák felhasználásával készült, a készülék robosztus váza tökéletesen illeszkedik a kézbe, emellett extra nagy érzékelési pontossággal rendelkezik. Viszont nem csak az ergonómiai funkciókban kiváló, vonzó háttérvilágítás és számos további funkció is jellemzi. Owl-Eye optikával és elődjéhez képest csökkentett súllyal (csak 116 g) büszkélkedhet. A fő jelzője tehát egyértelműen a "villámgyors reakció".

Legfontosabb jellemzők

  • Extra teljesítményű optikai szenzor
  • 21 játék parancs az Easy-Shift [+] által
  • Egyéni beállítás, memória és bonyolult makrók (512K)
  • Egyedülálló Pro-Grip felület a minimális verejték és a maximális irányíthatóság érdekében
  • 2 fénycsík - 16,8 millió színből álló háttérvilágítás 
  • 4-irányú kiválóan tartós 4D Titan görgő

Roccat Owl-Eye optikai érzékelő

A PixArt jóvoltából érkezik a vadonatúj optikai érzékelő, az Owl-Eye, amely megfelel minden szigorú ROCCAT követelménynek. A természetből nyert, bagoly szeme által inspirált vezérlés épp olyan élénk, de sokkal rugalmasabb és természetesebb, mint az előző készülékekben. Az egérmozgások reakciója 1:1-hez jelenik meg a képernyőn és az egér azonnal reagál, továbbá biztosítja a teljes pontosságot. Az Owl-Eye érzékelő kiválóan működik, a DPI értékeknek megfelelően legfeljebb 12 000-ig terjedően, az állítható távolság is a készülék funkcióját képezi.

Készülj fel minden eshetőségre

A Kone EMP egér egy játékosok által kedvenc funkciónak titulált Easy-Shift [+] játék arzenál bővítő nyomógombbal rendelkezik. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy akár 21 játék parancsot is kioszthatsz a készülék segítségével! Minden gombhoz másodlagos parancs rendelhető, így azonnal reagálhatsz a csata hevében az újonan fellépő helyzetre. Minden funkció könnyen beállítható a Roccat Swarm berendezés segítségével és mindezt a saját memóriájában tárolja el. Így minden készen áll, hogy az egér csatlakoztathatóvá váljon bármely számítógéphez.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
7,5 cm Kész!
Magasság
4,2 cm Kész!
Mélység
13,5 cm Kész!
Tömeg
116 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Érzékelő

Érzékenység
12 000 DPI Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!

Egyéb jellemzők

Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROCCAT Kone EMP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Kone EMP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROCCAT Kone EMP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Kone EMP.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ